夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:lovestarry001 的帖子

水晶宮

引用:自從妹妹出世後,我就同bb一間房(同老公唔

原帖由 Pigdripy 於 15-05-20 發表
自從妹妹出世後,我就同bb一間房(同老公唔同房),已經4.5月了,宜家好enjoy自己一張床,幾時熄燈瞓都得, ...
我都係

複式洋房

回覆:Pigdripy 的帖子

中意同C6睡一張床,可以隨時攬攬錫錫同ML

伯爵府

回覆:Pigdripy 的帖子

我反而鐘意同C6一齊訓

男爵府

引用:自從妹妹出世後,我就同bb一間房(同老公唔

原帖由 Pigdripy 於 15-05-20 發表
自從妹妹出世後,我就同bb一間房(同老公唔同房),已經4.5月了,宜家好enjoy自己一張床,幾時熄燈瞓都得, ...
我好醒瞓,少少聲都會醒,同C6分房幾年,超舒服自在

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:自bb 出世,enjoy 左分房瞓

我都咁話,同仔訓仲舒服

複式洋房

自從小朋友出世後無同老公訓同一張床差不多2年,,一開始距都有唔鐘意,但系最後距都明白距鼻鼾大,我睡眠質量差,又要抽湊小朋友,所以最後都系體諒咗我,不過就要我錫翻

I walk slowly,but I never walk backward。

複式洋房

你地會考慮返房同老瞓嗎?本來諗住下星期返工前搬返房瞓,但啱啱又同個c6嗌交,宜家躲喺bb 房,瞓開果張床,樂得自在。

大宅

虎到金來勳章

Pigdripy 發表於 15-5-19 17:50

有時間寵幸下 C6好wor,食唔飽的 C 6會身痕

大宅

分開訓左差不多1年,我想同返c6訓
因同阿囡訓勁被佢踢

複式洋房

我有時都覺得一個人好free, 但又好掛住c9

大宅

引用:你地會考慮返房同老瞓嗎?本來諗住下星期返

原帖由 Pigdripy 於 15-06-24 發表
你地會考慮返房同老瞓嗎?本來諗住下星期返工前搬返房瞓,但啱啱又同個c6嗌交,宜家躲喺bb 房,瞓開果張床 ...
其實無所謂,不過,曾聽其他朋友講分房有機會影響感情,最重要係妳同老公感情。你enjoy一個人瞓,咁佢呢?enjoy嗎?

首頁

尾頁

跳至