美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

cazzatang 發表於 21-6-26 18:10
以為佢賣晒廣告有多年鎖店一定有信心保證啦
點知啲治療師態度又差,有蠱惑,我懷疑佢哋專登將部機調到力度 ...

呢d先驚,因為佢比左好多錢請代言人同埋廣告,唔lurk你水點回本。

公爵府

鴨鴨比 發表於 21-6-26 22:11
冇錯,我係大嗌左出嚟

佢又求其比個藥膏我打發我走

我曾經試過做咩皮秒對付我幾粒雀斑(唔係o係呢間做),但打完後仲大粒同深色過未打,我當時都已經唔開心左好耐。。

象牙宮

cazzatang 發表於 21-6-26 11:02
Neo Dexx 旗下嘅品牌包括derxxx、renxxx、elyxx、 Evvxx 、Vigxxx 大家記住留意清楚, 千祈唔好再成為下一 ...

美容產品及儀器代理| NEO DERM 世界級醫學美容企業
NEO DERM 作為首間榮獲HKMA香港管理專業協會優質管理獎金獎的美容機構,​NEO DERM 透過「為女性,創造美麗無限可能」啓發員工由心出發,發揮潛能, ...

【本報訊】女子聲稱3年前到美容中心接受激光治療時,面部異常痛楚,醫生安慰她要忍耐,豈料完成療程後她即時滿面血流。險爛面女子雖獲藥膏消炎,但不滿中心事後跟進不力,日前入稟高等法院,向施用激光的醫生索償。

涉案美容中心由Reenex Medical Clinique Limited以Evvus名義經營,屬醫學美容集團Neo Derm旗下,位於銅鑼灣時代廣場。Neo Derm集團發言人回覆查詢,確認被告黃誦賢(譯音)是集團旗下醫生,但已於2014年離職。

須花近6位數補救

原告余佩雯昨於家中受訪,臉上未見明顯傷痕。她解釋事後向其他美容醫生求助,幸毋須做手術。她憶述事發前曾免費試做療程,其後購買套餐,並由同一名醫生做第2次療程,兩次均滿意。

其後中心指該醫生已離職,安排另一醫生、即被告黃誦賢操作儀器。余治療期間多次投訴「好痛喎今次」,形容是以往療程未試過的痛楚,事後須花費近6位數字往其他美容院補救,歷時近一年。

根據入稟狀,案發於2014年4月16日及24日,被告向原告提供不同的療程建議,並為原告做多種美容療程,包括在她鼻和臉上做「Pixel」激光療程。但其間被告疏忽,令原告受傷。

案件編號:HCPI371/17

資料來源:蘋果日報

http://www.beautywikipedia.com/%E6%BF%80%E5%85%89%E7%99%82%E7%A8%8B%E5%BE%8C%E6%BB%BF%E9%9D%A2%E8%A1%80-%E5%A5%B3%E5%AD%90%E5%90%91%E9%86%AB%E7%94%9F%E7%B4%A2%E5%84%9F/
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

wannabe118 發表於 21-6-26 23:16

我曾經試過做咩皮秒對付我幾粒雀斑(唔係o係呢間做), ...

view medical 也是。。 不成功sale 好多,叫我嘗試3次。做咩皮秒對付色素不均,結果第2次變左打幾粒斑。
打完後一星期仲大粒同深色過未打,后日去對付佢。
技術好,任何机都能做到。含故意不真打的成份占多。比內地更黑。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

2024年龍年勳章

cazzatang 發表於 21-6-26 11:06
Neo Dexx 旗下嘅品牌包括derxxx、renxxx、elyxx、 Evvxx 、Vigxxx 大家記住留意清楚, 千祈唔好再成為下一 ...

多謝你詳細分享!!
希望比更多人知

子爵府

減齡達人勳章

我又唔覺得係打手文 呢個集團既手法係咁 聽唔少 我自己都賴過野

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

我相信樓主講嘅嘢

溫提大家,呢個集團,就算免費有得試做,聲稱有好多抽獎同優惠,都唔好浪費時間去

複式洋房

多謝你分享,,,我仲差D想join而家都唔知去邊脫毛好

首頁

尾頁

跳至