夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

複式洋房

回覆樓主

好謝jm你地為我留言,係到我亦可以吐苦水,我都平復左好多,到前日我發現左之後,當晚凌晨老公係用開部電話同個女人講話慘,爆左出黎,比我發現曬。因為當時我睇緊部後備電話佢同個女人一直以黎既信息。之後老公覆咗爆大鑊之後個女人已經立即封左我老公。我相信老公當時都知咩事,個女人可能知道爆左大鑊就即刻離開,驚影響到佢,又或者佢想得到既結果完左,佢亦可以再搵另一個男人,而我老公動左真心當然我睇得出佢認清個女人亦知道個女人唔會為左佢共進退

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 08:23
好謝jm你地為我留言,係到我亦可以吐苦水,我都平復左好多,到前日我發現左之後,當晚凌晨老公係用開部電話 ...

個女人如果岀面又有其他男人,擺明係玩家,梗係唔會為咗你老公而放棄整個森林啦⋯⋯你老公傻仔姐放真感情。

複式洋房

回覆樓主

我老公話知道唔會有結果,但當時比個女人迷住左,個女人啲情慾片段,我有睇到,的確係做慣拍慣個種,我老公亦比佢依啲迷住。到今日老公比佢封左,個女人可能想證明自己,最後亦得到想要既結果,個男人為左佢花出時間,愛佢陪佢多過老婆,但我只係唔知個女人幾時悶,又再出現搵返我老公,因為我老公好傻咁愛上個女人,但老公同我講佢今次好傻,傻到動左心,但亦好愛我,佢話我係可以一世,個女人係玩玩下,但佢就比個女人吸引住。但佢都知我個心傷到無得傷,對佢好絕望

複式洋房

patpatching 發表於 17-12-11 08:36
個女人如果岀面又有其他男人,擺明係玩家,梗係唔會為咗你老公而放棄整個森林啦⋯⋯你老公傻仔姐放真感情 ...

係呀,得老公後尾知道個女人其實仲有其他男人,亦有同樣sand情慾照片,但我老公已動心所以當時無抽身,可能我老公傻到以為個女人會為左佢放棄出面咁多男人既世界啦,個女人今日亦得得到佢想既結果玩完比人發現就已閃人,再搵下個目標

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 08:41
係呀,得老公後尾知道個女人其實仲有其他男人,亦有同樣sand情慾照片,但我老公已動心所以當時無抽身,可能 ...

照你咁講,到第日個女人知道你同你老公雨過天晴的話,好大可能又唔抵得,又勾返你老公㗎喎⋯⋯因爲我覺得佢呢種人,係要攪散人先安樂!
始終都係嗰句,你老公自己冇定力的話,乜都假。

咁好啦,而家你老公都知道個女人係咁既人,佢打算點呢?你地重新開始?有冇諗過叫佢轉新電話號碼呀?

侯爵府

射手貓 發表於 17-12-11 07:40

香港無通姦罪,但佢手上資料可以通姦理由單方面離婚,

仲以為有
等佢可以上報多d人知二個淫賤之人

複式洋房

patpatching 發表於 17-12-11 08:49
照你咁講,到第日個女人知道你同你老公雨過天晴的話,好大可能又唔抵得,又勾返你老公㗎喎⋯⋯因爲我覺得 ...

我未原涼佢,因為我諗緊到底應該點做,我亦知道再咁快原諒佢,佢只會再有下一次,雖然佢已經令我無信用可言,下一次唔知佢係咪唔會再有,但老公知道個結果後,佢話無所謂仲好個女人封左,唔洗再迷戀,亦唔洗再令佢對唔住我,可以返去以前咁得我一個。佢不停想同返我一齊,話知道其實我先係佢一世。但我知道當初唔係老公自己要識個女人同人出街傾計係唔會咁怪個女人我知道亦要怪自己個男人,佢亦知道其實係佢自己衰先

侯爵府

畀面勳章

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 08:38
我老公話知道唔會有結果,但當時比個女人迷住左,個女人啲情慾片段,我有睇到,的確係做慣拍慣個種,我老公 ...

不過聽你口吻,我諗你都係會原諒佢,如果係咁,勸你唔好知咁多。

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 09:01

我未原涼佢,因為我諗緊到底應該點做,我亦知道再咁快 ...

如果你最後選擇原諒重新開始,希望你老公真係會改過,(emoji)得珍惜你和bb 啦!

複式洋房

o_____o 發表於 17-12-11 09:01
不過聽你口吻,我諗你都係會原諒佢,如果係咁,勸你唔好知咁多。

問心我真係好愛佢,一時間要我離婚講真我又真係做唔到,同埋我一直都唔係決絕既人,同埋好蝦,所以老公先會唔驚死,滿我做埋啲咁既事,但咁快原諒我又無可能,因為佢會唔知驚,所以諗緊點做,可以令佢知道咁會無左個屋企。

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 09:07
問心我真係好愛佢,一時間要我離婚講真我又真係做唔到,同埋我一直都唔係決絕既人,同埋好蝦,所以老公先 ...

帶埋小孩回外家住一排,等佢知道冇左你們的寂寞,但其實你父母知道這事嗎?如果唔知,通知父母,掛住他們想在這裏安胎幾日

水晶宮

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 08:38
我老公話知道唔會有結果,但當時比個女人迷住左,個女人啲情慾片段,我有睇到,的確係做慣拍慣個種,我老公 ...

個女人好靚?大你老公幾年仲生埋仔,仲有咁多男人痴埋去,莫非係絕色美人

珍珠宮

回覆樓主:

睇你回覆你都係選擇原諒,咁無計!預左再比件垃圾呃

個第三者係玩家好叻玩弄男人唔係垃圾偷食同動真情既理由,根本垃圾偷食源於賤,賤格無得改,襯老婆大肚去偷食,偷食偷到返屋企係賤中之極,全無道德可言淨係下半身思考,係一世都唔會改,就算無呢個玩家第三者,一樣有其他第三者,垃圾根本唔愛你同bb

偷食偷到返屋企上埋娛樂頭版,飯碗不保既人版,講到自己幾知錯幾想老婆原諒又如何,轉頭記者又影到人版同第三者開房,全城鬧爆又如何,飯碗不保又如何,垃圾唔會知驚,人版已經比你睇到:垃圾係無論幾大後果都要偷食,根本無任何野可以阻止到垃圾偷食!

複式洋房

Fion710 發表於 17-12-11 09:34
個女人好靚?大你老公幾年仲生埋仔,仲有咁多男人痴埋去,莫非係絕色美人
...

可能過比我成熟,比我識做,係屬於成熟類型同把聲真係好姣,佢好鍾意自拍色情片比我老公,伸舌自己摸胸個種,拍到av咁,同叫我老公同佢去酒店幫仍影色情相,我諗依啲女人鹹濕既男人會鍾意,所以我老公好迷佢,靚又唔係話靚真係睇得出係姣樣

男爵府

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 09:07
問心我真係好愛佢,一時間要我離婚講真我又真係做唔到,同埋我一直都唔係決絕既人,同埋好蝦,所以老公先 ...

第一,你估佢唔知佢出軌隨時冇咗個家咩,正如食煙會致癌一樣,唔理就係唔理,所有都只是一個選擇

第二,何苦要愛一個唔當你係人嘅男人呢,佢做得出呢堆嘢,坦白講佢真係冇當過你係人

第三,你仲要照顧小朋友,長期同佢困獸鬥、被折磨,對子女又係咪最好嘅成長環境? 即使你而家嘅情緒,都會影響小朋友成長中嘅生理結構,個男人唔為你哋,你都要為BB著想

加油

複式洋房

秋天與楓葉 發表於 17-12-11 10:04
睇你回覆你都係選擇原諒,咁無計!預左再比件垃圾呃

個第三者係玩家好叻玩弄男人唔係垃圾偷食同動真情既理 ...

無錯,我老公好賤,賤到正常根本無可能去原涼,做出咁既行為根本唔係人,我都好憎佢,好想決心離開佢,但無奈由一開始自己認定佢,全心愛佢,到發現自己都仲係咁愛佢

複式洋房

~小樹兒~ 發表於 17-12-11 10:14
第一,你估佢唔知佢出軌隨時冇咗個家咩,正如食煙會致癌一樣,唔理就係唔理,所有都只是一個選擇

第二, ...

係呀,依幾日我情緒都好大,所以我為左肚入面既bb我都迫自己先冷靜左先,之後既路我都會以bb行先佢打算

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 10:14

可能過比我成熟,比我識做,係屬於成熟類型同把聲真係 ...

又唔係靚女,仲自拍AV,諗起都想嘔,我係你,會用老公手機鬧爆佢,叫佢收皮,已發自己心中之恨

大宅

其實佢做得出咁過份既事, 由結婚當日仲有互聯, 到帶埋返你地張床攪, 佢口中所講既同你一世, 仲係真心話咩? (佢心底既同你一世係因為你會實原諒佢, 咁好去邊搵), 你不如同佢分開住一排先, 你係好愛佢又點呢, 佢係一樣咁愛你既話, 就無可能一次又一次咁傷害你, 佢唔驚你一時睇唔開做傻事既, 佢只顧自己快樂, 講到好似控制唔到咁迷戀果個女人, 我地係人, 唔係動物, 唔係一有性衝動就好似動物咁控制唔到, 我可能講得好白好絕, 但真心想你睇清真相, 唔好再沉淪響地獄, 你原諒佢, 佢再犯既機會大, 你生BB後, 湊BB既生活咁辛苦, 仲要日日活在恐懼中, 日日提心吊膽諗, 我咁忙湊BB, 無時間理佢, 佢係咪又比人地一個MSG就叫走左呢? 我怕你到時有抑鬱

大宅

vvvkkkwong 發表於 17-12-11 10:20
無錯,我老公好賤,賤到正常根本無可能去原涼,做出咁既行為根本唔係人,我都好憎佢,好想決心離開佢,但 ...

其實你會發現自己現在好愛你老公係一個(正常反應,因為怕失去,會有呢種比平常愛佢感覺),當年我出事都一樣感覺好強烈,好似愛到咩都可以願諒佢,可以無左自己,日子再慢慢過我ex有回頭,我至發現原來個種傷害傷痛一世都唔會離開,你望到佢做小小野你都會聯想起,我唔再想咁在去生活,去預備幾時下一次既小三出現,我開始想通,不能一世決定放手,當時我地一起十幾年了,我決定一個人都比一世提心吊膽好,比D時間自己過度吧,記著你幾愛佢都好,佢已經變了不是最愛你,你應要選擇愛你自己,我放棄了後,更有得著遇上現任,我十幾年都可以,你都可以自己選擇人生

首頁
12345...11

尾頁

跳至