自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

patpatchan1986 發表於 19-3-23 18:41
唔怪得知而家越來越少人用iPhone,本身用開Android機好地地,前幾日屎忽痕諗住從來冇用過iPhone咁就試吓啦 ...

lg唔你係個mon衰,根本係一部好好嘅電話!
不過我剛轉返入note 行列了

伯爵府

兩款轉來轉去
我無難度

珍珠宮

patpatchan1986 發表於 19-3-23 18:41
唔怪得知而家越來越少人用iPhone,本身用開Android機好地地,前幾日屎忽痕諗住從來冇用過iPhone咁就試吓啦 ...

埃瘋,無純數字key pad係我最唔鍾意

伯爵府

回覆樓主:

用唔慣啫,我女係 iphone fans, 點都唔肯換其他。

複式洋房

OCTBB 發表於 19-3-23 18:47
你download "kaiboard" app,可以同時用筆劃,英文,速成同數字

Thx!Very 好用

侯爵府

畀面勳章

patpatchan1986 發表於 19-3-23 19:21
唔係喎,我連裝兩三個Apps部機已經發晒熱,但我朋友部華為連兩部戲一啲都唔熱,佢話部機從來都冇熱過
...

咁奇怪,同我的經歷完全相反,我用過不同牌子的Android 機,都係開初無問題,用落就好多問題,一年左右就要換機。你話你部Apple會熱,就不正常,不如拎去check下

大宅

muicc 發表於 19-3-23 19:44
咁奇怪,同我的經歷完全相反,我用過不同牌子的Android 機,都係開初無問題,用落就好多問題,一年左右就 ...

唔係呱~如果再有咁嘅情況真係要拎返去換機先得

侯爵府

畀面勳章

patpatchan1986 發表於 19-3-23 19:50
唔係呱~如果再有咁嘅情況真係要拎返去換機先得

對呀,真係不如拎去check下,我舊機都未熱過,你新機更加無可能會熱機啦

伯爵府

你去apple無試機玩?我本來都想轉 iphone, 試玩完過兩日又試玩,都係攪唔掂,最後轉華為習慣左android好難改

水晶宮

習慣啫

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我一向用andriod, 公司俾部iphone 我用。 我都覺得唔好用

大宅

李斯特 發表於 19-3-23 20:00
你去apple無試機玩?我本來都想轉 iphone, 試玩完過兩日又試玩,都係攪唔掂,最後轉華為習慣左andr ...

冇啊,因為成日聽人講話iPhone好用,想親身體驗下,點知自己真係好唔慣

禁止訪問

男爵府

kmbb519 發表於 19-3-23 19:09
真心,講方便 andriod 係方便過iphone,覺得韓國佬細心過美國佬, d 功能同d制係android 好用d, 但iphone部 ...

android都係美國佬整架

珍珠宮

終極熊貓 發表於 19-3-23 18:45
我要我要,加$100

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

開新account 出 post ,辛苦哂,你唔要平平地賣左佢。

珍珠宮

習慣問題啫

大宅

忘憂館 發表於 19-3-23 20:10
是你用不慣啫,若配合Applle電腦,你就知不知幾方便,例如,係iphone影完相,你甚麼也不用做,只要有wifi ...

Android一樣可以,只要喺部電話度Set咗自動上傳去雲端,喺部電腦個雲端就自動有啲相,再者可以用SD卡你攞去邊都得,但apple就一定要喺電腦度攞返出嚟

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一直用開iPhone, 冇咩特別好唔好用,只係唔想再學其他電話點用
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

fsforth 發表於 19-3-23 20:18

開新account 出 post ,辛苦哂,你唔要平平地賣左佢。

我係依度三,四年都算新

首頁
12345...11

尾頁

跳至