自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

pigmom123 發表於 19-3-31 02:50
其實唔一定關selfridges事,有機會係佢個牌子本身唔再比佢送來香港。試過有啲牌子香港同外國價錢相差太遠, ...

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

carol2015 發表於 19-3-31 01:43
咪就係!諗住平過香港先join 全年運費,而家平既野都唔送香港,咁以後唔洗幫趁佢啦
...

集運返香港啦,你Join左全年任運,一樣可以送去英國。如果件貨抵過香港好多,就集運返黎,我點都唔會益代購

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

chubibi 發表於 19-3-31 13:02
我訂過Jo Malone的scented candle,之前都送的,只不過今天見到所有產品都唔送,想知是否改了,怕訂完之後 ...

唔係呀,送喎

大宅

carol2015 發表於 19-3-30 15:14
突然唔可以送黎香港,點解呀?

真係好多都唔送

男爵府

Lopopo 發表於 19-3-31 12:44
運費多少?

計埋運費都平香港專櫃一半

wcpcelia    發表於 19-4-1 10:24

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 19-3-30 23:23
越黎越多野唔送,我買開嘅Dune鞋已唔送,上次訂左隻鑽戒cut我單跟住全線唔送
再係咁唔鬼續佢
...

Selfridges 有鑽戒賣?
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

寶石宮

2024年龍年勳章

stkyo 發表於 19-3-31 09:08
去香港Duty Free買,好似有free delivery 孖裝50ml $1440- (如果無加價)

已經冇曬貨好耐
職員同我講唔會再返貨
幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

yung0415 發表於 19-3-31 15:30
計埋運費都平香港專櫃一半

原來係咁呀
好羨慕你哋識得用網上海外購物
幸福可以好簡單

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

BBJOJO 發表於 19-3-31 22:52
已經冇曬貨好耐
職員同我講唔會再返貨

試下英國訂然後用集運,不過以我所知唔係直接賣出國外嘅貨係無得減稅,所以係香港上Selfridges網訂嘅嘢其實係會仲平啲,但如果送去英國集運,會計番賣本土價錢

大宅

vivibabyvivi 發表於 19-3-31 14:55
集運返香港啦,你Join左全年任運,一樣可以送去英國。如果件貨抵過香港好多,就集運返黎,我點都唔會益代 ...

但其實佢咁樣唔俾賣黎香港都好低能,我地係因為佢賣平過香港,所以先幫趁佢,而家抵買既野都唔送香港的話,咁我地咪唔幫趁佢羅
已經俾左錢全年無限次運黎香港,如果而家要另外再集運咁麻煩,我唔會再幫趁佢啦
不過真係好灰,而家仲有邊度買double serum 平呀?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

maynjune 發表於 19-3-31 16:47
Selfridges 有鑽戒賣?

你搵下咪知

大宅

carol2015 發表於 19-3-31 01:43
咪就係!諗住平過香港先join 全年運費,而家平既野都唔送香港,咁以後唔洗幫趁佢啦
...

我都係.. 勁灰。聽日去旅行要去duty free 掃貨

伯爵府

我每年thanks giving - Xmas 在uk 官網買夠數,然而集運回港,又平又多贈品,希慎duty free 2支裝都平。

侯爵府

Charlotte_mom 發表於 19-3-31 23:36
你搵下咪知

你係大客仔
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

maynjune 發表於 19-4-1 06:32
你係大客仔

有平有貴呀亲

大宅

SKB 發表於 19-4-1 00:27
我每年thanks giving - Xmas 在uk 官網買夠數,然而集運回港,又平又多贈品,希慎duty free 2支裝都平。
...

即係等減價時直接去clarins 英國官網買?咁今年可能要試下咁買先,運費貴唔貴?謝謝!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

carol2015 發表於 19-4-1 08:54
即係等減價時直接去clarins 英國官網買?咁今年可能要試下咁買先,運費貴唔貴?謝謝!
...

尋日已經減緊,英國母親節,15% off,仲有好多GWP

象牙宮

Charlotte_mom 發表於 19-4-1 07:11
有平有貴呀亲

你咁勇敢買鑽石戒指,呢類貴重物品我通常揀collect at store,早兩個星期胆粗粗係Swarovski 訂嘢,送到嚟個盒係不似人形,幸好裡面嘅嘢完整無缺,不過我都有send email去投訴

首頁
12345...6

尾頁

跳至