夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

血糖低,個人手震同無力,仲可以打你?
不知所謂的乙陸!!!

大宅

回覆樓主:

多謝大家,或者有jm講中,我可能係唔願面對改變而幫佢講好說話?(但佢唔發癲時的確好正常,比家用,做家務,探下我老豆)如果坐低傾。。。係應該圍繞住性呢樣野?老實講,我呢幾年每次提起或者佢怕尷尬都避開我。。。久而久我講都無引。我話佢喝我,令我好難受,驚左佢,有啲好閒既事都唔敢開門見山講,驚比佢鬧。。佢話自己由細到大講野係咁大聲咁粗魯,唔代表佢惡,同佢喝親我都有道理,我嬌生慣養未比人喝過啫。至於郁手。。有jm提出我都疑惑嘅問題。。。血糖低點解咁好力?呢樣我都唔知答案,事後我問過佢,佢cap圖我睇話過低會脾氣暴躁,人格改變之類

子爵府

yelling3 發表於 17-1-31 09:05
多謝大家,或者有jm講中,我可能係唔願面對改變而幫佢講好說話?(但佢唔發癲時的確好正常,比家用,做家務 ...

你個人無思想無分析無感覺嗎
全部都係佢講,你自己認為呢
打呢個問題嚴重過無性生活好多
你係咪細個俾人打慣所以覺得無所謂
未經本人同意,請勿轉載內容!

大宅

popomeow 發表於 17-1-30 19:43
我係你,我會坐低傾去留。

嗯!
樓主,我係你,我會自己諗清楚我想要咩?諗清楚,就做決定。將來不會後悔。

男爵府

一般鬧交會掌摑你呢一點我已不能接受,冇性反而有得商量,但除此佢亦對你好差,JM,保重

水晶宮

我都試過連續幾年新年病咗,可能係新年太忙碌,但-下子完成工作,停下來就好似有時間病甘,所以以後放輕鬆吾好甘緊張,冇甘大壓力,身體自然會健康!

子爵府

回覆樓主:

唔好喊啦,新年呀,傻妹。

呢段婚姻關係已經惡性循環中,如果你有心挽救,就要委屈一下,由自己開始去改變,唔係話你錯,但兩個人裡面總有一個要踏出第一步。

呢一步唔容易,好多女人就衰喺發脾氣呢一環。妳要緊記,無論點都唔可以發脾氣,妳可以委屈,可以流眼淚(但唔係大大聲喊),男人要溫柔(都表示到出晒面),大部分男人都受軟唔受硬,唔係點解寧願搭上大陸女人。

老公發脾氣,你要忍耐,用溫柔去軟化佢,一嘈又打回原形。

佢嘈你新年唔出現,代表佢在乎你嘅存在,如果佢唔在意妳,話之妳嚟唔嚟啦!

以後唯有大節前要好好保養好身體,可能身子弱,試吓長期每日一粒益生菌,著衫要保暖,出入人多地方戴番個口罩,盡量做好防禦措施,將被感染嘅機會減到最低

對頑石只可以用柔情去磨佢稜角,硬碰硬一定死。只要妳問心,妳仲想唔想要呢個男人,願唔願意委屈自己去盡力挽救關係。

男爵府

佢打你有機會係因為性無能自卑,想顯示自己雄風所以動不動就打你。想要一個對你幾好又做家務的人,請個鐘點吧

侯爵府

血糖低唔係會暈?仲可以打人?平時爭吵兜巴煎, 樓主真係好忍得.

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

仲點忍,走啦

珍珠宮

佢真係9588
你地冇行埋6年佢有咩資格怪你冇BB?
佢冇性知識定以為你可以單性繁殖?

你先養好身體,
生唔生BB都係後話,
攪好你地既關係先。

雖然相拗唔好口,
但有時大家大爆炸,
講出心底話,
都算係有溝通(好過冇)。
希望你地平靜之後可以再次冷靜溝通,
解決關係問題。

祝新一年
重拾恩愛。

伯爵府

如果無bb,點解唔離婚?
可能新既對象會滿足到大家?

侯爵府

多謝大家,或者有jm講中,我可能係唔願面對改變而幫佢講好說話?(但佢唔發癲時的確好正常,比家用,做家務 ...

你c6冇呃你血糖低真係會有機會控制唔到自己;因為我經歷過。該血糖低人士會有一股蠻力。一食完甜嘢就會慢慢好起來

伯爵府

睇完,唔知算唔算典型一個願打一個願挨既夫妻,無性生活呢方面係兩個人協調,最大問題係打罵,但我見到既係樓主已經順左,咁睇又其實無咩

我自己覺得,呢個世代既已發達地區女性,不應受家庭暴力,不應被精神虐待
優悠在澳洲

瑪瑙宮

無野下話? 想打咪打枕頭打牆囉, 係都要打你个頭, 打你塊面架, 佢做咩唔打自己? 你重要百般配合比佢打, O, unbelievable!!!

無性, 呢个問題更要考慮, 成世係咁? 你覺得得, 就得架喇.

男爵府

開心吸收勳章

你C6 D健康情況比我更差丫. 真係要佢睇醫生丫

大宅

如果你們這樣的關係, 就真係唔好生B喇. 萬一情況每況越下, 有個B反而令你們更辛苦.

大宅

樓主,如果連你自己都唔識得點去愛錫自己,其他人又點會識?記得you deserves better

大宅

6 年..... 如果未來都係自己食自己, 你都ok 嗎? 把口唔好,打老婆都唔值得原諒,要看他有無悔意, 會唔會改... 不過俾我我會走.... 自己唔得,仲咁得戚話唔會同我生, 生暗瘡就得!

子爵府

生B? 咁仲生?

你c6有病而影響性生活, 但不願面對, 因為怕瘀, 典型大男人

Sorry, 出手打女人, no excuse!!!

和他面對面傾一次, 坦坦白白 心平氣和, 否則, 大家浪費大家時間

首頁

尾頁

跳至