自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我覺得好住,環境好,好有度假feel, 尤其是而家有疫情,你會覺得好安全,因為一關埋閘就係自己嘅天地,以House黎講,佢嘅積唔錯,唔會一味向高發展。

治安方面,一向都係爆竊匪既目標,尤其是如果周圍裝修緊的話,養隻惡狗安全啲,又或者裝防盜設施,否則唔會安心

如果揸車,出九龍都好方便,好快就出高速公路

萬聖節好有氣氛,好多戶都會裝飾大門

蚊蟲就一定有,其實係香港度度都咁多蚊,康樂園咁多樹林冇可能少蚊

大宅

bufferzone 發表於 20-7-15 18:48
我覺得好住,環境好,好有度假feel, 尤其是而家有疫情,你會覺得好安全,因為一關埋閘就係自己嘅天地,以Ho ...

我都覺得疫情下感覺安全D,jm,咁你要全屋裝蚊網定長期開冷氣防蚊?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ballballb 發表於 20-7-15 19:19
我都覺得疫情下感覺安全D,jm,咁你要全屋裝蚊網定長期開冷氣防蚊?

全屋蚊網

大宅

bufferzone 發表於 20-7-15 19:20
全屋蚊網

Thanks

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

好似好多明星住

男爵府

bufferzone 發表於 20-7-15 18:48
我覺得好住,環境好,好有度假feel, 尤其是而家有疫情,你會覺得好安全,因為一關埋閘就係自己嘅天地,以Ho ...

請問知唔知早上返工返學時間園內和出沙田方向交通會否很擠塞?

首頁

尾頁

跳至