自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

tammy2008 發表於 17-12-8 16:38
所以老人家話 : 好仔不如好心抱....

男爵府

Jasper2012 發表於 17-12-8 16:13
得罪講一句, 大陸女人我見10個, 有9個都係衰, 係班香港男人成日話香港女仔粗聲粗氣, 唔及內地女人溫柔, 大 ...
好同意!以前就話台灣女人昆佬勁,但家陣真係點都唔夠大陸女人勁,我有個親戚,超級算死草嗰隻,一直都娶唔到老婆,後來被一個大陸女人搞掂咗,要乜有乜,個大陸女人仲要完全唔靚,廿零歲都成個c9咁,又土又肥,但不能不服,大陸女人,真係石頭都可以渣出血。

珍珠宮

或者大6同台灣女人某方面表現突出,香港女人保守,所以未吾夠人fight law, 不過,大6台灣女人變得好快,好快比綠帽老公帶

珍珠宮

回覆樓主:

第一步要打奶奶牌 主要為了有機會入屋。
入了屋,做多兩年戲,奠定基礎,令媽寶覺得老婆好好好錫奶奶; 之後再攻男人。
主要有床上功夫,認真。
媽寶通常少食肉或一向茹素,只要個女人有功夫勾佢魂魄,媽寶會貼貼服服。

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

用戶要求終止服務

回覆樓主:

變左都唔會係荀盤,只係一個由媽寶變左耳仔軟加涼薄既男人 連自己阿媽都可以咁對待既,難保他朝到自己病左,佢一無左人話事,就搵過第二個重心

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

Great sharing! 想讚下樓主,寫故好通順,冇錯別字,分段睇得舒服,而家forum 已經好少有

伯爵府

回覆樓主

只能說香港女仔: what you see is what you get.
所以真相都係不討好, 太老實真係好蝕底。

大6女人就好多都好叻心計

子爵府

回覆樓主:

我口衰,我口衰,我黑心,我不孝
真係好想樓主介意茶客俾我媽識,俾佢知世途險惡,咪人講乜就信乜,我真心提醒佢就當我衰人,癡佢身家

子爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章

節瓜bb 發表於 17-12-8 15:20
見咁多jm成日話馬明唔係筍盤,其實係媽寶係凶宅, 我就諗返起一件真人真事。

我媽咪好多茶友,佢其中一個茶 ...
所以點解 馬生個媽睇得咁實咪咁囉, 可能佢都聽呢D例子唔少, 跟住又一直都搵唔到個完全地比佢掌控曬既「新抱」, 所以咪個仔同咩人一齊都唔中意囉

大宅

回覆樓主

B6...都敢娶

大宅

rayrayus 發表於 17-12-9 10:58
Great sharing! 想讚下樓主,寫故好通順,冇錯別字,分段睇得舒服,而家forum 已經好少有
...

Yes!好文!

侯爵府

節瓜bb 發表於 17-12-8 15:20

開初既時候,茶友乙細侄女就氹到茶友甲好開心,話呢個細侄女真 ...

其實最可怕係大陸女人。。。。。

侯爵府

tester5 發表於 17-12-8 16:20
咁呢個case唔係媽寶,係媽寶變「愛妻號」喎。就咁睇呢個case係成功既~
要開班教下香港女仔啦,香港女仔其 ...

有時唔係失敗
而係做唔做得出

有個類似的case
超有錢亞媽,媽寶,加大陸新抱
見識過佢初初點服侍有錢奶奶同媽寶
打左個冷震
佢地攻於心計
面皮成尺厚。。。。

一般香港女人真係做唔出

禁止訪問

回覆樓主

珍珠宮

節瓜bb 發表於 17-12-8 17:14
咁我唔知,因為我唔識媽寶,我只係曾經係酒樓見過一下,點過下頭,未傾過計。

但聽聞茶客甲唔係有錢人, ...
睇新聞果啲有時都唔係多身家架,一層樓以前都唔係好貴時值一百幾十萬,都足夠成家人爭。人心要貪唔係講一億幾千萬,就算係得少少錢都會貪。有時唔係個女人利害,個男人可能都唔弱

珍珠宮

2024年龍年勳章

ipipipip 發表於 17-12-9 14:58
有時唔係失敗
而係做唔做得出

可以分享多啲嗎?

首頁

尾頁

跳至