夫婦情感

跳至

首頁
12345...8

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:丈夫有小三有仔, 唔知點算?

連仔都有埋,好難受,接受唔到。

大宅

引用:+本帖最後由+babyABCD+於+15-7-16+20:35+編

原帖由 babyABCD 於 15-07-16 發表

佢話小朋友是無辜, 唔想佢無爸爸, 所以去找她, 我有經濟能 ...
佢話小朋友係無辜既,禁妳答返佢,難道妳同妳對仔女就唔係無辜既嗎?我唔信就禁見個仔無其他野囉!

勁賤呀!擺明想享齊人之福!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 mini1204 於 15-07-16 發表係

原帖由 mwmyway 於 15-07-17 發表
姐係唔同意佢再去見佢地,如果發現就離婚咯
你覺得會做件咁既事既人會吾會so你?
會既話第一步曲已經吾會發生

子爵府

回覆:丈夫有小三有仔, 唔知點算

橋唔怕舊,最緊要受
你真係能夠容忍嗎?
借問聲,見仔見仔,個仔係無辜,呢件事有邊個唔無辜?只得賤男吧!由頭到宜家都係Happy到爆!
你同佢離婚既話,最多都係一星期俾佢見仔一次,俾養仔費唧,難道仲可以日日返黎瘟仔?順便同你上床嗎?同樣道理,佢個邊有仔,佢養仔俾錢個仔係天公地道,但唔包括要養,要理個女人!佢身份係二奶,佢揀非婚生,生個私生子出黎佢無責任嗎?
既然人地個仔都甘上下大,你老公又話愛你多d嘛,你又有包容之心,又唔想自己仔女無爸爸,ok, 你老公俾晒錢,樓你先啦,之後你代佢俾錢佢小三養仔,要見小三個仔,得,無問題,盡父責,每星期叫小三帶出黎/你老公接佢出黎,你睇住你老公同個私生子家庭樂,唔包小三!

複式洋房

離婚

大宅

引用:橋唔怕舊,最緊要受你真係能夠容忍嗎?借問

原帖由 ms_ck 於 15-07-17 發表
橋唔怕舊,最緊要受
你真係能夠容忍嗎?
借問聲,見仔見仔,個仔係無辜,呢件事有邊個唔無辜?只 ...
唔係咁簡單,每星期只見二奶仔就得!小三一定死纏住c6!這是全世界小三的特性!

子爵府

引用:Quote:原帖由 ms_ck 於 15-07-17 發表橋唔

原帖由 hkvcar 於 15-07-17 發表
唔係咁簡單,每星期只見二奶仔就得!小三一定死纏住c6!這是全世界小三的特性!

...
所以咪好人好到底囉,一齊去見二奶仔,佢係一定唔可以同小三單獨見,唔可以借個仔做借口,否則離婚,但唔係每個女人做得出!所以要自己計下數!自己做唔到,捱唔住,唯有收檔!

別墅

引用:橋唔怕舊,最緊要受你真係能夠容忍嗎?借問

原帖由 ms_ck 於 15-07-17 發表
橋唔怕舊,最緊要受
你真係能夠容忍嗎?
借問聲,見仔見仔,個仔係無辜,呢件事有邊個唔無辜?只 ...
Agree

珍珠宮

開心吸收勳章

恩庭寶貝 發表於 15-7-16 18:46
你老公真係好喎,享齊人之福,你洗唔洗賤佬養呀?自己屋企可唔可以幫手呀,俾我一定告佢通姦

...

通姦只係離婚嘅理由,唔係罪名...最多只係可以俾妳即時離婚同贍養費啫...
百花叢裡過,片葉不沾身。

大宅

唉。。。。。樓主,好同情你的處境和心痛!細B才一個月,又要湊大B,自己坐緊月,仲要面對老公小三和他們的兒子!

但真是進退兩難!留下來,要忍受老公兩頭住家,而且,這種三人婚姻是永遠的,因爲他們有個仔。離開嘛,你又不忍兩個小朋友失去完整的家庭,自己帶住兩個,即使自己經濟上有能力,單親路不易行。而且,我估你對那邊的兒子有惻隱之心,小兒無罪,他點計都是你兩個細路同父異母的兄弟,所以你才容忍你老公去見他們。

目前的狀況你可以忍得幾耐呢?如果你本身屬於好依賴老公的老婆,可能你只有繼續啞忍下去,維持這個名存實亡的家。如果你是獨立女性,有主見有膽色,那就引刀一快,同兩個仔女開始新生活,相信你的子女將來一定明白你的決定。

無論你的決定如何,眼前一定要保重身體,坐好月,有健康才有精力照顧BB。有親人幫你手嗎?他們的支持好重要!祝福你,希望你儘快度過難關,找到路向。

Katechanhk    發表於 15-7-17 15:25

琥珀宮

樓主咁都忍?攞晒佢d錢就同佢離婚啦

大宅

條賤佬之前都係咁講,但我選擇左離開,因為真係唔能夠忍受一屋三姓人,所以要佢俾足$就可以,我自己同小朋友重新過生活,再唔洗同人分享件廢物

大宅

要見就同埋你一齊見佢個仔,唔可以自己一個見

男爵府

同我朋友一樣~~~ 不過佢係男人~~

水晶宮

引用:唉。。。。。樓主,好同情你的處境和心痛!

原帖由 Flower-kid 於 15-07-17 發表
唉。。。。。樓主,好同情你的處境和心痛!細B才一個月,又要湊大B,自己坐緊月,仲要面對老公小三和他們的 ...
agree,樓主加油

男爵府

2024年龍年勳章

想享齊人之福

大宅

引用:Quote:原帖由 babyABCD 於 15-07-16 發表丈

原帖由 babymuffin 於 15-07-16 發表
同小三仔都有埋,佢肯定玩認真啦。當然話愛你多d,同另外一個肯定都咁講。你一係接受(我睇唔到會有變化) ...

講得好

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章 BK Milk勳章

不接受!連仔都有埋,點唔愛都係大話

水晶宮

如果老公勁有米 睇錢份上 我忍,等你永遠做牙二 仔是私生子,實例也很多。若然他是凡夫俗子 經濟許可唔該拿拿聲離婚 唔想同個衰人再扯上關係 好過份!

別墅

有無得唔離婚但叫佢搬出去?起碼個小三無得同你個c6註冊

首頁
12345...8

尾頁

跳至