自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章

bik1229 發表於 21-10-16 21:41
Hi 星島舊朋友

我大女1999年。

我都係星島
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

我都係因為大肚,所以開始上BK,阿仔都就黎8歲啦

男爵府

我都係陀B先入會既,但年資極淺得7年

珍珠宮

以前無個人頭像,全部係個女人做Topic開頭

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我好記得自己08年1月入BK

子爵府

SandyKL 發表於 21-10-16 14:15
有啲版主唔係由頭跟嘞,Wong2323可能係最耐嘅版主。

現在自由廣場有 3位版主, 係頭頂度有寫的

chloepapa, rose-mag, 召藥師

印像中佢地都好耐啦, 但已經好多年無發過言咁 (可能我見唔到),
但又 KEEP 住做版主喎, 有啲奇怪

記得召藥師煮餸好叻的!

收藏本版

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

angelfan07 發表於 21-10-16 10:32
當年大肚睇雜誌認識親子王國
依家阿女都Y19
當年係呢度學到唔少野

你好威呀!
係開國子民

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

20091 發表於 21-10-16 19:49
呀仔小五準備升中認識,到現在仔已經26歲,讀完master了,我由教育王國轉到自由
...

勁,即幾多年?

象牙宮

angelfan07 發表於 21-10-16 10:32
當年大肚睇雜誌認識親子王國
依家阿女都Y19
當年係呢度學到唔少野

我是生完,在某公司,同事叫我登記。
廿多年前掛。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

杜小田 發表於 21-10-16 23:38

chloepapa, rose-mag, 召藥師,

我日日都有發言架,多數係烹飪版,耐不耐喺影視版同美國會,自由我日日都喺度,但睇topics至發言。 我係陀個女果陣偶然發現bk, 睇咗一陣先註冊,我女今年都14歲啦
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

琥珀宮

rose-mag間唔時有發言。

佢地3個都唔係第一代自由廣場版主,換過幾手,做版主冇咁自由,順得哥情失嫂意。

好耐以前,有個某版版主好喜歡係自由廣場遊與發言,果時仲未分得咁細,但人比較愛曬愛扮嘢,都幾惡頂,俾版友圍批到佢自己辭職唔做版主,仲好似唔見佢出現係BK添。

以前未分EK前,都有個麻煩教育版版主被版友投訴到佢被炒。

所以成日見人話BK和諧,笑死人

男爵府

我都係有咗BB開始睇BK, 學點湊BB、到入幼稚園時又爬文睇要考邊間學校。好多好有用的資料。呀女而家已12歲,都中一了。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原來我都唔弱,03年註冊,我記得了,我女當時揀幼稚園有問題要問
仲俾得發現原來當年註冊個郵箱,已消失於太空仲耐到我已毫無印象

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

玫瑰成日都出現㗎
召種植至係高手

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

SandyKL 發表於 21-10-17 00:11

大家善忘啫

嗌交惡言呢度一直大把,絕對唔係呢幾年先有,以前一樣咁勁

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

miriam 發表於 21-10-17 00:46
大家善忘啫

嗌交惡言呢度一直大把,絕對唔係呢幾年先有,以前一樣咁勁

講起嘈交,一直以來都有㗎啦,和諧定唔和諧?係睇你有冇遇上啲刀光劍影嘅啫

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

20091 發表於 21-10-16 19:49
呀仔小五準備升中認識,到現在仔已經26歲,讀完master了,我由教育王國轉到自由
...

我女又係升小五嗰時搵校車先識親子王國~而家讀完大學出嚟做嘢

男爵府

牛年勳章

wong2323 發表於 21-10-16 10:53
2002年成立,同您女女一樣係19歲
Amazing!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

SandyKL 發表於 21-10-17 00:11

個版主係咪C字頭呀?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

麟媽媽 發表於 21-10-17 00:57
講起嘈交,一直以來都有㗎啦,和諧定唔和諧?係睇你有冇遇上啲刀光劍影嘅啫
...

遇到大把,食住薯片睇開拖
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

首頁
12345...7

尾頁

跳至