自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

引用:其實Michael+kors在美國是頗出名的designer

原帖由 l_wingwing 於 15-04-25 發表
其實Michael kors在美國是頗出名的designer 好似Donna Karen, narciso rodriguez, Marc jacobs咁,不過名氣 ...
講得好好,最怕人答,呢啲牌子我唔用,根本未真心去欣賞過用料同質素就下定論,只睇牌子

sauNG    發表於 15-4-28 11:01

公爵府

Rannie.april 發表於 15-4-28 03:26
佢新出果陣我叫人買,果時睇佢官網係300幾,冇折,現在佢個網好似已經冇左呢個款

...
其實美國買袋價錢系海鮮價,因dicsount時有時無,當然新出貨品無折扣就一定貴,但最緊要買到心頭好而自己又負擔得起,咁就無問題喇,因為當太優惠時又多人搶住買,最後可能有錢都買唔返

大宅

引用:Quote:原帖由 lenareina 於 15-04-27 發表

原帖由 l_wingwing 於 15-04-28 發表
Good idea不如你也Google 下
我都知fashion 每隔一陣都有有啲類似嘅款出現
一兩件is ok, rtw inspiration 撞都會有
但我無見過一個brand 係大部份袋都係抄款
抄prada, lv, Valentino, mbmj, 仲要係iconic 款
行內都知佢係抄,仲話佢抄得幾好幾全面

佢係又平料又唔差,但一定唔係original design and not recognized as a luxury brand

珍珠宮

bebebibi 發表於 15-4-25 10:10
搵美國代購啦,平好多

有無邊間代購介紹?

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:bebebibi+發表於+15-4-25+10:10+搵美

原帖由 jojoplanet 於 15-04-28 發表
有無邊間代購介紹?
Fb search 都有好多呀,仲可以夾下價

望咩呀望

別墅

回覆:請問michael kors

http://m.macys.com/shop/search?keyword=Michael%20Kors%20Handbags&cm_kws_ac=mich

They ship to HK

大宅

多謝各位姊妹意見,我都係冇買michael kors,最後買了ralph lauren減價皮袋,呢個

大宅

大宅

大宅

呢個係我想要既皮色,款都接近我想要既款,只係手挽冇得上膊。折完266.56美元。仲低過之前睇果個michael kors

珊瑚宮

畀面勳章

l_wingwing 發表於 15-4-25 20:46
其實Michael kors在美國是頗出名的designer 好似Donna Karen, narciso rodriguez, Marc jacobs咁,不過名氣 ...
你又知唔知呢品牌嘅 owner 係香港人 ? !唔敢話 Michael Kors 唔出名, 不過唔算得係 first tier designer ...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:l_wingwing+發表於+15-4-25+20:46+其

原帖由 小可愛11 於 15-04-28 發表
你又知唔知呢品牌嘅 owner 係香港人 ? !唔敢話 Michael Kors 唔出名, 不過唔算得係 first tier designer .. ...
我只係話佢「頗出名」,無話佢係一缐或頂級designer. 另外邊個係owner其實無咩關係/所謂⋯原來MK而家在美國本土的銷售額甚至比coach更高。呢點我都估唔到

珊瑚宮

畀面勳章

l_wingwing 發表於 15-4-28 20:28
我只係話佢「頗出名」,無話佢係一缐或頂級designer. 另外邊個係owner其實無咩關係/所謂⋯原來MK而家在美 ...
因為佢出埋 second line , 喺 Stein Mart 呢類 discount store 度賣, 所以本土 sales turnover 就相對地高.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:l_wingwing+發表於+15-4-28+20:28+我

原帖由 小可愛11 於 15-04-28 發表
因為佢出埋 second line , 喺 Stein Mart 呢類 discount store 度賣, 所以本土 sales turnover 就相對地高. ...
咁真係唔夠佢玩

首頁

尾頁

跳至