想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

God_Love_U 發表於 15-8-23 23:25
係呀,我頭幾年真的用盡自己一切的方法去試,睇中醫,只食健康食物,不吃垃圾食物,但發覺自己身體好像越來 ...
Your words are so touching. 我都要多禱告,依靠神。不過呢,身边既人不停有bb,真的不好受

別墅

引用:Quote:God_Love_U+發表於+15-8-23+23:25+係

原帖由 bbbchoco 於 15-08-26 發表
Your words are so touching. 我都要多禱告,依靠神。不過呢,身边既人不停有bb,真的不好受
...
係呀,努力呀 , \'在人不能,在神凡事都能!\' 祝你早日bingo

別墅

引用:想問你iui有幾多卵泡,size幾大

原帖由 babywb 於 15-08-26 發表
想問你iui有幾多卵泡,size幾大
我共有四粒卵泡,最大那粒是18 ,其他唔記得了。

複式洋房

回覆:第一次iui 是否成功了?

想請教樓主做iui 個cycle 有冇做針灸呀?

別墅

lmlmbb 發表於 15-8-28 11:46
想請教樓主做iui 個cycle 有冇做針灸呀?
有呀, 我day 8 & day 19 照去做針灸 + keep住做運動, day 22就check到bingo
我個人覺得唔好諗咁多, 你覺得不安就暫停一陣, 但如果放鬆心情你自己覺得ok的話, 就照做啦。我都有問過中醫師做完iui可否針, 醫師話無問題喎!

複式洋房

恭喜樓主! 第一次就bingo! 真係真係恨死隔離

別墅

bunnycat2013 發表於 15-8-28 16:36
恭喜樓主! 第一次就bingo! 真係真係恨死隔離
多謝, 不過, 痛苦難過的經歷, 希望一次就夠了~~~你都加油, 努力呀.

首頁

尾頁

跳至