夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Fiona_yy 發表於 20-11-9 14:32
佢出軌, 你唔同佢曳曳, 預咗再會有小三出現..
男人邊忍到..

您講得啱,係好唔想,一諗起佢咁對我就唔想,但無法。

複式洋房

Fiona_yy 發表於 20-11-9 14:32
佢出軌, 你唔同佢曳曳, 預咗再會有小三出現..
男人邊忍到..

根本都唔關事,性生活正常都到不得了,一星期都一次,有時二次,一樣可以響出面再同第二個女人個個星期都去酒店。仲以為同老公有正常夫妻生活就可以幫忙防止佢去叫g搵小三係自欺欺人,講到尾係唔夠愛你或者直情係唔愛你。

子爵府

ACR824 發表於 20-11-9 20:33
根本都唔關事,性生活正常都到不得了,一星期都一次,有時二次,一樣可以響出面再同第二個女人個個星期都 ...

你講得岩,有性生活都可以有小三,冇性生活更甚

別墅

alicego62 發表於 20-10-14 10:50
當召妓(老公)

X3

水晶宮

積極的人 發表於 20-10-14 10:10
我諗佢係出軌嗰三年裏面,都有同你有過夫妻生活,其實要污糟,都已經污糟咗,冇得返轉頭。
其實我哋嘅思想 ...

你的意見又好貼切實在
自由太多會令世人失去平衡

複式洋房

Foreverboom30 發表於 20-11-3 19:14
回覆 longsky 的帖子

因為小三俾佢哋對話我睇,所以我知c6同佢點樣淫亂。亦知道佢點樣扮加班呃我。

你同小三講,多謝你比我睇,哩D男人我送比你,佢話同叫雞一樣咁爽皮,原來是真的(emoji)
真係有真相喎⋯唔該晒呀你收留佢啦。

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

bsg 發表於 20-10-14 10:35
奶完人又錫你依個真係好大勇氣克服呀,諗都覺得噁心,咁平日個老公有冇幫個朋友奶先,平日無但幫出面個個 ...

複式洋房

其實講真啦如果呢三年來你唔知嘅咁其實如果佢污糟咗搞到你都污糟埋即係意思話件事你一直都唔知你咪當冇發生過但係而家你知道咗如果你仲想一齊咁樣冇得諗喎⋯⋯好坦白講呢啲睇人

珍珠宮

Foreverboom30 發表於 20-10-13 22:58
如題。已確認出軌3年

嘩。。。
你想仲維繫嗎?
如仲想一齊,又好難唔做嘅。

但想問,點解而家會發現?

珍珠宮

Foreverboom30 發表於 20-11-2 22:43
回覆 吉吉姨 的帖子

諗起佢哋試唔同花式,c6 仲買晒 t back 俾小三,真係唔想再俾佢掂。 ...

你哋平時嘅性生活是否比較單調,佢同第三者就較多變化

珍珠宮

mimi987 發表於 20-11-3 23:56
其實咪即係小三逼宮,你離婚就中正計。
但你唔想離婚就必須要同老公過返正常既夫妻生活,包括性生活。如果 ...

我反而覺得係第3者想一拍兩散。
搞到個男人2邊都唔得。
正常嘅話,如個男人知道第3者刻意爆俾老婆聽,之後離婚。仲點會同個第3者一齊
(我覺得

複式洋房

迷人pinklady 發表於 20-11-22 09:57
我反而覺得係第3者想一拍兩散。
搞到個男人2邊都唔得。
正常嘅話,如個男人知道第3者刻意爆俾老婆聽,之後 ...

未必是,要睇個男人有幾愛,條底線已經去到爆晒都唔斷唔嬲,唔好介意樓主老公就正正是第3者爆比佢知,而都無斷到既例子。

複式洋房

共用。。。。 好污糟姐

大宅

你自己唔想做就唔好做. 唔好委屈自己, 而且你不情不願咁做, 老公都會冇癮.

你唔叫離婚, 其實你老公唔會無啦啦離婚. 暫時當係共同湊女關係先啦.

大宅

wingyaumama 發表於 20-11-3 20:05
其實最緊要係你C6係點?
同小三仍未斷?還是真的已分開?

咁肯曳曳嘅老婆同肯曳曳嘅工人有咩分別

其實唔係老婆應唔應該做嘅問題。
如果老婆唔情願,但卻要做,當自己係賣緊淫?

如果老公俾到足夠愛俾老婆,令老婆都真心愛老公,而唔係只有不甘心,老婆會願意做

如果老公都冇氹返老婆,咁唔離婚係為乜?

如果係為左小朋友唔離婚,咁有沒有小三都無所謂啦,咪由得佢同小三玩到天翻地覆

大宅

呢度啲jm都搞唔清楚
點解有啲男人俾錢同女人做,有啲男人收錢同女人做

做鴨個重點不是插入,而係氹女人,體貼女人,令女人有被愛感覺

而男人叫雞就係唔需要氹女人,可以齋插

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

積極的人 發表於 20-10-14 10:10
我諗佢係出軌嗰三年裏面,都有同你有過夫妻生活,其實要污糟,都已經污糟咗,冇得返轉頭。
其實我哋嘅思想 ...
同個筆名

男爵府

Foreverboom30 發表於 20-11-3 19:14
回覆 longsky 的帖子

因為小三俾佢哋對話我睇,所以我知c6同佢點樣淫亂。亦知道佢點樣扮加班呃我。

小三主動找你?

子爵府

somesome2020 發表於 20-11-24 03:32
呢度啲jm都搞唔清楚
點解有啲男人俾錢同女人做,有啲男人收錢同女人做

剛剛睇到一些疑似大媽叫鴨的片段,睇住那些大媽依偎在小鮮肉懷中,一副春心蕩漾的少女模樣,我完全明白你的意思了!

子爵府

樓主,你的問題解決了嗎?我無意中在網上看到這篇文章,似乎可以作為參考

https://thebetteraging.businesstoday.com.tw/article/detail/202004250011/157883/%E8%80%81%E5%85%AC%E5%A4%96%E9%81%87%E5%9B%9E%E9%A0%AD%E5%BE%8C%EF%BC%8C%E7%84%A1%E6%B3%95%E6%8E%A5%E5%8F%97%E5%92%8C%E4%BB%96%E4%BF%9D%E6%8C%81%E6%80%A7%E7%94%9F%E6%B4%BB%E6%80%8E%E9%BA%BC%E8%BE%A6%EF%BC%9F%E8%A9%A6%E8%A9%A6%E7%9C%8B%E9%80%99%E6%A8%A3%E5%81%9A

首頁

尾頁

跳至