自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

Moti 發表於 19-1-25 21:39
你冇權力殺死你個女,你唔好咁自私。

Agree, 生佢出嚟冇問佢,依家仲想同佢一齊死?

有勇氣死,不如有勇氣活下來,咁既男人唔值得你為佢傷心

伯爵府

為個咁嘅男人犧牲自己和個女性命,值得嗎?梗係要愛惜自己啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

一定有其他路行,加油
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

男爵府

lovesue09 發表於 19-1-25 22:26
喊咗成晚,好多謝大家,bk真係好有愛,亦多謝鬧醒咗我,我真係唔應該咁自私,已經令囡囡無咗完整家庭,我以 ...

你諗得通就好,離開個賤精一定比而家開心萬倍,祝福你日後生活得更好

侯爵府

回覆樓主:

單身好過傷心, 何況有女女要更堅強
睇住你女女, 衰佬行為估唔到

伯爵府

回覆樓主:

為左個賤男去死?仲要帶埋阿女?值得咩?同屋企人商量下先,可唔可以搬返去住,有人幫你湊嘅咪揾工,無嘅揾社工,係香港怕咩生存唔到,真係唔好做傻事。我離左婚要帶住2個小朋友,都係咁過,仲輕鬆左,話俾自己聽係得嘅,天無絕人之路。加油!!

男爵府

lovesue09 發表於 19-1-25 20:53
佢不只一次對我唔住,呢段感情中,彼此都傷害過大家,就因為佢對我不忠,令我對佢無信任,成日check住,佢 ...

知道真相才能看清楚,重新过好自己的人生

侯爵府

BK Milk勳章

幸福唔係一定同呢個渣男一齊,自己放手係另一番天地!

我講你知道我就係人版。幾年前我覺得自己好幸福,有份、有老公同小朋友,生活上唔係富貴,但自給自足好開心!

後來發現渣男出面同另一個女人一齊,起初唔離婚,但嗰陣時好辛苦,成日check住。後我發覺唔可以再係咁,我決定離婚!

我依定生活得好開心,做番自己,自己鍾意做咩都唔會聽嗰個人說話!我仲好好彩識到依家男朋友,佢唔介意我有小朋友,仲對我千依百順!另鼓勵我轉工、進修!

有啲說話送俾你
「男人變咗心,你做乜都冇用」
「放生別人,等於放生自己」
「做女人要愛自己」

男爵府

回覆樓主:

冇男人就要死,攞啲勇氣重新出發好過啦!啲件垃圾得你甘緊張咋,我係你,諗都吾諗就同個女,搬離呢個人渣。

大宅

回覆樓主:

真係好多謝大家,係你哋令我更有勇氣離開,想問吓大家,分開後個衰人重有無俾錢,唔俾又可以點~?唔想咁益佢

大宅

sueyee 發表於 19-1-26 07:58
為左個賤男去死?仲要帶埋阿女?值得咩?同屋企人商量下先,可唔可以搬返去住,有人幫你湊嘅咪揾工,無嘅揾 ...

你好叻呀,我有工作,但份糧唔多,自己捱唔緊要,怕苦了囡囡而已,希望我好快都會有另一片天

ccysj01    發表於 19-1-26 14:06

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

帶埋個女離開

子爵府

lovesue09 發表於 19-1-26 11:37
真係好多謝大家,係你哋令我更有勇氣離開,想問吓大家,分開後個衰人重有無俾錢,唔俾又可以點~?唔想咁益 ...

佢唔比就唔比啦,成日執著住佢唔比就益佢,放唔低只會令你自己唔開心。

人工低可以申請政府的在職準貼,單身個準貼要求會低少少的,上社會福利署個網頁了解吓申請資格、方法和所得資助,幫補吓都好!

珊瑚宮

自愛重要離開他闖過新天地他是想裸聊對你女兒也有影響

珍珠宮

為囡囡你要掁作自強!

水晶宮

lovesue09 發表於 19-1-25 20:53
佢不只一次對我唔住,呢段感情中,彼此都傷害過大家,就因為佢對我不忠,令我對佢無信任,成日check住,佢 ...

喺香港係唔會養唔大個小朋友,睇你願唔願啫。

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

如其俾佢繼續背叛你、同做一埋d令你痛心又失望既行為,點解重要咁無尊嚴繼續乞求一個咁既人對你好,你依家最重要既係個女, 無講遇到咩事,都要愛惜自己、珍惜女兒,選擇離開佢、係一種解脫、重生!
加油呀

禁止訪問

男爵府

為咗小朋友要加油

象牙宮

回覆樓主:

有能力咪走囉!一係好似d闊太咁咩都唔知唔理,但求每月收一大筆錢!講d說話咁衰,比我就走人啦,有手有腳自己生活

首頁
12345...6

尾頁

跳至