自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

bufferzone 發表於 22-3-29 22:34
試吓咁

呢個搵到呀,唔該,不過按入「火爆連連消」都沒有反應,都係呢個畫面。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

啱啱入去睇,好彩玩到

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

czl115 發表於 22-3-29 21:42
我曾經都玩到好上癮,太傷眼
最後通關玩到1291,終於下定決心唔再玩

係,我有排狂玩,散光加深左好多
放下自在

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

bufferzone 發表於 22-3-29 21:07
原來都有bk jm玩,你哋玩到幾多關?

我玩到1890

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

玩到喎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Vin仔媽 發表於 22-3-29 22:44
我玩到1890

我都1888啦

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 22:47
我都1888啦

加油呀

雲母殿

noodleball 發表於 22-3-29 21:23
你地好勁,有時d關卡過極都過唔到,玩到炆,我就會停一排先再入去玩,所以有時玩得好慢,岩岩先過左1710:c ...

我發現當你玩極都過唔到嘅時候,過兩日去玩佢就好輕易俾你過

雲母殿

Vin仔媽 發表於 22-3-29 22:48
加油呀

我成日都雲上㗎,不過呢幾日唔得閑玩

寶石宮

cattz288 發表於 22-3-29 21:22
我都到頂,無玩雲,會玩返全3星 玩玩下就會有新關

多數星期四有新關

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 22:48

我都覺得係

雲母殿

Vin仔媽 發表於 22-3-29 22:50
我都覺得係

佢驚我哋冇癮唔玩

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 22:51
佢驚我哋冇癮唔玩

係呀,有時過唔到,又無體力,真係超無癮

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Vin仔媽 發表於 22-3-29 22:44
我玩到1890

你係我一倍咁多
不過通常都冇用工具
不要從別人的嘴裡去認識我

雲母殿

Vin仔媽 發表於 22-3-29 22:53
係呀,有時過唔到,又無體力,真係超無癮

如果過唔到又冇體力,未不斷睇15秒30秒60秒,睇晒就用淘金幣或者陽光換囉,通常用嘢換可以換幾次,實有得玩

男爵府

好媽媽勳章

smile888 發表於 22-3-29 22:29
點解我個版面唔同你既?真係搵唔到活力中心,但我搵到「兌紅包」,不過按入去都沒有「領取步數」圖2,很奇 ...

咁你試下直接search 活力中心,都可以入到去

寶石宮

crystal媽咪 發表於 22-3-29 22:53
你係我一倍咁多
不過通常都冇用工具

我玩咗好耐架喇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Vin仔媽 發表於 22-3-29 22:55
我玩咗好耐架喇

我玩左一個多月
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 22:48

係呀!會氹你又玩
放下自在

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 22-3-29 22:55
如果過唔到又冇體力,未不斷睇15秒30秒60秒,睇晒就用淘金幣或者陽光換囉,通常用嘢換可以換幾次,實有得 ...

唯有慢慢等

首頁
12345...12

尾頁

跳至