自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

littleangelyy 發表於 22-8-7 23:14
No la, JW 話要 Out Nicole,
二汶話一係out Tim,
一係 out 金仔,先激到 JW 喊喎

簡單d 講, 金仔做左Nicole 替死鬼囉⋯⋯慘慘
未經本人同意, 任何人士不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

珍珠宮

loved 發表於 22-8-6 23:28
點解吾係2文發女瘟?nicole唱得差到一個點都要攬佢

唔靚女!無表情唱歌似讀書一啲都唔好聽

伯爵府

Nicole唱歌好鬼悶
咁耐都無out佢
攪錯

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

onegreen 發表於 22-8-7 09:22
Nicole唔靚扮Chantel、唱得唔好,加上輸埋,最應該foul,二汶發女瘟發姣發上面,JW力撐Tim好正常,唱得好, ...
200% agree

珍珠宮

Yeelim 發表於 22-8-7 22:53

同意呀! OUT那位, 性格唔多適合在娛樂圈的, 佢鐘意唱自己喜歡 ...
其實比賽定義係咩?留一個低分,foul一定高分,莫非係而家比賽新定義?
首先係各人好正常咁選左今round3個表現最差既出黎討論,但2蚊突然話要 foul Tim, 但 Tim事實今round表現出色,foul一個嚮比賽中取高分既人,但留一個比賽中低分既人講吾講得通先?

而 jw喊,係每個人表達感情方式吾同姐,咁2蚊大大聲聲,巴巴閉閉咁,都同樣令人覺得佢好霸道,吾通惡就大曬咩?

男爵府

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

唔鍾意duncan同angel,不過可能後面要跳舞所以留佢地,nicole就一般般啦,太悶,我都鍾意金仔

伯爵府

牛年勳章

loved 發表於 22-8-8 08:52
其實比賽定義係咩?留一個低分,foul一定高分,莫非係而家比賽新定義?
首先係各人好正常咁選左今round3個 ...

如果這真的是比賽,一集初賽,一集決賽,已完成,要做幾個月嗎?
這是真人show 電視節目,相信TVB已簽了所有18個單位參賽者。所以一早被foul, 同入十強其實分別不大。金仔被foul後不是也一樣出席商場show

珍珠宮

tictactoe 發表於 22-8-8 09:08
如果這真的是比賽,一集初賽,一集決賽,已完成,要做幾個月嗎?
這是真人show 電視節目,相信TVB已簽了所 ...
我明!但都吾係做到咁爛係嘛?請左咁多評判俾分,話曬都叫打個旗號要俾分。

子爵府

我覺得JW係最好、最用心、最投入和最稱職嘅導師喎。我最鍾意係佢。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

loved 發表於 22-8-8 08:52
首先係各人好正常咁選左今round3個 ...

咪係,果嗰2蚊霸道到令人討厭

侯爵府

2024年龍年勳章

onegreen 發表於 22-8-7 09:22
Nicole唔靚扮Chantel、唱得唔好,加上輸埋,最應該foul,二汶發女瘟發姣發上面,JW力撐Tim好正常,唱得好, ...
我都一度懷疑, Nichole係咪有background? 咁嘅資質都可以玩咁耐
難怪JW對二汶攬NICHOLE有意見。
(不過可能導師互動都是劇本)

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Duster 發表於 22-8-8 09:36
我覺得JW係最好、最用心、最投入和最稱職嘅導師喎。我最鍾意係佢。

認同,JW真係好有 heart, 每次都好認真,好肉緊去教導佢嘅學員,由第一集嘅Chantel 到今集嘅 Tim, 比佢教到有好大進步

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

Nicole 根本連音準都有問題!

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我都懷疑 Nicole 有背景, 樣唔得, 唱唔得, 現在二汶攬佢, 就更令觀眾唔 like 佢, 即無觀眾緣..........其實話佢有potential, 但佢唱唔到愛的感覺, 諗住食物當愛, 真係無言!

二汶係咪睇上咗佢?

子爵府

Yeelim 發表於 22-8-7 22:53

同意呀! OUT那位, 性格唔多適合在娛樂圈的, 佢鐘意唱自己喜歡 ...

其實我都唔明,4位導師投票咪得囉!先來咁多個投一個,已經sort list人選啦,最後再㨂一人一票,如此做法肯定最後有一個。公平啦。多鬼餘

首頁

尾頁

跳至