婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

ElvisCheuk 發表於 16-1-12 02:31
係唔係所有99都係咁?!
咁又唔會所有既~~~一定有例外既~~~不過有冇咁好彩俾你遇到囉~~~
我就遇唔到啦~~~我奶奶仲要得5x~~~都唔算老~~~但d性格硬過鑽石~~~佢覺得係既野邊個講都唔會聽~~~

就算巳經証據放晒係面前條友係明呃佢~~~佢要話信就係信~~~至慘佢唔係落唔到台先死撐果隻~~係堅唔醒繼續信果隻~~~

複式洋房

引用:Quote:ElvisCheuk+發表於+16-1-12+02:31+係

原帖由 美菲絲 於 16-01-12 發表
咁又唔會所有既~~~一定有例外既~~~不過有冇咁好彩俾你遇到囉~~~
我就遇唔到啦~~~我奶奶仲要得5x~~~都唔算老 ...
我都無咁好福氣
遇上極品99
你di

別墅

回覆:這個奶奶。

重播昨日套愛回家俾你奶奶睇!完全我地坐月心聲

複式洋房

引用:我99又係勁無家教~開口就得罪人同佢去街市

原帖由 ElvisCheuk 於 16-01-12 發表
我99又係勁無家教~開口就得罪人同佢去街市滴人叫佢極品
唔係講小,把口真係勁唔要得,得罪人多稱呼人少

複式洋房

引用:Quote:ElvisCheuk+發表於+16-1-12+02:31+係

我就遇唔到啦~~~我奶奶仲要得5x~~~都唔算老 ...
我99都係咁 又係5x 堅持埋啲唔應堅持嘅歪理
最好笑佢成日覺得自己好老

複式洋房

引用:重播昨日套愛回家俾你奶奶睇!完全我地坐月

原帖由 BabyGirl0303 於 16-01-12 發表
如果一講就明就好 最幣係如果唔岩聽就話你對佢有意見無禮貌嫁啦

別墅

引用:Quote:原帖由+BabyGirl0303+於+16-01-12+發

原帖由 Masaaaaaa 於 16-01-12 發表
如果一講就明就好 最幣係如果唔岩聽就話你對佢有意見無禮貌嫁啦

...
我試過用超好禮拜同客氣既說話用信息講 因為面對面我會激動 點知 佢都係同我老公投訴我話佢 所以哂氣 我之後對佢一d都唔客氣 反而買我怕 而家醒定左好多 反正我出發點為bb 唔會因為老定長輩定養大我老而屈服我個女可以幾個月大食有味野食蛋糕食chocolate!!!!

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章 BK Milk勳章

回覆:這個奶奶。

過門都係客,你媽都未必想人搞佢廚房啦,我覺得女人禁地,呢d你又未必洗同你媽粗心?或買上來咪好,買菜唔平,仲要九大軌喎!記得下次叫你媽唔好買菜,或者你同你c6落菜單等佢買,有咁貴買咁貴,佢應該都唔買得幾多次架姐。
至於睇b,無得好講啦,個個都想睇的,呢d真係硬食的。

複式洋房

引用:Quote:原帖由+ElvisCheuk+於+16-01-12+發表

唔係講小,把口真係勁唔要得,得罪人多稱呼人少
都唔明點解某些老人家會咁衰格

複式洋房

引用:過門都係客,你媽都未必想人搞佢廚房啦,我

原帖由 moonmoonstar 於 16-01-12 發表
過門都係客,你媽都未必想人搞佢廚房啦,我覺得女人禁地,呢d你又未必洗同你媽粗心?或買上來咪好,買菜唔 ...
我媽最樂意嘅做法係,如果真係咁有心,不如俾錢泥我地買,唔好成日買埋啲依家唔食得嘅野或買勁多煮死人或唔食掉嘅野

複式洋房

引用:Quote:原帖由+Masaaaaaa+於+16-01-12+發表

原帖由 ElvisCheuk 於 16-01-12 發表
都唔明點解某些老人家會咁衰格
最弊佢並未到老人家年齡真係做咗老人家只會更難搞

公爵府

引用:Quote:原帖由 美菲絲 於 16-01-11 發表我奶

原帖由 Masaaaaaa 於 16-01-11 發表
我有咗果時一食魚就想嘔覺得好腥,同6299飲茶見佢地嗌蒸魚頭,就立刻講話我唔食好腥。但99就係咁話唔腥好食 ...
唉,其實你知自己食唔到就唔好食啦!佢係咁要你食,你就重覆“食唔到,會嘔!”就得啦!佢點逼你呢?你唔自己挾嚟食唔通佢會塞落你個口?有時啲嘢自己唔企硬都唔可以怪晒人!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+ElvisCheuk+於+16-01-12+發表

我99又係5X成日話自己老~其實老虎都可以打死幾隻了

子爵府

BabyGirl0303 發表於 16-1-12 08:03
到時佢會重點放係佢對你有幾好~~~你就好似個靚妹咁唔知感恩~~

子爵府

ElvisCheuk 發表於 16-1-12 13:57
我99又係5X成日話自己老~其實老虎都可以打死幾隻了
每次佢話自己老都係因為有野想你做姐~~~
平時日日去打牌時唔見佢話自己老唔去~~~

子爵府

Masaaaaaa 發表於 16-1-12 12:12

咁我奶奶係後生時巳經係咁既性格~~~我老公由細到大~~~佢呀媽都係有佢講冇人講~~~唔夠你講就拍台發爛~~~

複式洋房

引用:Quote:ElvisCheuk+發表於+16-1-12+13:57+我

每次佢話自己老都係因為有野想你做姐~~~
平時日日去打牌時唔見佢話自己老唔去~~~
...
中曬啊~有時候打到夜麻麻順便買宵夜返來食~其實就係擺架子lo。

子爵府

ElvisCheuk 發表於 16-1-12 14:55
中曬啊~有時候打到夜麻麻順便買宵夜返來食~其實就係擺架子lo。

...
我唔係同佢住~~~只係幾個月佢會黎住幾日~~~
所以我巳經算唔錯~~~有透氣既機會~~~

水晶宮

Masaaaaaa 發表於 16-1-11 21:11
我由1號開始繼繼續續咁谷奶發燒 所以真係今日無理佢 入咗房休息 但佢把聲真係又大又嘈 我又怕我媽應付唔泥 ...

既然係咁就叫C6出聲啦,你真係需要休息架,特別你仲發燒添

複式洋房

回覆:美菲絲 的帖子

好彩我都唔係同住。不過佢有時會過來住一個月。我地有時會返去住一個禮拜。不過次次都住到唔開心。

首頁

尾頁

跳至