自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

ope 發表於 18-5-28 22:40
他說是一個向上流的機會!天天派錢,一定贏的

點解第一個月已經咁?

緊要有一班人賺錢先至可以喺網上發放消息。。然後再滾落去先有人繼續參加。。當去到一定人數或者時間再呃唔到新人投資落去就好容易會爆。。。咁就要睇下你係頭果批定係尾個批
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

LittleRoxie 發表於 18-5-28 22:37
火x源
騙局一個,叫你買合約
掘不知名虛擬貨幣

佢 fb 個個 fans 多謝佢,萬字文,同我細佬講嘢好似

向上流的機會、自然醒、天天也是錢

我見有人質疑,呢幾日每天派幾百蚊(他也是借錢的),但即刻比 fans 鬧

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ope 發表於 18-5-28 22:46

教主黎架
放下自在

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

ope 發表於 18-5-28 22:46

我怕佢天天未瞓醒。
投資既嘢,就算唔十分了解,起碼搵自己熟悉範疇。
做人想不勞而獲,不如買多幾注六合彩。

你若盛開, 蝴蝶便來!

侯爵府

vivibabyvivi 發表於 18-5-28 22:41
佢好似好多信眾架

係勁多人護駕

一有人「獸叫」(意思係乜?)就有fans 代網主閙,好維護火

我理性地唔明每天派得幾百但個個月還緊,保守 7 年先回本(唔明乜嘢係難度?邊個定難度個數?)有咩要歌頌

侯爵府

超級特務 發表於 18-5-28 22:49
我怕佢天天未瞓醒。
投資既嘢,就算唔十分了解,起碼搵自己熟悉範疇。
做人想不勞而獲,不如買多幾注六合 ...

超特

我叫佢去交易所賣個 plan 出去,佢話冇交易所亦沒有二手市場?咩嚟

琥珀宮

ope 發表於 18-5-28 22:53
超特

我叫佢去交易所賣個 plan 出去,佢話冇交易所亦沒有二手市場?咩嚟

呢隻嘢唔係牛熊證唔係認賺/沽證,又唔係股票合約票據,更加唔係股票紙金白銀,梗係冇得喺交易所trade啦…
不如問下佢d教眾有冇人接手,計個折讓價俾人。當然唔好講話自己覺得有景轟唔玩,作個死人冧樓急需套現理由。

大宅

ope 發表於 18-5-28 21:49
我細佬非正常毒男,一日到黑在家打機唔返工,唔知幾時開始跟了 2 個機友一齊追隨一個姓火的(定網名?)買 ...

可能玩虛擬貨幣

琥珀宮

ope 發表於 18-5-28 22:34
層樓他有名

OMG ,仲以為worst 可以叫佢破產

大宅

回覆樓主

你細佬俾人扼了。那些合約不止十分昂貴,沒有回報保證,最重要是一點也不值錢。

實情是你細佬給了火xx$40萬,然後每天派幾百給他。不要説回報比收租大,因為你細佬跟本是借/給了錢火,當掘回來的幣不夠每天電費支出時,合約便會取消。

希望你細佬和朋友回頭是岸,好好工作還錢。

琥珀宮

lokloksiu 發表於 18-5-28 22:58
可能玩虛擬貨幣

買比特幣係高危炒賣,如直接唯美國買賣都還好,呢個掘金plan,我覺得只係個局。
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

ope 發表於 18-5-28 22:40
他說是一個向上流的機會!天天派錢,一定贏的

點解第一個月已經咁?
你信多謝留言?。

侯爵府

木土土 發表於 18-5-28 22:59
OMG ,仲以為worst 可以叫佢破產

木土土Jm , 我直頭想叫細佬直接去死算了

又懶又笨又想不勞而獲

琥珀宮

siubear718 發表於 18-5-28 23:02
你細佬俾人扼了。那些合約不止十分昂貴,沒有回報保證,最重要是一點也不值錢。

實情是你細佬給了火xx$40 ...

40萬,我寧願買迷債,10幾厘息一個月都唔止幾百,worst case 都叫十年遇上一間雷曼。
你若盛開, 蝴蝶便來!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

seaheart88 發表於 18-5-28 22:30
我相信呢啲如果你係頭幾批應該係賺到錢。。就好似種金嘅原理。。越多人落搭喺上層嗰啲就會賺到錢。。。

...
第一層都未必賺到錢架,只要搞手走路根本就咩本都拿唔返,層壓式還有商品實物係手,這個什麼都沒有,我家姐都投資左比突閉,開頭係每個星期可拿回一點錢....點知個多月後就改變取錢方法,要搞一大餐先可以拿,即係叫人唔好拿,佢話自己係第一層架,不過現在都知d錢凍過水,好在佢只係投資左十萬左右。

伯爵府

回覆樓主

點掘呀?用咩掘?點解我完全睇唔明

子爵府

虎到金來勳章

ope 發表於 18-5-28 22:51
係勁多人護駕

一有人「獸叫」(意思係乜?)就有fans 代網主閙,好維護火

諗起之前紅極一時的噴噴,信眾又係講到d 錢好易賺,賺好多錢,到最後咪爆煲

伯爵府

DHA勳章

siubear718 發表於 18-5-28 23:02

實情是你細佬給了火xx$40 ...

請教.點解電費咁貴既

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

睇完FB都唔明係乜? 係咪我太C9呢?

琥珀宮

414928 發表於 18-5-28 23:05
第一層都未必賺到錢架,只要搞手走路根本就咩本都拿唔返,層壓式還有商品實物係手,這個什麼都沒有,我家姐 ...

kiu唔怕舊, n年前鬱金香計劃,如出一撤。
你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁
12345...16

尾頁

跳至