自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

水晶宮

一開始出宣傳片已知佢係賣廣告,根本目的唔係為教煮食

侯爵府

2024年龍年勳章

metrochung 發表於 18-11-1 15:27
tbb就係直入式廣告,D材料係bigbig到賣。東張扮資訊又係廣告。

係, 最憎東, 人地商品要比錢賣廣告, 佢自己就唔使

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

1314625 發表於 18-11-1 16:21
一開始出宣傳片已知佢係賣廣告,根本目的唔係為教煮食

係咪叫人打電話買野。。。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

杜小田 發表於 18-11-1 16:19
睇左第三集, 嘩, 節目製作,肥媽 hea到呢

根本唔需要佢教,我買包醬咪得囉

侯爵府

係,好像以為不停鬧6號就有火花,太多了,有D覺得係又鬧吾係又鬧。佢果種鬧不似do姐鬧農夫是開心好笑

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

同感
成日為鬧而鬧,又成日偷食,偷食完又繼續煮嘢切嘢,好嘈好污糟

珍珠宮

leeleebaba 發表於 18-11-1 16:25
係,好像以為不停鬧6號就有火花,太多了,有D覺得係又鬧吾係又鬧。佢果種鬧不似do姐鬧農夫是開心好笑
...

係喎!Do姐鬧農夫係自然搞笑,肥媽嗰種係做作

珍珠宮

Joey8 發表於 18-11-1 16:01
係喎!唔知點解「長命百二歲」搬左去新聞台播

從來都係83 做先

珍珠宮

Ononluk 發表於 18-11-1 16:37
從來都係83 做先

原來係咁!因平時少睇83台,82台就多啲

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主:

就算我有心學煮,我寧願自己禁番食譜出黎睇,我覺得佢太噪喇 久唔久一句兩句鬧就話笑下姐,但佢鬧得太多,其實我真心覺得把聲好煩好大聲,況且我唔係幾欣賞成日鬧人做卓頭。

子爵府

放棄了,都學唔到嘢,全部都係廣告

伯爵府

今輯無睇過
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

男爵府

現成醬汁黎煮 求其炒兩炒 講一句"煮完"即成
上YOUTUBE睇好過啦

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

最離譜,兩包現成醬倒落去煎雪藏蝦,另一包現成醬倒落去撈意粉配帶子。
睇嘟唔覺得好食,何況學佢咁hea煮?

侯爵府

uhtcl2006 發表於 18-11-1 15:37
之前睇果幾輯都無乜野的......
琴晚同老同一齊睇, 我終於頂唔順講左句, 可唔可以cut左6號,佢係極黑人憎, 好 ...

豆豉眼係高層愛將,過檔都要帶埋佢入大台,乜鬼節目都有豆豉眼份。最難頂係39歳仲可以做後生仔吹下水主持,一副咸濕様。

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

Vin仔媽 發表於 18-11-1 16:26
同感
成日為鬧而鬧,又成日偷食,偷食完又繼續煮嘢切嘢,好嘈好污糟
...

我估佢為咗D靚指甲,全程戴塑膠手套處理食物,試問有冇平民煮飯會咁樣?

珍珠宮

mingaga 發表於 18-11-1 16:43
最離譜,兩包現成醬倒落去煎雪藏蝦,另一包現成醬倒落去撈意粉配帶子。
睇嘟唔覺得好食,何況學佢咁hea煮?
...

係喎!講到啲急凍野同新鮮游水冇分別,如果係咁唔駛街市喇!

水晶宮

Joey8 發表於 18-11-1 15:34
期待快啲做完播周奕瑋東京

我都係咁話。 今次肥媽呢輯根本就用來sell big big, 所有一d都唔好睇

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Joey8 發表於 18-11-1 15:23
全部都係賣廣告同即食醬汁,加上啲用具根本唔係一般家庭有。。。
我都覺...好嘈成日鬧鬧,好無聊,呢2輯已無睇了
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

一開始都唔覺好睇。廣告時間。

首頁
12345...10

尾頁

跳至