自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

natzuki 發表於 16-8-3 13:33
你唔好自卑, 心善人則美, 你不是美女, 但你一定不是醜女! 入得廚房, 善解人意, 心地善良的人有幾多? 你今早 ...

我FB已經有幾個老肥老花開post閙余文樂!
其實余回應得OK呀,加上小儀形象係樂天攪笑型,除咗身型矮但比例正正常常,我覺得佢先唔會自卑!
反而係一眾無人吼嘅剩女自己對號入座,咬牙切齒話不要以貌取人,心地好一定搵到真愛果D酸酸的回應更好笑

子爵府

你唔好自卑, 心善人則美, 你不是美女, 但你一定不是醜女! 入得廚房, 善解人意, 心地善良的人有幾多? 你今早 ...

你又知佢心地善良?我純粹想8下你係咪識佢本人?但認同小儀唔係醜女!只係等縁份到啫

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:魚眼樂今次回應得幾正常呀.....蘇有朋同林

原帖由 超級特務 於 16-08-03 發表
魚眼樂今次回應得幾正常呀.....
蘇有朋同林心如都有四十之約, 其實都係大家講下啫。 ...
同意,魚生回應得幾幽默……

男爵府

如果講賤金剛嘅回應仲賤啦

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

真心。我一點都不覺佢醜。佢皮膚靚過好多人。

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

我見過小儀,唔係靚,但一定唔係醜,蝕在唔夠高!
但人好好,好開朗健談,如果同佢做朋友,一定好開心!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

男爵府

support 小儀

琥珀宮

Anpanmama 發表於 16-8-3 16:38
我FB已經有幾個老肥老花開post閙余文樂!
其實余回應得OK呀,加上小儀形象係樂天攪笑型,除咗身型矮但比例 ...

咪係,又唔見有人話五阿哥係貶紫薇,d人就係對號入座

如果講賤,森美同金剛平時對小儀個d仲賤啦,但好明顯大家都知要咁樣先有noise

其實佢好似台灣嗰個藝人小甜甜,好多人話佢唔靚唔瘦,但人哋好自信,又做自己品牌,又拍戲拍劇,朋友又多,人哋活得好開心呢,當年亦係小s虧佢先有noise有多人識,佢定位係咁,金剛又係虧佢,但佢同金剛好fd,金剛返台灣都特登陪佢上節目,外人唔知咪又以為金剛口臭囉

用戶要求終止服務

SaBB 發表於 16-8-3 13:43
其實小儀好可愛呀!醜既未到佢呀,點解d人話佢醜呢?

X2. 我中學開始聽小儀, 從來唔覺得佢醜喎,佢只係做下把位啫。

呢個世界大把蛇蠍美人
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

翡翠宮

回覆樓主:

實際d.....10個男人10個都睇樣睇身材先,冇第一眼嘅吸引力話之你有咩內涵

我有朋友3X了,一次拖都冇拍過,共同朋友都有提議佢減肥執執自己,但....

男爵府

就算煮餸都要色香味美啦!

比王祖藍你,第一眼你都唔會吼佢啦

通常D女人男人唔靚D人都只會話佢有內涵,心地好.大家心照啦

公爵府

2024勳章

MrsSingSing 發表於 16-8-3 14:58
係囉,唔明做咩叫人唔好自卑???

奇怪啲人成日強調佢係好女仔唔係冇人要,好支持佢,叫佢要自強咁……其實 ...
係啦, 好人好姐如果冇啦啦有人叫我唔好自卑, 我真係堅嬲囉

男爵府

回覆樓主:

講笑喳wor 。同埋有人話過小儀人品麻麻。不過li d 野都唔會知實。

珍珠宮

goat 發表於 16-8-3 14:42
其實小儀未必自卑架wor, 點解個個覺得佢慘

代入左自己

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

祝小儀好快揾到幸福

伯爵府

引用:Quote:natzuki 發表於 16-8-3 13:33 你唔好

原帖由 SaBB 於 16-08-03 發表
其實小儀好可愛呀!醜既未到佢呀,點解d人話佢醜呢?
x2,其實真係唔覺佢醜,有時仲幾好樣

侯爵府

講真

小儀係荀盤

港男睇外表,無睇内涵

其實走寶

珍珠宮

論外貌,在電視一眾較標青的女生中,小儀或許矮一點或平平無奇,但在香港女生中絕對算得上above average, 性格又樂天,她一點也不輸蝕。

未有對象只是緣份未到,女人最重要自信ok, 不用介意別人說話。。。佢完全做到

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

余文樂回得好正常呀,樓主太敏感了

珍珠宮

回覆樓主:

今日聽佢節目佢自己都一笑置之, 唔需要太認真啦

首頁

尾頁

跳至