自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

男友計劃在美國返黎搵工?即是未返黎,佢哋long d談情? 真實拍過拖 拖過手仔未

雖然話係青梅竹馬,但都係以前既事,人係會變,比我如果有屋,唔會咁快比男友住,易請難送

祝你朋友排到間好公屋

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

魚兒小寶貝 發表於 23-7-24 16:58
男友計劃在美國返黎搵工?即是未返黎,佢哋long d談情? 真實拍過拖 拖過手仔未

雖然話係青梅竹 ...

佢男友返過黎一次,原來已經離咗婚,追求我朋友,我朋友都覺得好突然,一齊咗一陣男友飛返去,遠距離真係好辛苦,男友肯返嚟搵工可以同佢一齊過,佢都感動嘅,睇下點啦,應該唔會咁快結婚住。
未經本人同意,不得轉載以上內容

水晶宮

QQee 發表於 23-7-24 15:08
外國返來,住一二人公屋,你肯定佢哋可以一齊終老?二婚都仍然天真?
記住:攬實啲錢
...

越聽越有騙案feel

大宅

BKsquare 發表於 23-7-25 08:29
越聽越有騙案feel

個男人似係返來香港養老順便搵地方住+女人照顧

伯爵府

回覆樓主:

梗係收左樓先結啦
結左又要由頭排過,要幾年

大宅

raro 發表於 23-7-24 14:31
係我朋友,佢唔會生啦,已經有個好大嘅仔。佢只係計劃同男朋友一齊住終老嗰隻,不過如果結婚後夠資格買大 ...

即係諗住攞左公屋就抽綠表?

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 水深火熱 的帖子

相信唔會,據聞佢係美國做緊野,不過財產大部分被前妻呃曬,應該有少少積蓄。佢哋都覺得Long D好辛苦,嗰男嘅後來決定返黎搵工同我朋友一齊努力經營新家。
未經本人同意,不得轉載以上內容

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊