自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

回覆樓主

緣份天注定

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

awah112 發表於 17-11-12 22:17
林志玲老母係非常愛錢的。

志玲媽媽認證言承旭「他常來我們家」

林志玲與言承旭情纏14年,今(12)日凌晨兩人被爆出在馬來西亞幽會,上演世紀大復合,甚至穿情侶裝放閃健身房。對此,言承旭透過經紀人大方認愛,至於林志玲母親則表示,聽到女兒跟前男友復合相當開心,她也點頭認證未來準女婿,「他們覺得好,我當然OK!」

根據《ETtoday星光雲》報導,吳慈美受訪表示,聽到女兒跟言承旭復合相當開心,不過吳慈美說,林志玲還沒跟她說這件事,她笑說,「搞什麼碗糕,我是妳媽媽耶,如果真的是這樣,要跟爸爸媽媽講一下,自己的家人不用保守,要講清楚才好!」

吳慈美也說,林志玲跟言承旭很早就認識了,言以前常常到家裡來玩。被問到對女兒與言承旭復合的看法,吳慈美則大方表示,「兩人本來就是很好的朋友,如果他們覺得很好,那我當然OK!」

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

awah112 發表於 17-11-12 10:22
此外,網友對於吳慈美的態度逆轉掀起熱議,「想抱孫了」、「想不到她女兒脾氣這麼硬吧」、「希望林媽不要再 ...

我信去到一個點,母親見到自己個女兜兜轉轉嫁幸無期,真係想佢孤單一生咩?我家族入面都有個親戚當兩個女係搖錢樹,大女早年拍拖十年,男友都唔係冇錢,算係有家族生意,但親戚話女個男友未有自己屋未有自己生意唔想個女嫁後捱,個女唔敢嫁,男友媽媽出面問咗兩次,親戚都係一樣態度,佢覺得個女可以嫁個有錢人,後來個女同個有婦之夫搞埋,男友分手,個女就開始晚晚去買醉,去BAR識男人,成個變晒,見親男人就放電,去到40歲,終於話嫁啦,個男人係再婚,算有錢,有生意有屋,終於俾親戚恨到。細女就慘D,俾個媽左右得更緊要,後來精神有問題,用咗幾年至叫好返,而家做人小老婆。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

回覆樓主

一直覺得佢倆好相襯

伯爵府

sweet__heart 發表於 17-11-12 23:10
死火,我成日以為言係基既,林同佢拍拖只係煙幕

x 2

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有咩爆料?

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

Conybrownbb 發表於 17-11-13 04:51
x 2

x3 特別佢拍完流星2 外型就基基地

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sweet__heart 發表於 17-11-12 23:10
死火,我成日以為言係基既,林同佢拍拖只係煙幕

我都以為係

水晶宮

回覆樓主

咁得意嘅

一個大家都唔識嘅人
講句話人地阿媽貪錢

就個個當係事實

珍珠宮

回覆樓主:

42 了, 還有富商market嗎?

琥珀宮

rose-mag 發表於 17-11-13 02:36
我信去到一個點,母親見到自己個女兜兜轉轉嫁幸無期,真係想佢孤單一生咩?我家族入面都有個親戚當兩個女 ...

呢d阿媽發錢寒,累死自己個女,而家賣女咩?

珍珠宮

回覆樓主:

同期嘅女星已經全部嫁曬/生埋小朋友,佢仲想等/揀到幾時

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

較早前仲以為話林識咗個有錢佬

子爵府

唔好煩我 發表於 17-11-12 22:21
但林志玲成42歲人仲將人生大事交比呀媽?

Agree!儍的媽!

公爵府

回覆樓主:

以前細個就話聽啊媽姐
聽依d case通常過咁耐再復合都唔會理屋企人,搞散一次仲未夠咩

男爵府

回覆樓主

講真唔駛搵大陸佬嫁已經好有面,
佢阿媽仲想點

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

其實....... 我一直都以為言係 hehe 唻!

子爵府

開心吸收勳章

同期女星生的小朋友, 都逐漸長大了, 林阿姨仍然冇著落
皮都開始打摺了, 若佢阿娘仲堅持佢非有錢人不嫁, 而佢又聽, 應該係傻左

JERRY再唔好再窮 (我唔認同架), 肯真心同你女一齊, 已是無價寶
你嫌人, 人嫌你, 都開到荼靡啦, 仲拖? 人生有幾多個十年喎

首頁
12345...7

尾頁

跳至