跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 啵子鱼Ceci 的帖子

聽日就係啦, 你in 邊間??? 放鬆d 就可以 加油

別墅

引用:回覆+啵子鱼Ceci+的帖子聽日就係啦,+你in+

原帖由 出前小丁 於 15-11-06 發表

聽日就係啦, 你in 邊間??? 放鬆d 就可以 加油
荃景啊。。嗯,睇小朋友自己反應啦

複式洋房

其實in 來in 去都係果d 野. 小朋友要識已經識晒, 係睇臨場發揮. 可以的話同佢早少少去附近熟悉下, 時間鬆d, 大人細路都唔會炆.

別墅

引用:回覆+啵子鱼Ceci+的帖子其實in+來in+去都係

其實in 來in 去都係果d 野. 小朋友要識已經識晒, 係睇臨場發揮. 可以的話同佢早少 ...
係呀,到時候早小小去,等佢無咁驚

複式洋房

回覆 Choochootrain 的帖子

你係讀邊間架? 我讀麗城架,不過好少見校長. 佢係點架?? 講多D 黎聽下.

大宅

引用:回覆+Choochootrain+的帖子你係讀邊間架?+

你係讀邊間架? 我讀麗城架,不過好少見校長. 佢係點架?? 講多D 黎聽下. ...
其實用4千幾蚊學費讀佢,問心你覺得值咩?我情願比多幾百出去讀間有名D,考小一又好,year one又好,你小朋友如果同個有名學校果D小朋友一樣咁叻,我好相信學校會選有名果個囉....

男爵府

回覆:joyful open day

我又覺得間學校無咩問題,我個仔日日都好期待返學,英文進步左,普通話又零都而家識至少十幾廿個詞語,又近屋企
不過個個家長要求唔同ge

複式洋房

值唔值好主觀的.
我覺得仔仔返學開心,英文普通話又有進步.老師d follow up都密,等我知道仔仔係學校表現如何. 係屋企又show 到出黎. 已然好好啦.

大宅

回覆 StarfruitBB 的帖子

英普語景

複式洋房

引用:Quote:原帖由 出前小丁 於 15-11-06 發表回

原帖由 Choochootrain 於 15-11-09 發表
其實用4千幾蚊學費讀佢,問心你覺得值咩?我情願比多幾百出去讀間有名D,考小一又好,year one又好,你小朋 ...
如果係出面讀,又要有英普,都吾止多幾百,起碼千幾,仲未計校車。
咁既價錢,咁既質素,學校老師,aunties so far有愛心,又同家長溝通得密。
小朋友又鍾意返學,我係用家都算係滿意。

大宅

熱血勳章

回覆:joyful open day

我想問如果打算升上主流小學,英普生適唔適應到?

別墅

你上返佢個網睇返升小的過往資料. 私小,直小,官小都有. 唔知呢到唔出得網址.係佢個網搵"News & Event" > "Circular"
你搵唔到我可以PM 你.

大宅

熱血勳章

引用:回覆 StarfruitBB 的帖子你上返佢個網睇返

原帖由 八月子 於 15-11-18 發表

thx~~~

首頁

尾頁

跳至