自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

麵包超人^o^ 發表於 17-11-1 07:00
咩幾日吹雞呀?我指我轉工派嘅散水餅呀!

你唔覆,我唔知我寫錯野 我想問你點解散水散得咁快,咁快散幾次。

子爵府

回覆樓主

最鐘意sift
支持咗好多年

男爵府

大姑娘 發表於 17-10-29 21:20
大路既cova 都唔錯

cova becomes increasingly expensive. two years ago only $3x, now $43 . don't think it is worth, but every one wants 体面 when it comes to farewell cakes..... 賺死佢

伯爵府

Cova 愈來愈難食,我只覺得個mango dome還好。

Cupcake我都鍾意sift。我本身唔太鍾意食cupcake,但sift係我唯一鍾意食的cupcake。其實佢都moist,但唔好濕dak dak。

蛋糕Lady M d crepe cake好食,我鍾意食佢玫瑰味。但佢其餘D蛋糕普通。
Zoe同Mrs.B我都覺得好食。文華d朱古力蛋糕好正。Island Shang 餅店的蛋糕都好味。另外好少人提,但我好鍾意食UCC café D chiffon cake。其實平平地美心的天使同魔鬼我都鍾意。我係蛋糕控.....

仲有,sogo地庫有間好似叫Butter Butler 嗰個焦糖軟芝士餅,唔講得少,好好食!我本身唔鍾意食cheese cake嘅都勁like。好細個,都幾貴,但真係好正!

珍珠宮

ChloeMa 發表於 17-11-1 10:00
你唔覆,我唔知我寫錯野 我想問你點解散水散得咁快,咁快散幾次。
...

呢間野開咗好耐架啦!
同埋我只係話呢間野好食,都要解釋埋點解散水散3次

子爵府

sangria 發表於 17-10-30 21:56
有冇人食過 natural chiffon??

時常食
開party ,過時過節都買來食
唔甜,好味,佢個mini size very good!!一啖一個

男爵府

小華子 發表於 17-10-30 20:36
sift好甜好漏,反而twelve就好正,適中。

我都投twelve, 一定食red velvet!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

麵包超人^o^ 發表於 17-11-2 07:47
呢間野開咗好耐架啦!
同埋我只係話呢間野好食,都要解釋埋點解散水散3次
...

得罪晒!

公爵府

sugarcheung 發表於 17-11-2 07:55
時常食
開party ,過時過節都買來食
唔甜,好味,佢個mini size very good!!一啖一個

thanks!!!

大宅

我覺得東海堂都好好味^^

首頁

尾頁

跳至