潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

pp_pp1021 發表於 23-1-21 17:43
其實買袋客係在代購買完個袋返屋企擔心個袋,之後先拎個袋去驗,驗袋sir冇收驗袋錢,話5050唔肯定,而間代 ...

邊間代購?

男爵府

sytckm 發表於 23-1-23 04:57
反而想知點可以咁快送到個袋返大陸驗,咁貴嘅袋係咪好重稅?
我都見到啲字怪怪地,同埋本身第一個賣咗,好 ...

店主有講個袋係透過信任的人攞返嚟。係朋友定買手就唔知。
所以都明點解有啲代購非常強調係自己親手喺外國專門店抱出。

大宅

jamjam1005 發表於 23-1-22 21:41
睇吓係買家定賣家角色,我只是買家當然有不合符工藝最多唔買慳返,賣家的話冇論件貨品係真係假,俾人話一定 ...

大宅

Locherry1215 發表於 23-1-20 20:30
有睇,但唔識分~拎得返9萬十分好運~
支持專門店出貨~

同意。一定專門店買。

伯爵府

mandmdr 發表於 23-1-23 12:23
店主有講個袋係透過信任的人攞返嚟。係朋友定買手就唔知。
所以都明點解有啲代購非常強調係自己親手喺外國 ...

同意,經買手又隔一重

男爵府

Florencema 發表於 23-1-22 10:58
睇完post,根據post所講,其實Ah sir無同個客講5050,但有話個袋有幾部分唔pass,特別係金屬成份嗰part,然 ...

Yes , 個阿sir 當場咁講,仲叫個店主退錢俾人,都知喺有問題啦(雖然我唔喺好buy呢個人)
仲有睇佢喺Fb個個澄清post+佢嘅留言,已經好明顯明示暗示咗。
佢留一線喺因為佢識個店主姐

不過又咁。12/1買,19/1 先去驗袋,咁對店主都唔公平嘅,你話佢換袋,人地店主都可以話你換咗佢個袋,店主肯換都算喺咁。(可能阿sir當場要佢退佢無得say no)
所以成件事食花生

大宅

mrsbbq 發表於 23-1-25 10:24
Yes , 個阿sir 當場咁講,仲叫個店主退錢俾人,都知喺有問題啦(雖然我唔喺好buy呢個人)
仲有睇佢喺Fb個 ...

有時喺阿sir個邊full booking,想即日買 攞去即日驗都唔得。所以我有啲朋友搵代購講明先落訂留貨,同代購講約好阿sir驗貨日期,就定交收時間。

正如阿sir講金屬扣ga“”真金“”成份不足,我哋可能之後自己睇下U stamp之後個一批金屬嘅真金成份,就可推測 出黎

店主話返客轉頭就唔喺好buy,個客點可能喺幾日時間內訂造到一件高仿內格有同嗰張H單一樣嘅刻印號碼啊?之後昨天還還喺ig度引用其他客嘅對話,鬧返個當初買家。

講真呢間實有打手。

聽朋友講可以放貨俾代購。

而且fb group 佢有大買手俾貨佢。同一時間買手都喺fb 放貨。

首頁

尾頁

跳至