夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

你c6好賤!!你BB好可愛!佢咁都唔滿足不知福
自由太多會令世人失去平衡

子爵府

畀面勳章

快啲去請個工人先,之後安定左再去工作啦。。
唔好為左一個已經唔愛你嘅人而煩惱,
亦唔好為怕左兩個女冇左爸爸,而去委曲求全,
你個女見到你唔開心,就算個爸爸日日响度,個女都唔會開心。。

大宅

引用:我唔會忍,點解唔去領證,對你自己都有保障

原帖由 hamsterma 於 15-06-22 發表
我唔會忍,點解唔去領證,對你自己都有保障啊
有保障?就係一個名份嘅保障,定係金錢上嘅保障?

我好單純,以為兩個人之間只要存在愛,有無一張紙又有咩所謂,錢對我嚟講唔重要,唔係我有,而係覺得為咗錢而簽嘅婚書,我要嚟重咩?有大把人簽咗紙,個d賤佬都一毫都無比啦!咁又點?可以保障d咩?所以一直都無簽紙……重有係我有個好自私嘅諗法,我一日唔簽紙,個2個女佢都無權同我爭,2個女完全係自己嘅,如果真係有一日要離開lee個男人,我可以就咁帶2個女走,唔洗佢同意

大宅

引用:快啲去請個工人先,之後安定左再去工作啦。

原帖由 jeremylui83 於 15-06-22 發表
快啲去請個工人先,之後安定左再去工作啦。。
唔好為左一個已經唔愛你嘅人而煩惱,
亦唔好為怕左兩個女冇左 ...
我以家有工人,但廢嘅……又要煩工人又要煩男人……我就快爆炸啦!
新工人未嚟,嚟咗又要教~又係要一段時間先可以做嘢,所以好頭痛

大宅

引用:回覆 joyce059521 的帖子如果佢唔交租都大W

原帖由 虫虫主人 於 15-06-22 發表
回覆 joyce059521 的帖子

如果佢唔交租都大WOK 喎
我都係咁覺得,如果係真我都可以住多1個月先搬,最少我有1個月時間搵屋又好,做咩決定都好……

大宅

引用:你c6好賤!!你BB好可愛!佢咁都唔滿足不知

原帖由 mickeywinnie3 於 15-06-22 發表
你c6好賤!!你BB好可愛!佢咁都唔滿足不知福
Lee個係大女,細女重得意,見親爸爸都會好開心,對住佢甜笑,只要望到爸爸就好開心,就係咁我先更加嬲,2個女唔係對佢唔好呀!唔係唔錫佢,就係唔明點解唔諗吓自己有2個女,點解要做d傷害2個女嘅事

翡翠宮

樓主
貼相唔該... :lol
你女女真係好得意
我專登入黎睇左佢幾次

D廢人唔好理佢, 總之有經濟能力我一定閃; 啋佢都有味

子爵府

引用:Quote:原帖由 mickeywinnie3 於 15-06-22

原帖由 joyce059521 於 15-06-22 發表
Lee個係大女,細女重得意,見親爸爸都會好開心,對住佢甜笑,只要望到爸爸就好開心,就係咁我先更加嬲,2個 ...
因為男人大多數都係用下身思考
果d不切實際初戀甜蜜感覺,激情,青春,新鮮感佢地都好難抗拒
我相信十個男人九個偷食
仲有一個係諗緊
不過樓主可以咁快決定到係好事
拉拉扯扯其實好辛苦
長痛不如短痛

未經本人同意,請勿轉載內容!

子爵府

畀面勳章

回覆 joyce059521 的帖子

請工人係撞彩。。我都係請完一個又一個。。啲錢好似倒落咸水海咁…
我有一個仔,做媽咪真係唔簡單,你仲要有兩個小朋友。。真係要好大心力。。
你要加油,當所有唔好嘅野都走哂,淨下的都是最好的。。

男爵府

引用:Quote:原帖由 hamsterma 於 15-06-22 發表

有保障?就係一個名份嘅保障,定係金錢上嘅保障?

我好單純,以為兩個人之間只要存在愛,有無一張紙又有咩所 ...
完全認同!!

女人有本事根本無需要一紙婚書既所謂保障。如果個男人係負責任既,亦唔需要一紙婚書去令佢承擔責任。

樓主,好好想清潔,自己想唔想要哩個男人先啦…唔駛急住做決定,由佢訓住廳,自己慢慢諗以後既路,同埋感受下自己既心,到底接唔接受到哩個人…

子爵府

引用:Quote:原帖由+dlee_ca+於+15-06-22+發表唔

我真係好想知大人結唔結婚係咪關個小朋友事呢?一張紙可以代表負責任?我唔結婚就係唔負責任?真係好想知咩道 ...
我估果位jm係講緊你c6不負責任,不是樓主

伯爵府

wingyan008 發表於 15-6-23 02:56
我估果位jm係講緊你c6不負責任,不是樓主
同意。

男爵府

回覆:情慾短訊

謝謝了解,仲有我是男性都唔幫你老公。

伯爵府

你個女女又靚又得意
賤男等賤女人去接収

男爵府

joyce059521 發表於 15-6-22 13:41
我真係好想知大人結唔結婚係咪關個小朋友事呢?一張紙可以代表負責任?我唔結婚就係唔負責任?真係好想知咩道 ...
D人亂講唔使理,外國結唔結婚都一樣,係法律黎講香港對女人冇咁保障,清清楚楚咁講佢想點,想補救定分手,
想補救就做d野,

侯爵府

樓主囡囡好可愛, 為咗佢地值得俾一次機會男方. 不過都要做好準備, 儲多D錢, 要男友俾多D金錢上的保障給你母囡.

大宅

引用:謝謝了解,仲有我是男性都唔幫你老公。

原帖由 dlee_ca 於 15-06-23 發表
謝謝了解,仲有我是男性都唔幫你老公。
真係唔好意思,係我唔冷靜,但我底線係我2個女,我知道有咗大女個陣,我考慮咗好耐,我亦好了解結同唔結之間嘅分別,我總覺得結婚係2個相愛到一個佳段而結婚,而唔係因為有咗要個名份而結,我真係唔想要離婚個陣後悔因為有咗而結婚,所以我最後選擇唔結,我愛我2個女,可以比到佢嘅我咩都比,我係嚴母,但一切只為2個女好,別人眼中我對大女太嚴,但接來嘅係佢嘅安全,安分,我覺得咩都值得

大宅

因為佢唔肯搬走,我帶埋2個寶貝走咗,佢每日返嚟都扮無事,我真係忍唔到,我好難受……未出事前永遠唔會陪會女,抱個女1分鐘就話攰,出事後扮慈父,我真係忍唔到

子爵府

引用:因為佢唔肯搬走,我帶埋2個寶貝走咗,佢每

原帖由 joyce059521 於 15-06-24 發表
因為佢唔肯搬走,我帶埋2個寶貝走咗,佢每日返嚟都扮無事,我真係忍唔到,我好難受……未出事前永遠唔會陪 ...
咁佢有無搵你,留你?

大宅

Xmas吸收勳章

有一次就有第次!無結婚衹冇保障啊,傻豬

首頁
12345...6

尾頁

跳至