親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

育兒性格勳章

禁止訪問

育兒性格勳章

禁止訪問

育兒性格勳章

禁止訪問

育兒性格勳章

禁止訪問

育兒性格勳章

侯爵府

畀面勳章

沙田爸爸 發表於 16-9-26 09:12
回覆 daisy17772 的帖子

系Expedxx 個到呀!剛剛睇仲有位,另外就系MeetHK.com度睇到個消息。 ...

thanks. you got a great deal indeed. I checked many dates in august with the routes as yours, none turned out to be of your best prices.

大宅

我想請問, 如果我得7日左右價, 最想去GOLD COAST 和 CAINE. 是否可以
HK -> BRISBANE(住3晚) -> CAINE (3晚) -> BRISBANE -> HK

請指教!

男爵府

moniquechoy 發表於 16-9-27 14:00
我想請問, 如果我得7日左右價, 最想去GOLD COAST 和 CAINE. 是否可以
HK -> BRISBANE(住3晚) -> CAINE (3 ...

我試過係 Hong Kong Cairns, Cairns Brisbane, Brisbane Hong Kong 咁順D喎

大宅

回覆:去澳洲,點轉機價錢最平

我想問下大家,我都正䏲緊澳航出年3月,HK - Sydney - Melbourne - HK ,連税+內陸機$5500,想問價錢可以嗎?
但懊惱每個地方留多少日,我應該去9日,每個地方4日半/Sydney可留5日,Melbourne 留4日呢?因為第一次去冇idea,有冇jm可俾些意見我嗎?謝謝~

伯爵府

陪月勳章

augustlala 發表於 16-9-27 22:12
我想問下大家,我都正䏲緊澳航出年3月,HK - Sydney - Melbourne - HK ,連税+內陸機$5500,想問價錢可以嗎 ...

坐澳航?

我復活節去.. 15/4 - 25/4

HKG 去SYD 去 OOL 再由 BNE 去HKG

大人 HKD $6320

大宅

我想問下大家,我都正䏲緊澳航出年3月,HK - Sydney - Melbourne - HK ,連税+內陸機$5500,想問價錢可以嗎 ...
我見多數夜機去, 去到第二天了, 所以你都要考慮埋這個時間

大宅

我卜左Cx 8月
Hkg - Bne - Ool -Syd -Hkg
其中Ool-syd係澳航
大人55xx, 小朋友4443

大宅

引用:我卜左Cx 8月Hkg - Bne - Ool -Syd -Hkg 其

原帖由 keikeiangel 於 16-10-06 發表
我卜左Cx 8月
是否未連税?

q**p

侯爵府

daisy17772 發表於 16-9-27 10:30
thanks. you got a great deal indeed. I checked many dates in august with the routes as yours, none ...
This promotion has the blackout date from 1.7.2017 to 6.8.2017. No cheap price for this period.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我覺得mel 多野睇過syd。

侯爵府

畀面勳章

boyboy~ 發表於 16-10-7 14:02
This promotion has the blackout date from 1.7.2017 to 6.8.2017. No cheap price for this period.

yes I know. my dates are not within blackout dates, but still not as cheap as someone here got 4600 all inclusive. if include one domestic flight, syd in mel out, the prices are 5200+.

大宅

Winson_baby 發表於 16-10-7 10:41
是否未連税?

已包稅

侯爵府

畀面勳章

keikeiangel 發表於 16-10-6 08:33
我卜左Cx 8月

May I ask how did you book the Qantas domestic flight? You booked them separately ?

thanks

大宅

daisy17772 發表於 16-10-7 18:28
May I ask how did you book the Qantas domestic flight? You booked them separately ?

thanks

其實我係大人換am,小朋友額外買,都係打去cx買埋,不過我見澳航網內陸單程都係106澳元,我一次過買好似貴左dd,不過我一次搞晒算

別墅

Kwan 發表於 16-8-30 10:52
我今年六月在 Airasia 買了出年暑假去黃金海岸, 3大1小....平均每人 HKD2800, 但我揀了黃金海岸至吉隆坡二 ...

請問AirAsia 長途機的加寬位好坐嗎?我坐過一次AirAsia 普通位去亞庇坐到驚左,好窄好硬好辛苦!

首頁

尾頁

跳至