親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

kellybbb 發表於 17-3-5 15:41
我同你一樣,訂左7月中Nagoya Ekimae Montblanc Hotel,只有吸煙三人房,我已在1月訂。
剛在日本樂天訂了 ...

我岩岩上星期去完名古屋,以montblanc價位其實幾抵住,近名鐵名古屋車站!

本身我hold左Metitistu Grand Hotel,但價錢係montblanc一個double,最後都係揀左montblanc,價錢港紙5百頭,係房比較細d~

大宅

回覆 panmi 的帖子

我訂了 Meitetsu Inn Nagoya Station Shinkansen, 11/2016開,比Montblanc貴D.但已經係同區最平. 因我對酒店無咩要求,只要不吸煙,近市區,3星也可以.

大宅

回覆 朱古力妹妹 的帖子

唉,暑假任何一間都貴. 真係早訂早享受.

大宅

lovelybaby2015 發表於 17-3-6 12:24
請問2床可以free 2個under12的小朋友?
我見佢寫:允許一名12歲以下的兒童,使用現有床鋪免費
即是每張床 ...

Yes, 每張床free 一個小童
查實成個Daiwa Roynet group 都係甘
因為我之前去沖繩,和歌山都住Daiwa Roynet ,分別都email 去reconfirm 過
名古屋我都hold 左Daiwa Roynet , 亦email reconfirm 過,放心

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

我book 左2晚住royal park (non refund 的),但吾知點解baby kingdom 無咩人介紹過
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

水晶宮

畀面勳章

HippoStore 發表於 17-2-24 18:56
Daiwa 12 years 以下free , 但一床只free 1 個小朋友,即2大2小要訂2床房

Thx!!

洋房

ariel_0906 發表於 17-3-4 21:35
Via inn 房細嗎?早餐好唔好食,如小童免費嗎?謝謝
上次我係住3人房都OK GAVIA INN係勝在新淨
早餐無試過~
你可以SEND EMAIL問下間野KA~

大宅

BK Milk勳章

我暑假訂咗Richmond Hotel Nagayo Shinkansen,都係新開和近車站。

大宅

我8月中2大2細出發名古屋, book了兩間Daiwai Roynet, 兩間酒店評級都ok, 兩個都試下.
反而去富山, 就要book兩間房, 不過加埋價錢都係HK$1400

伯爵府

留study

複式洋房

Follow ~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

朱古力妹妹 發表於 17-3-6 15:19
我岩岩上星期去完名古屋,以montblanc價位其實幾抵住,近名鐵名古屋車站!

本身我hold左Metitistu Grand ...

請問清潔嗎?我都 book 咗暑假住。

男爵府

pauline_c 發表於 17-4-13 06:32
請問清潔嗎?我都 book 咗暑假住。

ok ge!我要求唔高,響名鐵附近,又平!

大宅

朱古力妹妹 發表於 17-4-13 08:19

我八月去,兩大一小(4歲),book 了名古屋站上面tower gate, 四月新開,落去搭JR不用行出街,包早餐約$1000晚,希望0k。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

朱古力妹妹 發表於 17-4-13 08:19

謝謝你

別墅

joypoint 發表於 17-4-13 12:59
我八月去,兩大一小(4歲),book 了名古屋站上面tower gate, 四月新開,落去搭JR不用行出街,包早餐約$10 ...

請問係邊度訂?

大宅

回覆 joypoint 的帖子

Can you share where to book?

大宅

INC2001 發表於 17-4-13 16:20
回覆 joypoint 的帖子

Can you share where to book?

我上 xxpedia book, 但 好多熱門酒店網都有,價錢相差不遠。補充,酒店是17/4 開張。

大宅

joypoint 發表於 17-4-13 12:59
我八月去,兩大一小(4歲),book 了名古屋站上面tower gate, 四月新開,落去搭JR不用行出街,包早餐約$10 ...

點解你BOOK 到$1000 包早餐? 我試過八月平日兩大人都要$13XX 就算有折都去唔到$1000 ?
不過一個人就可以連早餐$1000. 你check check 你是book 一個大人定兩個大人?

男爵府

我暑假去,2大1小,主要玩名古屋附近(有一日去靜岡坐Thomas).行街都係想行電器/藥局/超市之類(不過有個3歲都未必行到好多)

而家hold o左 三井花園同 Dormy Inn Premium,邊間好d?

三井花園就近名古屋站,房大D (18-19m2), 但貴D同網上有人話房間清潔不太好...有無JM住過?

Dormy Inn Premium 包埋早餐重平過三井花園幾百, 網評好好...location 有少少偏...

有無住過o既JM俾D意見? Thx!

首頁

尾頁

跳至