夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

回覆:Hommemama 的帖子

我指佢出面已經有女人可以搞,但你又搞,有冇尊重到你?
而家有咗,就叫你落仔,如果倒返轉,出面个女人有咗,佢会点?
清醒D。。。

大宅

回覆樓主:

睇下洗米嫂,你就知男人會唔會因為你有個肚而同你修補關係,小3又會唔會知難而退,唔好咁傻啦

伯爵府

叫得你墜胎佢真係好不知所謂囉
修補黎托呀

jpwy    發表於 16-5-9 12:13

珍珠宮

引用:回覆 vivibabyvivi 的帖子如果我是想用來修

原帖由 Hommemama 於 16-05-08 發表
回覆 vivibabyvivi 的帖子

如果我是想用來修補與老公關係?或用來令出面情人知難而退?有冇jm試過?
蠢!呢個世界唔係得你一個識生b, 佢可以同其他人生,你點留住佢

男爵府

回覆樓主:

我完全唔明點解佢出面有女人你都要同佢發生關係

大宅

回覆:意外有咗,老公叫我墜胎

自己有能力就生,男人果邊唔係考慮範圍內。

大宅

Btw, 明知佢出面有女人又唔用套,對自己好啲啦,點知出面個污唔污糟

lamdou    發表於 16-5-9 12:06

民房

親親小寶 發表於 16-5-8 22:42
你話你唔會離婚都無意思,你老公要係想走都可以單方面申請離婚。你有能力自己養到又鍾意小朋友都贊成你生嘅 ...
完全同意!明知老公外面有另一個都仍然同佢行埋, 可能樓主想用性留住老公, 有咗BB又想用BB留住老公.....
兩公婆關係出了問題, 樓主唔想離婚, 唯有用佢覺得能力內可以做的去挽留, 無冷靜思考過咁做係好自私同蠢的行為.
不竟墮胎係一件非常之唔好嘅事, 但生育要視乎各條件......唉!

lamdou    發表於 16-5-9 12:07

民房

haileykiu 發表於 16-5-9 01:07
我完全唔明點解佢出面有女人你都要同佢發生關係
何會有貓唔食魚, 何況仲係自己老婆, 有得食點會唔食呀!? 我諗樓主一直想同老公修補關係, 所以樓主唔會拒絕. 其實個男人都好賤, 偷食完外面返屋企又食.

子爵府

佢出面有一個
而你又同佢咩咁點叫意外?

男爵府

樓主,你問得出用BB挽留你老公。。你有心裝佢㗎?。。如果你係咁,我諗BB唔想有你呢個阿媽囉,因為你並冇尊重佢係一個生命

我不同意人地放棄BB,因為BB好寶貴,但係我覺得你冇資格做BB媽媽

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

明明夫妻不睦,仲要生多個,何必呢? 樓主你可以話點都唔會離婚,到時生出來佢嫌煩搬出來,分居兩年就唔到你唔離啦,唔係你話唔離佢就一定離唔到

子爵府

引用:回覆 wingyin05 的帖子小朋友既媽媽,我地

原帖由 Hommemama 於 16-05-08 發表
回覆 wingyin05 的帖子

小朋友既媽媽,我地之間已經愈來愈多問題。
你地之間問題越黎越多,前因呢?你有無諗過係你自己幾年黎,一直隻眼開隻眼閉,所做成?你既顧全大局,只係委屈同忍讓?佢呢幾年齊人之福甘happy, 點解要回頭?小三唔使照顧家庭,只係去玩去開心,人地點解要走?個仔佢一向點對待?有無羞恥心?有無補償俾你同個仔?婚姻出現問題,小朋友既成長都會係問題,你顧得掂個大仔未?你有無諗過如果佢走左去同小三住,你搞唔搞得掂成頭家?搞唔搞得掂點同個仔解釋?

男爵府

環保接龍勳章

引用:佢出面都有第二個啦,你又要生又唔離婚,你

原帖由 vivibabyvivi 於 16-05-08 發表
佢出面都有第二個啦,你又要生又唔離婚,你預左佢唔會再照顧你,甚至走左去,何必呢 ...
同感 而且 點會接受嫁

別墅

明知外面有阿三,你自己唔做protection?
驗身睇下有冇問題先考慮能否要個肚啦!
你自己有冇能力帶大2個小朋友?冇就快啲去找「母親的抉擇」。
生個小朋友唔受歡迎又負擔唔起,唸清楚啦!

男爵府

唉!女既蠢頭腦簡單,男既賤两頭食話之你,又吾洗佢十月懷胎,又吾洗佢揍眠乾睡濕,你揍住2个更加耐佢吾何,身心皮慮想吾以淚洗面就難,樓主三思?

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

你做人做到咁委屈架
連自愛都不懂?
呢件垃圾男人要黎做乜?

大宅

我有朋友都試過想用 bb 留住老公. bb 出世就離婚了. 婚姻是你同你老公的問題. bb 應該幫唔到你們去解決問題吧.

大宅

用生仔挽留男人好似冇人成功過
唔好累咗個B啦

珊瑚宮

畀面勳章

KarenGerard 發表於 16-5-9 02:34
樓主,你問得出用BB挽留你老公。。你有心裝佢㗎?。。如果你係咁,我諗BB唔想有你呢個阿媽囉,因為你並冇尊 ...
有同感

首頁
12345...9

尾頁

跳至