自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

Ashleycorina 發表於 16-8-6 16:02
個個叫佢人地有家庭就唔好攪,佢話個男人話係假結婚,但有個女,過幾年就會分開:igiveu ...

假結婚會有個女

珍珠宮

王國教室勳章

littlesister 發表於 16-8-6 21:00
假結婚會有個女

所以你話係咪好離奇?
最後佢有財兩失

子爵府

公爵府

Ashleycorina 發表於 16-8-6 13:46
識得個中女,做I bank ,都搵到錢。識咗個人夫,呃左佢過百萬都仲覺得係真愛!

...

真係撞邪了!做小三已經夠賤,仲貼百多萬?送上門再貼百幾萬,真係傻咗咩?那賤男財色兼收囉!個女輸晒

珍珠宮

王國教室勳章

Gmama 發表於 16-8-6 21:35
真係撞邪了!做小三已經夠賤,仲貼百多萬?送上門再貼百幾萬,真係傻咗咩?那賤男財色兼收囉!個女輸晒:ba ...

我地見過個男人,個樣好唔正氣,白白淨淨,唔靚仔,雙眼好邪,望人好鬼鬼鼠鼠。但當事人話覺得佢好靚仔!我地知道嘅係佢d花紅會俾個男人"投資"。過百萬係我地知嘅數目,之後仲有無就唔知

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

畀面勳章

Ashleycorina 發表於 16-8-6 21:53
我地見過個男人,個樣好唔正氣,白白淨淨,唔靚仔,雙眼好邪,望人好鬼鬼鼠鼠。但當事人話覺得佢好靚仔! ...

已經 game over 左?
自己做 ibank, 要搵其他人幫佢投資?

禁止訪問

禁止訪問

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

王國教室勳章

littlesister 發表於 16-8-6 22:44
已經 game over 左?
自己做 ibank, 要搵其他人幫佢投資?

我轉左工無跟進但舊同事話之後無咗,人地老婆又知道咗!
你講出重點來! 同佢投資啊

子爵府

伯爵府

maymay220hk 發表於 16-8-6 14:58
寂寞的心 太易呃

我都寂寞,係超寂寞,亦試過起d交友網識男人, 但一講錢, 我即落閘,曾經有個男人都ok, 識左一段時間佢叫我買一打CK底底比佢,佢藉口係無時間去買亦好忙唔經過, 但佢自稱公司起中環, 我當時心諗我同你關係唔係真係好到可以幫你買底底, 一打CK底底要3,4k, 一個大男人要人幫你買d咁野, 你真係好需要唔該你比錢有誠意先,佢提過我幫佢買2,3次, 我每次都話好呀見到先,有次約我就話突然有事唔得閒, 問我可唔可以幫佢去apple shop買隻5千幾i watch, 佢好忙驚唔買無貨, 我即反感到用好好既語氣話“你約人又放飛機重要人出去apple shop, 我已經即約左人去街但果區無apple shop ar, 你咁急call你秘書幫你買啦”, 佢即無聲出, 我個個朋友都話我堅, 因佢真係把出超正盤一名, 令你好似執到咁

大宅

好媽媽勳章

fatping 發表於 16-8-6 23:03
我都寂寞,係超寂寞,亦試過起d交友網識男人, 但一講錢, 我即落閘,曾經有個男人都ok, 識左一段時間佢 ...
你好清醒.
呢種臭男以為自己可以迷惑天下女人. 開口就攞著數, 覺得佢開聲就會有人送上禮物同身體, 呢D人就算真係一齊都唔會尊重你, 亦唔甘心得一個女伴.

大宅

好媽媽勳章

人妻亦要小心. 唔好諗住做咗C9有人Approach 就沾沾自喜. 自信心大增而同人出軌. 其實係有男人專搵人妻架, 貪唔使上身, 仲可以控制佢.

識個朋友就係咁, 因佢覺得C6對佢冷淡咗, 求其同人搭訕都出事, 最後咪冇咗個家囉.

伯爵府

sunha 發表於 16-8-7 10:47
你好清醒.
呢種臭男以為自己可以迷惑天下女人. 開口就攞著數, 覺得佢開聲就會有人送上禮物同身體 ...

有時我覺得自己理智到得人驚, 男人甜言蜜語我唔太受, 聽左都無感覺, 出黎食飯吹水開心ok, 但要我送金又送身除非佢係王力宏, 因我最鍾意佢, 所以我玩唔到呢d遊戲, d仔/佬好快無心機同我玩, 佢地搵過第2個好過

琥珀宮

畀面勳章

fatping 發表於 16-8-6 23:03
我都寂寞,係超寂寞,亦試過起d交友網識男人, 但一講錢, 我即落閘,曾經有個男人都ok, 識左一段時間佢 ...

你好醒
我朋友個親戚就係太唔計較錢,人財兩失

琥珀宮

畀面勳章

Ashleycorina 發表於 16-8-6 22:50
我轉左工無跟進但舊同事話之後無咗,人地老婆又知道咗!
你講出重點來! 同佢投資啊:laugh2cry ...

呢個世界好多賤男鍾意騙財騙色,我朋友個親戚又中招,條友同佢拍左幾年施,中途結原又離,之後結多次添,又話同個女既結婚,之後咩都寫佢名,突然走人提走晒d錢,而家告上法庭

伯爵府

littlesister 發表於 16-8-7 11:27
呢個世界好多賤男鍾意騙財騙色,我朋友個親戚又中招,條友同佢拍左幾年施,中途結原又離,之後結多次添, ...

玩幾年重結埋婚, 應該唔係真係想呃錢嘛,係未相處唔到咋

大宅

2018復活節勳章

首頁

尾頁

跳至