自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

子爵府

保留佢打你嘅證據,有必要去醫院驗傷,佢鬧你你記得偷偷錄音,保留一切證據用於將來爭小朋友撫養權,而且小朋友現時得6個月好大機會判俾媽媽

別墅

凌太 發表於 19-4-26 13:29
只有父母先係最錫自己。你要好好珍惜了。

我不擔心你搵唔搵到工照唔照顧到個囡...有手有腳一定餓不死。 ...

明白,係,我仲後生仲可以去反工
唉,有時候都問自己咁愛佢點解冇回報
佢每一日收工反到屋企沖好涼就有飯食
我執到個屋企好整齊,令佢舒舒服服
點解係佢眼中都係差

男爵府

郁得手呢個男人已經唔要得

珍珠宮

支持你離婚,呢個男人一啲尊重都晤識,仲要打你,趁年輕早走早著

大宅

係咁既環境長大,對小朋友都唔係一件好事
你大個女了,仲已經做左媽媽,應該知道點做
比d勇氣,呢個世界冇話邊個冇左邊個唔得既,加油

別墅

maggie196 發表於 19-4-26 13:32
保留佢打你嘅證據,有必要去醫院驗傷,佢鬧你你記得偷偷錄音,保留一切證據用於將來爭小朋友撫養權,而且小 ...

有錄到。。我好驚個女俾佢,因為佢屋企好恐怖

水晶宮

哩個都唔係好人, 早走早著, 佢再打你就報警驗傷話佢有暴力傾向, 就算離婚個囡都未必可以跟佢
生得積極, 老得開心
病得舒服, 死得安樂

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

又打又不被尊重地粗言穢語對待, 如果係我即走喇, 何苦要犯賤

水晶宮

beekwok 發表於 19-4-26 13:30
已經講過,佢話係因為我on x先會摑我,同佢講親呢d問題,同埋叫佢勤力d,佢每次都係發脾氣,講唔到,成日 ...

你講時,佢平心靜氣嗎? 大家係和諧的氣氛講嗎?

仲有係我的角度,會打女人的男人唔要得,垃圾1名,因咁大個人自控能力差到咁,對家庭點有2承擔力!

若你好愛佢,就修補吧,佢覺得你冇用,咁咪做個有用的女人,用行動,去反工 ,別再吵架,這是最差的方法,佢最憎人講佢lazy這是佢真實而唔想面對的野,你揭佢傷口

佢對家庭冇責任,唔多唔少係大家縱出來,你也有份的

1,先試下你反工,2你去忍口,當佢透明唔炒架,1個月,好明顯有唔同,因你家慣左嘈,同反娘家

男人,愛自己女人崇拜,溫柔鄉,女人用點小聰明治1治佢吧

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

就算Ftm湊bb都應該活得有尊嚴。我都做過FTM, 但從來不示弱。唔係社會離棄你,而係你選擇家庭,小朋友行先。你出返黎工作唔怕辛苦苦做下侍應都搵到萬6-7一個月。小朋友可以托兒,可以返娘家住。
將自己放係家庭最底最無權力既位置,太不智。
他大男人不是借口,大男人應該要保護妻兒,唔係出口同出手傷人。果個仲要係自己老婆。

別墅

spikenard 發表於 19-4-26 13:43
你講時,佢平心靜氣嗎? 大家係和諧的氣氛講嗎?

仲有係我的角度,會打女人的男人唔要得,垃圾1名,因咁 ...

我已經好就佢,成日讚佢,佢反工攰,放工反黎我凖備好衫褲毛巾俾佢。。

別墅

laing0722 發表於 19-4-26 13:44
就算Ftm湊bb都應該活得有尊嚴。我都做過FTM, 但從來不示弱。唔係社會離棄你,而係你選擇家庭,小朋友行先。 ...

我就係想小朋友親自教同湊,我真係有時候俾伍鬧互自己好似冇左佢唔得,同埋好似我地底泥咁,我真係好傷心,一諗起就會喊

伯爵府

beekwok 發表於 19-4-26 13:34
佢每一日收工反到屋企沖好涼就有飯 ...

當無左愛 你做咩都係錯
你很好彩 因為你還年輕

好好想想將來的事吧

畢竟你人生路還長

別墅

馬明嫂 發表於 19-4-26 13:47
當無左愛 你做咩都係錯
你很好彩 因為你還年輕

我有咁諗過佢係咪唔愛我,所以係佢眼中我乜都唔岩。。我用心做每樣野好似廢

公爵府

beekwok 發表於 19-4-26 13:31
佢嫌我身材同個肚好核突我真係好唔開心偷偷地喊,佢見到我喊都係話眼淺冇X用
...

咁你仲為乜同件垃圾一齊?

別墅

BGCOME08 發表於 19-4-26 13:51
咁你仲為乜同件垃圾一齊?

因為個女

公爵府

beekwok 發表於 19-4-26 13:48
我有咁諗過佢係咪唔愛我,所以係佢眼中我乜都唔岩。。我用心做每樣野好似廢
...

好明顯係啦,仲衰過唔愛,難聽一句當你你Dog咋……

大宅

beekwok 發表於 19-4-26 13:34
佢每一日收工反到屋企沖好涼就有飯 ...

真說話:因為佢係你最愛,但你不是佢最愛。
假說話:佢仲未識諗。遲一點可能會變好。

真既野永遠難聽但又係真實,佢對你既熱情過了。佢咁後生得23歲仔跟本不需要一個打理頭家既師奶。佢想要一個同佢激情性愛既hot 女郎。得閒做下愛陪佢打下機。家庭生活咁悶不是佢想要...
所以佢咪嫌棄你。踩你... 唔想番工付出落個家度。
你放心呀。小朋友9成判比媽媽,除非你有不良嗜好。過往有壞記錄。如果唔係大多跟媽媽。你老公應該連bb 資料,食緊咩做早午晚餐。有咩小習慣都不清楚。佢同你爭唔到... 你係無錢。但個官會判贍養費比你。而且你有父母做支援。你勝算好大...

侯爵府

2024年龍年勳章

後生女,走吧~你人生仲有30年,你難道想30年都甘過!?
單親不可怕

首頁
12345...11

尾頁

跳至