自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

公爵府

jtw_ki 發表於 21-7-16 12:41
其實leon粉同鏡粉冇事發生,只係一個專頁嘅小編係到自high講錯嘢俾人鬧爆

...

咪係囉
只係無謂人攪攪震
第一場leon唱姜首歌
姜都係ig post即晚多謝leon

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

講到跪低,太嚴重喇

男爵府

apple~y 發表於
只係一個不知名小編自high post講,無謂人
花姐個邊真係完全無人講
人地fans club直情唔知有呢件事

咪就係,根本一開頭係d黃牛自己炒燶咗,就吹風話姜做嘉賓,吹吹吓真係有盲粉信,就炒到成萬蚊張飛,冇人證實過係咪有請,d記者就煲大。

公爵府

期待

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

kaka80 發表於 21-7-16 12:22
上文下理係點? LEON 同Mirrior粉 發生咩事呀
做嘉賓咁會點呀?
同問

珍珠宮

jojo1234 發表於 21-7-16 11:55
你會點?

我會好失望

如果今次12鏡仔去做家賓真系會好失望,之前出字幕我真系覺得無必要,引起太多暇想,無論主辦單位有無立場都會引起罵戰

珍珠宮

麟媽媽 發表於
如果一早安排咗,就唔叫做跪低,個Run down唔係一兩日可以改變㗎嘛。但因為啲人嘈就係去請,咁呢啲就真係 ...

如果佢覺得請佢哋壓軸可以製造話題都無可厚非丫,可能佢都覺得班細路對衝擊樂壇有幫助呢?
只係我理解跪低嘅定義係反口,咁佢有冇出言不遜先?如果冇就唔應該濫用呢個字囉
人生不如意事十常八九,最緊要跌低咗識爬番起身!活在當下,珍惜所有。

珍珠宮

jojo1234 發表於
你會點?

我會好失望

跪低咁嚴重?咁不如切腹呀!以死謝罪咁好唔好?

大宅

回覆樓主:

LEON請唔請嘉賓,或請邊個嘉賓,大家都應該尊重人哋嘅選擇!
相信鐘意Leon嘅都有一定歲數,唔好咁小學雞噓人或諗乜嘢跪地

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

我相信黎明都希望自己啲粉係成熟大方得體,何必同啲新人計較呢?就算真係做嘉賓都只會出現十零分鐘,何不做個好粉絲好榜樣,咁黎明都會為粉自豪

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

用"跪低"咁強烈既詞語, 呢啲字眼係咪要用呢? 根本就係好小事!!
round down一早都有, 洗乜講到LEON跪低...咁大劑咁

水晶宮

只係嘉賓一個,有乜跪唔跪?唔好分化啦
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請咩嘉賓都無所謂啦! bouns啫
其實mirror未咁紅時, 鄭秀文都已經請過佢哋做嘉賓啦!

伯爵府

如果請成隊mirror對我嚟講係跪低

男爵府

mariefish 發表於 21-7-16 12:58
我相信黎明都希望自己啲粉係成熟大方得體,何必同啲新人計較呢?就算真係做嘉賓都只會出現十零分鐘,何不做 ...

講得好 各位Leon fans,做個大方有禮的粉絲!

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

回覆樓主:

我見到網上傳張敬軒同juno會做嘉賓,不過唔知邊兩場

珍珠宮

jtw_ki 發表於 21-7-16 12:41

其實leon粉同鏡粉冇事發生,只係一個專頁嘅小編係到自high講 ...

哦, 咁吾洗跪低咁嚴重呀
fans有權佢地既選擇

男爵府

ELLIE228 發表於 21-7-16 12:56
LEON請唔請嘉賓,或請邊個嘉賓,大家都應該尊重人哋嘅選擇!
相信鐘意Leon嘅都有一定歲數,唔好咁小學雞噓 ...

非常同意!對黎明有百份百信任。佢只會做自己認為對嘅事。有嘉賓冇嘉賓邊個係嘉賓,大家都只係想睇Leon 啫!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

bmuimami 發表於 21-7-16 13:01
只係嘉賓一個,有乜跪唔跪?唔好分化啦

呢句啱聽

侯爵府

回覆樓主:

妹仔大過主人婆, high大左咩

首頁
12345...6

尾頁

跳至