自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:開倉首2日好多貨,lunch時間收銀人龍超過30

原帖由 tommuchshe 於 15-07-31 發表
開倉首2日好多貨,lunch時間收銀人龍超過30人.

星期一27日lunch再去,沒什麼選擇,大碼泳衣,雨衣,白鞋斷晒,襪 ...
我星期四30号去,好多1-3歲男仔褸,鞋無乜得揀,但衫係仲有好多

大宅

黑鞋女仔多的size, 男仔剩返超細(~1 years old). 女仔好多princess, sesama, minnie the pooh衫, 男仔有Gundam/Elle衫褲, Size 90-160都有, 仲有好多袋仔, cap.
夾棉縷/背心/Down Jacket好抵, 不過只有100/130/140/150, 中小碼要好彩先見到. 白色底衫只有150. 泳衣浴袍就男仔款多, 女仔既好多size都無了. 呢些是我昨晚去完既update.

大宅

回覆 connie160878 的帖子

女仔有, 但款式好一般, 看似唔太好著!

伯爵府

2023年兔年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

引用:有無3歲bb岩著既size? +

原帖由 Michelle770 於 15-07-31 發表
有無3歲bb岩著既size?
3歲仲b b!! 我上次去都買到100-110碼衫

大宅

引用:Quote:原帖由+Michelle770+於+15-07-31+發

原帖由 小肥寶 於 15-07-31 發表
3歲仲b b!! 我上次去都買到100-110碼衫
慣左,都係打算買110-120明年著

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:禾又toonsland左

miss咗添,唔知下次幾多時有

禁止發言

禁止訪問

男爵府

引用:miss咗添,唔知下次幾多時有

原帖由 Patrick_star 於 15-10-05 發表
miss咗添,唔知下次幾多時有
T 開咁平嘅倉我都係第一次見,之前每年兩次同其他牌子一齊開倉都冇今次咁平,特別係夾棉,羽絨,女孩群,男孩西裝,BB床set box set, 泳衣,睡衣..........真係好抵希望下次再有

yiu_fire    發表於 15-10-6 11:39

子爵府

回覆:fid=19- 禾又toonsland左

首頁

尾頁

跳至