自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

Chowying 發表於 18-10-7 23:36
經驗話比我聽,要出面 d ,絕 d 先有用, 唔係就 遲早都係自己淒涼 跟住你又要開個post話自己被 ...

為左2個細路。。絕唔到
我唔想佢地淪為傳聲筒

別墅

crystal媽咪 發表於 18-10-7 23:35
如果佢鬧過你嘅,咁唔好去。話有lunch meeting, 聽日先講。
如果佢話等你收工,話ot。叫老公拆掂佢
...

咁我又覺得佢特登請左假。。。如果真係有重要事(我驚係講做手術果d)。。咁我推左佢又好似好衰。。。
我有諗過照去。。但見唔對路到時叫同事打俾我扮忙快d食完走人咋。。。

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

shansqr 發表於 18-10-7 23:35
你講中我心聲呀
但如果我想唔去咩藉口會好d...
驚拎c6出黎做擋箭牌會俾佢覺得我搶左佢個仔。。

使咩搵藉口, 唔得閒, 好忙... 你推多幾次唔搵你啦!

嗰個係你老公亞媽, 搵你老公做擋箭牌好正常

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

shansqr 發表於 18-10-7 23:41
咁我又覺得佢特登請左假。。。如果真係有重要事(我驚係講做手術果d)。。咁我推左佢又好似好衰。。。
我有 ...

我覺得你心地好善良, 認真講。
如果真係講做手術,冇理由搵你商量。 只怕佢到時捉住你,你走唔到

不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

shansqr 發表於 18-10-7 23:33
佢鬧過我1次咁多
其他時候。。都係客氣既。。。
我想唔去但又答得好聽d。。驚會令關係惡化

話嗰日要幫你娘家某人照顧細路或老人!

大宅

我有 ...

如果講呢D點會唔俾得佢自己仔女知,剩係同你講

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

絕對唔想單獨應酬 好彩我99通氣的
一早講lunch都要急急做埋等唔駛OT, 出去食人又多又唔方便,有咩等放假返去探佢先講好D。
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我有 ...

明白你唔想太絕,但99 特登請假黎約你,你地又唔係咁熟,咁先令人真心驚 祝你好運
總有離別的時候

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

對於數字人單獨lunch
贈你四個數字

已刪除用户

回覆樓主:

別墅

Koala_Chu 發表於 18-10-7 23:43
使咩搵藉口, 唔得閒, 好忙... 你推多幾次唔搵你啦!

嗰個係你老公亞媽, 搵你老公做擋箭牌好正常

我老公都叫我答:唔得閒
但唔得閒又好似好hea...會有機會俾佢問番我幾時得閒

別墅

crystal媽咪 發表於 18-10-7 23:43
我覺得你心地好善良, 認真講。
如果真係講做手術,冇理由搵你商量。 只怕佢到 ...

佢身體的確有事
但c6好少理佢。。姑奶嫁左都仲會幫佢分憂。。
唔知會唔會咁拎黎比較。。。

別墅

babynetnet 發表於 18-10-7 23:44
話嗰日要幫你娘家某人照顧細路或老人!

果日係番工日子。。。
除非請假。。或者真係作個大話。。

子爵府

shansqr 發表於 18-10-8 00:01
佢身體的確有事

呢啲係佢哋家事,你咪理咁多。你只係新抱,做多冇人多謝你,做少大把人媽叉你。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

shansqr 發表於 18-10-8 00:01
佢身體的確有事

咁你內心想點??'

別墅

Chowying 發表於 18-10-7 23:50
明白你唔想太絕,但99 特登請假黎約你,你地又唔係咁熟,咁先令人真心驚 祝你好運
...

我都覺得驚呀。。。
冇乜必要單獨見啦。。。

別墅

crystal媽咪 發表於 18-10-8 00:02
咁你內心想點??'

矛盾中
驚唔識答。。不如唔去。。但唔去又要諗個得體藉口。。。
但諗過佢咁專誠請假食飯可能真係有重要野商量。。。但唔知係咪伏
唔俾面驚會俾佢記低。。。
去又難
唔去又難

珍珠宮

shansqr 發表於 18-10-7 23:21
錄音。。真係冇諗過。。。=0=
會唔會係講男人秘密。。或者屋企人唔知道得既野
...

唉~美之選講得無錯架。。。小心D好~
我就係好彩夠了解99,當年同99係電話嘈交,我識得叫老公坐係我隔離聽住~真係可以變左好版本架~

寶石宮

shansqr 發表於 18-10-8 00:06
矛盾中
驚唔識答。。不如唔去。。但唔去又要諗個得體藉口。。。
但諗過佢咁專誠請假食飯可能真係有重要野 ...

咁你聽日一早話畀佢聽公司好忙行唔開,叫佢有咩事whatsapp留言咗先。

別墅

做個靚太 發表於 18-10-8 00:06
唉~美之選講得無錯架。。。小心D好~
我就係好彩夠了解99,當年同99係電話嘈交,我識得叫老公坐係我隔離聽 ...

我俾佢鬧果次。。因為起房喊到佢走冇出黎同佢say bye...同埋搵c6同佢講唔好再黎幫我坐月。。。之後唔知佢同c6講左咩野。。。c6叫我同佢講聲對唔住。。。
唉。。果時冇諗咁多唯有跟住做。。但之後就唔想同佢講野了

首頁
12345...10

尾頁

跳至