自由講場

跳至

首頁
12345...15

尾頁

伯爵府

我十幾年前有去D記做唇和加拿大,好work,如果work都想買黎做妹妹毛woo。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Kittymummy 發表於 22-9-17 17:53
呢個牌子脫毛機出左10年啦,同埋乘哥唔駛搭柵架

你都知咩係搭棚啦

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

Kittymummy 發表於 22-9-17 17:51
佢個療程好似係6個月。

我個時睇說明書就叫頭4星期,每星期脫1次,之後每個月脫1次就ok。不過我就比較多毛,我自己就頭6星期每星期脫1次,之後每個月脫1次。有d位都已經無乜出毛。比堅尼位我又無脫呀 我都想試下。

大宅

stagea 發表於 22-9-17 17:50
明啦~
上次影埋價錢牌,叫人自己去買,但都有野講架啦!無謂揣測囉!

搭棚技巧係點架?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

順風順水 發表於 22-9-17 17:56
搭棚技巧係點架?

一問一答
持續往上推

大宅

回覆樓主:

啱啱傾開,想買,就見到,正

水晶宮

yuensiu 發表於 22-9-17 17:56
我個時睇說明書就叫頭4星期,每星期脫1次,之後每個月脫1次就ok。不過我就比較多毛,我自己就頭6星期每星 ...

今晚等亞女返黎玩下先,好緊張

大宅

stagea 發表於 22-9-17 17:57
一問一答
持續往上推

我地而家都一問一答,我地唔係打手喎。可唔可以舉d例子。重有點解成日屈人打手,就算有人打,打得好,係好用,我唔會介意,但如果唔係,咁屈人,真係好討厭囉

大宅

回覆樓主:

咁會令好多真用家唔想再講,咁我咪知好小野,以前睇bk,好多都有好介紹,又啱我用,而家真係小左好多

水晶宮

順風順水 發表於 22-9-17 18:02
咁會令好多真用家唔想再講,咁我咪知好小野,以前睇bk,好多都有好介紹,又啱我用,而家真係小左好多
...

有時好靠用家既comments, 我買前都係bk search下先。如果個個都唔講,那有comments去參考呀?

琥珀宮

順風順水 發表於 22-9-17 18:00
我地而家都一問一答,我地唔係打手喎。可唔可以舉d例子。重有點解成日屈人打手,就算有人打,打得好,係好 ...

no la,呢個帖唔係咁囉!好明顯既一問一答。。。

例如:身體腸胃差左,有咩介紹?
好快有第2人回,我食乜乜好左。
第3人,我都係食呢款。
第1又問下,有咩好呀?
2&3會搶住回應既,乜好物好!

之後就引起其他不是搭棚人仕回應,佢哋就會逐一向入嚟人仕推介,呢個時候第1發問人會閃左架啦~

男爵府

Kittymummy 發表於 22-9-17 17:46
都有睇埋百靈咩pro 5,瘋澤$2980, 百記$2790(但冇貨).

我就係上星期日去百老匯買咗Braun silk pro ($2680), boc pay 回$100 , 我在timesquare 買多$320,共$3000,換咗4張$50, 4張$100 飲食券,仲有d購物券,我覺得好抵!

琥珀宮

順風順水 發表於 22-9-17 18:02
...

可以咁講,前兩日講拖鞋,我無回應。

珍珠宮

好媽媽勳章

痛唔痛?

水晶宮

熊貓BB 發表於 22-9-17 18:05
我就係上星期日去百老匯買咗Braun silk pro ($2680), boc pay 回$100 , 我在timesquare 買多$320,共$ ...

Braun原本都想想地買架。 不過百記冇貨,乘哥貴$200又好似唔多抵。所以最後買Philip 955算。

水晶宮

blackypurin 發表於 22-9-17 18:07
痛唔痛?

未知呀,岩岩買完未返屋企。

伯爵府

親子王國15週年勳章

yuensiu 發表於 22-9-17 17:56
我個時睇說明書就叫頭4星期,每星期脫1次,之後每個月脫1次就ok。不過我就比較多毛,我自己就頭6星期每星 ...
請問冇乜出毛但如果唔用一排就會打回原形嗎?第一次聽到脫毛機好好奇

大宅

Kittymummy 發表於 22-9-17 18:03
有時好靠用家既comments, 我買前都係bk search下先。如果個個都唔講,那有comments去參考呀?
...

但你講,又話你係打手,好討厭,就算真係打又點,我真係唔會介意,人地做生意,雖唔係個個啱,但起碼我知我想知,自己有腦諗啱唔啱用,唔使d多舌精提,打手打手,搞到睇完都唔開心, 話人打手嘅心地都唔仿好去邊

瑪瑙宮

哈比族 發表於 22-9-17 17:54
Philips $2頭真正小見

多唔多怪

伯爵府

Kittymummy 發表於 22-9-17 17:46
都有睇埋百靈咩pro 5,瘋澤$2980, 百記$2790(但冇貨).

其實百靈好啲定Philip好啲?

首頁
12345...15

尾頁

跳至