美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Really+good+price+in+England+It+costs+$+

原帖由 forgive?forget? 於 15-11-01 發表
Really good price in England
It costs $ 38?? Per set in hkg
My wallet is very secured , I didn't b ...
Hk price $3980
UK price £225

男爵府

畀面勳章

michellewanhk 發表於 15-11-1 15:11
Cleansing balm
100g £40
200g £55
好平!仲有4支sample送?

大宅

引用:Quote:原帖由+michellewanhk+於+15-11-01+

原帖由 fatping 於 15-11-01 發表
其實用無幾耐, 有用佢洗面同toner及Elemis Pro-Collagen Marine Cream, 鍾意用佢隻cream覺得好用, 而家 ...
你可以試下佢個capsules, 英國BA講只需轉季用一瓶(早晚各30粒)打底就夠,但香港唔係敢講,佢可以改善外油內乾,暗啞,去乾紋細緻,仲有支tri enzyme resurfacing gel mask都好用,洁洁地,好似valmont renewing pack個感覺

大宅

引用:Quote:michellewanhk+發表於+15-11-1+15:11

原帖由 mk1979 於 15-11-01 發表
好平!仲有4支sample送?
送多一支貨size shower gel

mk1979    發表於 15-11-1 15:30

伯爵府

引用:Quote:原帖由 fatping 於 15-11-01 發表其

原帖由 michellewanhk 於 15-11-01 發表
你可以試下佢個capsules, 英國BA講只需轉季用一瓶(早晚各30粒)打底就夠,但香港唔係敢講,佢可以改善外油 ...
好好, 唔該你, 我好彩皮膚只係乾同少少斑既問題, 無特別大問題, 我會留意網上有咩正野, 你係未都係起 LF 網訂?

男爵府

畀面勳章

michellewanhk 發表於 15-11-1 15:23
你可以試下佢個capsules, 英國BA講只需轉季用一瓶(早晚各30粒)打底就夠,但香港唔係敢講,佢可以改善外油 ...
個capsules係咪可以改善皮膚底層?改善外油內乾呢個point好岩我喎!不過香港買又係唔平!!

大宅

引用:Quote:原帖由+michellewanhk+於+15-11-01+

好好, 唔該你, 我好彩皮膚只係乾同少少斑既問題, 無特別大問題, 我會留意網上有咩正野, 你係未都係起 ...
我係倫敦debenham 買架,可以問多啲知多啲

大宅

回覆:又敗左Elemis

BA仲話等美容房裝修好送facial比我

大宅

引用:Quote:michellewanhk+發表於+15-11-1+15:23

原帖由 mk1979 於 15-11-01 發表
個capsules係咪可以改善皮膚底層?改善外油內乾呢個point好岩我喎!不過香港買又係唔平!! ...
英國£55咋,你可以吼網站做特價買

伯爵府

引用:Quote:原帖由+forgive?forget?+於+15-11-01

原帖由 michellewanhk 於 15-11-01 發表
Hk price $3980
UK price £225
Hkg mark up 好多

伯爵府

引用:Quote:原帖由 fatping 於 15-11-01 發表其

請問係未講呢隻? 係當cream定serum?

大宅

係呀當佢serum打底用搽pro collagen day/night cream ,全日冇出油

伯爵府

引用:Quote:原帖由 fatping 於 15-11-01 發表請

係呀當佢serum打底用搽pro collagen day/night cream ,全日冇出油
好呀,會買黎試下, 又唔太貴

別墅

fatping 發表於 15-11-1 11:11
我都有用呢隻牌子, 請問邊度訂抵d?
佢哋喺look fantastic order咗3sets,買滿55pounds又送50pounds products我之前跟個英國blogger買咗幾支嘢,依家D櫃桶滿晒嘢,如果唔係我都會一齊買
你上個網search吓D set睇吓邊set最啱你吖
有時仲可以用埋discount code就仲抵
我通常係用一間水貨舖嘅價錢同lookfantastic比較,平過嗰間水貨舖先上網買

別墅

fatping 發表於 15-11-1 16:07
呢隻係咪分日夜兩隻色嗰隻呀?之前可以用discount code買心郁郁想試,但朝早我又唔想用油。。。。朝早嗰粒用完lup唔lup呀?

大宅

引用:Quote:fatping+發表於+15-11-1+16:07+請問

原帖由 COLDE 於 15-11-01 發表
呢隻係咪分日夜兩隻色嗰隻呀?之前可以用discount code買心郁郁想試,但朝早我又唔想用油。。。。朝早嗰粒 ...
日(pink)夜(blue),我起初擔心日用會油但係唔會

伯爵府

引用:Quote:fatping 發表於 15-11-1 16:07 請問

呢隻係咪分日夜兩隻色嗰隻呀?之前可以用discount code買心郁郁想試,但朝早我又唔想用油。。。。朝早嗰粒 ...
呢隻capsules我未用過呀, 我用佢隻 collagen marine cream, 我幾喜歡佢爽身, 我無打算買佢既晚霜因我怕會太立, 夜晚我好似雞尾酒咁, 加d椰子油玫瑰果油seabuckthrn 油覺得好好呀,朝早起身d皮膚好靚好有光澤, 太潤既cream就加唔到我想用既油

別墅

michellewanhk 發表於 15-11-1 17:39
日(pink)夜(blue),我起初擔心日用會油但係唔會
咁我下次又敗埋佢先你夏天會用油嗎?

男爵府

畀面勳章

michellewanhk 發表於 15-11-1 17:05
你係咩皮膚質地?我在counter試過質地,都幾油喎!每次用一粒都幾多喎!

大宅

引用:Quote:michellewanhk+發表於+15-11-1+17:39

咁我下次又敗埋佢先你夏天會用油嗎?
我已經用了10曰,30曰為一個療程

首頁

尾頁

跳至