自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

happybebebe 發表於 16-10-30 14:35
迪士尼對插隊視而不見

咁op專業好多。上次我同我妹又睇bb車又睇細路,俾後面班大陸人攝晒位都唔知。個職員即時攔截仲同我地打晒眼色

伯爵府

回覆:去咗迪迪尼哈佬喂,勁失望

唸住今日想去,好彩無去。

員工咁樣應該填下意見書。

反影下。

子爵府

開心吸收勳章

silly_shan 發表於 16-10-30 14:23
唔知乜鬼實驗室,之前排Elsa嗰度 ~

我見要排成粒幾鐘,所以放棄左

複式洋房

silly_shan 發表於 16-10-30 12:52
我一大一細$9xx,真係食咗佢好過

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:去咗迪迪尼哈佬喂,勁失望

個巡遊係勁hea...一首歌既時間就完左咁
我仲等左好耐去霸個靚位
喺反斗奇兵度有staff派糖
我女行埋去伸手叫哥哥
個男仔堅持要我女自己講哂成句先肯俾

係咁質問 : 你要咩呀, 我唔知你要咩窩, 你講先得架, 你自己講啦, 唔識講架你 (寸語氣)

大佬我女得3歲咋, 你有好多嘢派咩?
咪又係得一粒糖, 來樂園都係想小朋友開心啫
唔洗好似上堂咁講得清楚先有掛...
個刻俾我既feel係佢玩緊, 為難啲小朋友
唔係為個女, 我一定會寸佢咁巴閉唔好x派啦

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

引用:個巡遊係勁hea...一首歌既時間就完左咁我仲

原帖由 wing514 於 16-10-30 發表
個巡遊係勁hea...一首歌既時間就完左咁
我仲等左好耐去霸個靚位
喺反斗奇兵度有staff派糖
係喎,個巡遊真係把鬼!我2:40坐喺大街度等,等到3:1x 先遊到,但3:20已經完咗,我好肯定,因為之後我去排同Duffy影相睇過錶係3:23... 真係嘥時間

個staff勁衰喎,佢明蝦細路,如果係我,我會忍唔住拖阿女走... 我自己去買好過...!

我唯一同我女嘅合照,個staff揸機,影得超衰,可能佢想我買佢哋影嗰張...

俾咁嘅價錢,我短期內唔會再去... 貼錢買難受...

男爵府

silly_shan 發表於 16-10-30 12:56
我琴日問個職員鬼屋喺邊個位,佢木無表情話:你無拎地圖嫁咩?

我有拎,不過落雨擔住遮,放咗入背囊唔想摷 ...

吓? 答一句都懶?咁真係好唔掂

男爵府

silly_shan 發表於 16-10-30 14:32
堅差,對小朋友都黑口黑面... 以前我女細個嗰時,D職員係會主動撩小朋友玩,主動派貼紙,而家係你最好唔好 ...

係 真係變得幾西利 聽聞入邊做福利又唔咪好 又地獄更表 d B6又乞人憎 其實OP d 職員都不相伯仲 仲會鬧番你

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

冇錯!完全唔掂!我年年去,今年最差,反而第一次去op Halloween, very good! 好有氣氛!

伯爵府

引用:Quote:silly_shan+發表於+16-10-30+12:56+

原帖由 emmafish 於 16-10-30 發表
吓? 答一句都懶?咁真係好唔掂
佢最後都只係叫我行去adventure land度再問人

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

op有氣氛好多!

男爵府

我琴日都有去,見到你喎,同你一齊入,你囡造型好得,我望左好耐!
廸士尼係只適合幾歲去,下年去海洋公園啦。

子爵府

回覆樓主:

我都覺得迪迪尼d staffs態度差咗勁多,我仔5歲,但從來唔會比佢問d職員拎貼紙。
試過入小小世界時,前面個小朋友問佢拎,個staff目無表情地比咗,我個仔緊貼排隊,但無問個staff拎貼紙,當然個staff無比佢,可能迪迪尼規定要小朋友開口問先可以比卦,總結係d staffs咪儍啦,佢地派緊既係貼紙咋,以為自己派緊錢呀?

大宅

silly_shan 發表於 16-10-30 11:35
琴日帶埋我隻朱迪去迪士尼,一心玩哈佬喂...

點知巡遊勁hea (唔係表演者,表演者仍然好落力演出),成個巡 ...

我地都係早兩日入去,有幾個位都好認同,特別係職員態度方面 我地之前連續幾年都有買年卡,果時去得比較密,覺得d員工個個都好好,真係好有disney的感覺,但最近再去,已經冇左呢種感覺,真係見到黑面、hea做

公爵府

回覆樓主:

我只係去過迪士尼當年第一次搞嗰次。正如jm講,迪士尼係夢幻,點會驚嚇。嗰次只係當自己去玩夜場,貪人流少d,

伯爵府

引用:我琴日都有去,見到你喎,同你一齊入,你囡

原帖由 852fafa 於 16-10-30 發表
我琴日都有去,見到你喎,同你一齊入,你囡造型好得,我望左好耐!
廸士尼係只適合幾歲去,下年去海洋公園 ...
哈哈,咁啱嘅 ~
其實我女未夠膽玩op,所以佢揀迪迪尼,同埋有jm話今年op主題係SM,好彩無帶佢去...
我覺得唔驚唔緊要,但好似完全無氣氛咁... 話晒哈佬喂都係每年重點節日之一嘛

大宅

好媽媽勳章

回覆樓主:

迪迪尼前個排係咁炒人,我見係入面做既朋友好失望咁係fb話炒左佢地d大佬,好似係開國功臣個輩,應該大家都做得唔開心架啦,今年夏天室內仲無冷氣焗到爆,谷埋谷埋所以同以前唔同哂

伯爵府

引用:我只係去過迪士尼當年第一次搞嗰次。正如jm

原帖由 heilok 於 16-10-30 發表
我只係去過迪士尼當年第一次搞嗰次。正如jm講,迪士尼係夢幻,點會驚嚇。嗰次只係當自己去玩夜場,貪人流少 ...
我無預到會好驚嚇,但我幾年前去過一次,都會有「鬼」出嚟嚇下人,俾人影下相,但今年完全無,所以除咗多咗D南瓜裝飾同巡遊唔同咗,同平時無乜分別... 哈佬喂都係迪迪尼重點節日之一,有D失望...

伯爵府

引用:+本帖最後由+Iduncare+於+16-10-30+19:06+

原帖由 Iduncare 於 16-10-30 發表

我都覺得迪迪尼d staffs態度差咗勁多,我仔5歲,但從來唔 ...
我女之前試過問職員拎貼紙,個職員唔睬佢... 所以之後佢唔係幾敢再問 ~

伯爵府

我個個月去,好同意近年職員態度差左,由入去個刻晦氣地說:除太陽眼鏡!話曬服務行業,講聲唔該都唔過份卦。80%員工無笑容,無禮貌。坐船重攪笑,有次個男仔職員係個speaker除左介紹條森林河流,重話:我一日做成X個鈡,無休息無去廁所又熱又攰⋯⋯呻到樹葉都落

首頁

尾頁

跳至