夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

回覆 cupid0627 的帖子

有我可能晤知,佢唔會同我哎跤,我晤知佢心入邊諗的野

子爵府

熱血勳章

Daisi 發表於 20-12-11 23:13
回覆 cupid0627 的帖子

有我可能晤知,佢唔會同我哎跤,我晤知佢心入邊諗的野 ...

男人出軌無原因。。只有借口。。
先唸清楚你之後想點行先。。
之前有社工教我。。可以先列出每條路嘅情況。未來嘅發展同結果。好處同壞處。之後再唸下邊條最適合自己行落去。。

珍珠宮

回覆樓主:

咁有心日日早晨早抖,我又唔信無嘢囉…

不過你老公又搞笑,會留底啲msg嘅....

但你哋2個無性關係,你無問或覺得奇怪嗎?

大宅

回覆 迷人pinklady 的帖子

佢每日都要OT,好夜先返屋企,我驚佢累,晤敢有要求,佢本身長期病患

大宅

迷人pinklady 發表於 20-12-11 23:31
咁有心日日早晨早抖,我又唔信無嘢囉…

不過你老公又搞笑,會留底啲msg嘅....

明顯男人唔驚老婆,一係覺得老婆完全信任

男爵府

Daisi 發表於 20-12-11 23:46

佢每日都要OT,好夜先返屋企,我驚佢累,晤敢有要求,佢本身長期病患 ...

OT先可以見多啲,好似JM咁講,男人出軌大把藉口

大宅

Daisi 發表於 20-12-11 23:46

佢每日都要OT,好夜先返屋企,我驚佢累,晤敢有要求,佢本身長期病患 ...

絕對似出軌,未出都對個女人有意思,經驗之談。

子爵府

回覆 CoiCoi 的帖子

係呀 有啲男人見個老婆完全信任就是無忌旦

別墅

回覆 Daisi 的帖子

好明顯有古怪, 就算未出軌都開始身痕

大宅

回覆 Wongbuddy 的帖子

我諗住今日開口問佢,點解?死得明明白白,我忍晤到

子爵府

你諗住點開口呀 又冇你老公實質出軌證句 最多只能表示不滿佢成日聯絡嗰個女人

子爵府

真係信佢OT?

我C6都話OT到2000才離開公司,實際揾C十偵探跟佢幾日都係1830~1900已離開公司,但睌晚成2130才回家!

大宅

昨晚再睇電話,公私事都有講,公事上幫女方較多,請食飯,從早餐生果到晚餐,記得女方生日,晤記得我生日,我同女方生日差兩日,遲收工請坐的士,擺定錢在銀包,生日話送電話,女方婉拒。頭先同佢出去買餸,主動拖手,跟到實,回家途中猛問使晤使買衫,護膚品

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Daisi 發表於 20-12-12 10:34

我諗住今日開口問佢,點解?死得明明白白,我忍晤到

如果佢唔認,你點做?
如果佢認,求原諒,你點做?
如果佢認,要離婚,你點做?

你要諗清楚自己想要乜,才出手。
建議出手前先起女同事底。

子爵府

wingyaumama 發表於 20-12-12 12:49
真係信佢OT?

我C6都話OT到2000才離開公司,實際揾C十偵探跟佢幾日都係1830~1900已離開公司,但睌晚成21 ...

想問下点揾私家偵探同幾錢?可私訊我嗎?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

wingyaumama 發表於 20-12-12 12:49
真係信佢OT?

我C6都話OT到2000才離開公司,實際揾C十偵探跟佢幾日都係1830~1900已離開公司,但睌晚成21 ...

私家偵探冇跟到你C6 1900-2130去左邊咩?

大宅

回覆 soso1227 的帖子

為左個仔,我可以原諒佢,女方的名之前有聽佢講過,佢講的我聽到覺得冇可疑,但我在電話上睇到並非如此,女方一個人搬出去住,佢話會盡力幫女方,借錢無利息無期限

子爵府

女方婉拒收電話做禮物 咁可能未去到好親密嗰種關係? 唔知其他JM點睇呢!你老公對你好主動喎今日! 佢改左密碼 你仲點睇到佢電話架

大宅

回覆 soso1227 的帖子

如果佢晤認,我叫佢拎個電話出來,問佢如果我同個男人好以佢地的行為會晤會有野?佢話冇的話我都可以同遞個男人交往

大宅

Daisi 發表於 20-12-11 21:14
回覆 hha 的帖子

我後知後覺,應該系改電話號碼個刻已經開始左,還有救嗎? ...

有得救,但唔好問佢有冇嘢,佢一定話冇,你要比佢知你知,個訊息比到佢係必須要斷出面。
記住你問佢的問題一定要有質素,唔係問嗰d’你係咪有女人?’’你仲愛唔愛我?’ ,呢d答案你自己都知,唔好迫佢講出口。
問佢’想唔想改善大家關係’’覺得老婆有咩可以改善’之類有建設性問題,但你一定要接受意見同改變,唔好又話佢都乜乜乜⋯⋯咁樣只會推佢去嗰個女人度。
初頭可以用傷心可憐嘅姿態引出對你嘅情義,但記住適可而止,適當時先用吓,太多會煩嫌。
當重新洗牌,乜都重新相處,你要預咗今次挽救你會比佢出多好多力,因為依家係你想要返佢個心,加油!

首頁
12345...10

尾頁

跳至