時事熱話

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 18:48
回覆 charliechaplin 的帖子

1。點解唔係暴徒先收手,先唔好火燒活人、掟嘢去馬路同路軌,火魔師唔好燒車 ...

1。七克警一樣坐監,香港冇人有犯法唔坐監的權利,警察得三萬幾,你地200幻人,暴徒三成都過十萬

2.你話有用或者你唔曉什麼叫五大訴求,缺一不可,又或者你係暴徒首領啦⋯⋯希望你有甘嘅魅力

3。主動係暴徒,五大訴求缺一不可
即是要他們收貨,班警察先可以收工,
甘主動係暴徒,被動係警察

你唔係扮嘅喎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

1。七克警一樣坐監,香港冇人有犯法唔坐監的權利,警察得三萬幾,你地200幻人,暴徒三成都過十萬 (警監會主席咪話權力有限,做唔到野)

2.你話有用或者你唔曉什麼叫五大訴求,缺一不可,又或者你係暴徒首領啦⋯⋯希望你有甘嘅魅力 (咩叫降温?係咪聽唔明黑警會導致升温?)

3。主動係暴徒,五大訴求缺一不可
即是要他們收貨,班警察先可以收工,甘主動係暴徒,被動係警察 (主動係林鄭,5大訴告都講左同其原因,但得不到好的回應,示威者只是被動而上街)

複式洋房

回覆 HSSBB 的帖子

警監會主席,終院法官,有識之士都講左警監會權力太細,做唔到野。林鄭冇回應。

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 19:04

1。七克警一樣坐監,香港冇人有犯法唔坐監的權利,警察得三萬幾,你地200幻人 ...

1。你地信警監會主席講嘢l定信自己想信嘅嘢呀?怪不得太子日日打齋

2。你從何得知係警察令暴徒升溫哩?定係佢地玩high咗呀,太多不實言論令各位暴徒high咗,冇人証嘅雞姦又有,冇死屍的警察殺人事件又有

3。聽講五大訴求嘅真普選關鬼林鄭事.?她本本事就唔會今天一鑊粥啦

叫班暴徒上北京啦⋯⋯蠢

複式洋房

1。你地信警監會主席講嘢l定信自己想信嘅嘢呀?怪不得太子日日打齋 (所以咪話獨立調查)

2。你從何得知係警察令暴徒升溫哩?定係佢地玩high咗呀,太多不實言論令各位暴徒high咗,冇人証嘅雞姦又有,冇死屍的警察殺人事件又有 (如果警察冇做壞事,怕什麼獨立調查?)

3。聽講五大訴求嘅真普選關鬼林鄭事.?她本本事就唔會今天一鑊粥啦
叫班暴徒上北京啦⋯⋯蠢(林鄭係揸fit人,對口係同林鄭講好合理。你返工唔同你上司report,同CEO report咩?(CEO係最終話事人))

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 19:24

1。你地信警監會主席講嘢l定信自己想信嘅嘢呀?怪不得太子日日打齋 (所以咪話 ...

1。你淨係識獨立調查,就是唔曉五大訴求,缺一不可

2。我report係同我department manager , but who will make the final decision ?
Do u know ? 我個CEO

所以林鄭唔係主,唔該你清晰下頭腦先啦
日日班泛民先講緊林鄭係傀㒦呀大佬

你同個puppet 講嘢希望有啲咩回應呀

複式洋房

1. who said 我唔曉五大訴求,缺一不可

2. 你解釋了,就算ceo做decision, 你都係同manager 講.. 我地香港人有問題,都係向林鄭講。

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 19:56

你睇清楚自己寫咩:林鄭係主

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 19:56

文宣要有質素啊

答唔出就是who said

你曉就唔會話獨立調查會降溫啦

我地班暴徒好堅持㗎
成日跳過我啲問題唔答

同個puppet講,甘puppet永遠唔會係主啦

複式洋房

yes 林鄭是主。林鄭可以主動解決?不是嗎?錯在哪?

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 20:03

yes 林鄭是主。林鄭可以主動解決?不是嗎?錯在哪? ...

Puppet has no response is normal

Puppet連傳聲筒都做唔到呀

你清晰下頭腦先啦,你都消化唔到

複式洋房

如果同木偶講野冇用,咁你點解釋木偶答應撤回送中條法。

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 20:24

如果同木偶講野冇用,咁你點解釋木偶答應撤回送中條法。 ...

所以咪衰咗⋯⋯木偶奇遇記呀

大宅

大宅

ethan1002 發表於 19-11-13 14:17
回應左你話唔合你心意啫,你理解唔理解?不過同你哋講都的確浪費時間,因為低智到咁講都唔會明或選擇唔聽: ...

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 20:24

如果同木偶講野冇用,咁你點解釋木偶答應撤回送中條法。 ...

你睇你啲火魔師,第三單啦

收手⋯⋯

複式洋房

暴力唔係我的,我支持的。你屈得就屈。你才是支持黑警騎電單車撞人,邪惡的思想。

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 12:56
最衰政府,唔肯回應5大訴告。

果五大訴求,講出來都笑死人,完全不合情理,再者第一個都已經不存在,仲講!這只是口號,無內容㗎!用來做藉口搞破壞咋!到政府話達成五大訴求後,佢地又話太遲喇!沒完沒了……

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 20:58

暴力唔係我的,我支持的。你屈得就屈。你才是支持黑警騎電單車撞人,邪惡的思 ...

吓!我邊句屈過你呀?

第一:你唔係暴徒,我講緊暴徒火燒活人

第二:我講緊林鄭係儡傀

真的關你鬼事
你自己拿屎上身,唔好話我屈你

我對你由首到尾一句評價都冇

有嘅你capture出嚟睇下

你估你重細,講唔掂就撒嬌

大宅

abzoo 發表於 19-11-13 20:58

暴力唔係我的,我支持的。你屈得就屈。你才是支持黑警騎電單車撞人,邪惡的思 ...

似係你屈我多啲

我講二邊打個你死我活,證明我冇幫任何一邊

不以仇來以暴制暴了亦是在説二邊

只留一口,亦是事實

如果你真的係文宣,都算唔合格啦

有圖有真相

首頁
12345...9

尾頁

跳至