自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

clybaby 發表於 20-3-25 11:21
淘寶買到口罩咩?完全係俾唔到錢
買到, 我啱啱淘咗三次元, 仲要好平, 係日本正貨, 不過made in china

男爵府

happymama11 發表於 20-4-14 19:45
買到, 我啱啱淘咗三次元, 仲要好平, 係日本正貨, 不過made in china

有link 嗎? thx

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sunny.moon 發表於 20-4-14 20:14
有link 嗎? thx

付製这行话$Bwxd1kmTCx6$转移至(emoji)τáǒЬáǒ(emoji)【日本进口三次元 西柚味小码一包四枚 防病毒防飞沫过滤效率99%】;或https://m.tb.cn/h.VSI20P5?sm=e42646 點击鏈→接,再选择瀏..覽●噐○dakai

瑪瑙宮

大廚勳章

ToysWoody 發表於 20-3-22 20:06
屋企得返20個左右,出面買成2xx 50 個

諗住試下上淘寶買,有冇jm試過集運落唔落到黎?

無問題。。。已運過好多次。。。但不能大量。。每次我兩合咁運

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

emt1314 發表於 20-3-23 23:25
淘寶拍唔到口罩, 根本俾唔到錢.
京東可以拍口罩, 但寄香港唔得, 寄集運可以, 我用淘派, 剛收到口罩 ...
拍到呀, 用私集就得, search 醫療品牌入店舖搵, 例如可孚, 保為康。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

回覆樓主:

我今日先收貨
用晉越集運
厚實!靚過香港二百幾買既口罩

男爵府

2024年龍年勳章 減齡達人勳章

我用依時集運(抵派集運),比較冷門,但我覺得很好,運口罩快又唔貴!

首頁

尾頁

跳至