自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

侯爵府

opclk99 發表於 23-8-27 22:57
香港未來就係依d食大麻既道友,
同ocamp玩非禮性侵既死咸虫,
真正the city is dying.... ...

直頭應該報警拉佢哋,犯法就係犯法

opclk99    發表於 23-8-28 16:28

伯爵府

esmehouse 發表於 23-8-28 06:02
真係冇眼睇 就算唔吸毒有啲都好差,我有朋友做護士,佢話現在好多護理系學生做嘢都好求其,佢話 ...

改報告?!
隨時搞出人命喎
正義或會遲來但不會缺席

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Vengerov 發表於 23-8-28 07:46
指數都隨便改,完全無專業/人性可言
我朋友咪話囉,以前有事就入醫院,現在有時都盡量唔好入醫院,可能會死得更加快,私家/政府都係一樣
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bebepopo 發表於 23-8-28 07:50
改報告?!
隨時搞出人命喎
係呀,所以我好支持安樂死,既然要死都唔想比人玩死

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

星人mama 發表於 23-8-28 02:05
我個女入咗港大護理系,佢話所有活動都唔參加,之前我仲話佢太唔活躍,而家明白佢點解會唔參加。佢話宿舍都 ...

真係好彩,呢班害群之馬要去勞改
自由太多會令世人失去平衡

寶石宮

Simsim12 發表於 23-8-28 07:04
大學普及化根本就有問題,唔知當年邊個人諗出嚟!
根本行精英制就係最好,而家周街都係大學生,有咩用?!仲要係差到一個點。

寶石宮

gilgilgilgil 發表於 23-8-28 07:23
大學收生應該要睇埋操行、最好有方法測試人品
香港人最叻就係投訴,夠分數入唔到仲唔投訴你暈咩,一陣啲父母又沖出嚟話「係你唔收我嘅小朋友,唔好再話唔夠醫護啦」

寶石宮

2024年龍年勳章

capricornbb 發表於 23-8-28 00:50
黑暴後遺症

幸福可以好簡單

公爵府

回覆樓主:

第二時我哋老左就係靠而家呢班人...

男爵府

opclk99 發表於 23-8-28 02:23
Ocamp一向好多性騷擾投訴,
可以不去真係可免則免。

其實依家啲Ocamp性質同我哋讀書口嘅年代已經完全唔同, 變晒質!

侯爵府

星人mama 發表於 23-8-27 18:05
我個女入咗港大護理系,佢話所有活動都唔參加,之前我仲話佢太唔活躍,而家明白佢點解會唔參加。佢話宿舍都 ...

好彩你女女好識諗好生性

水晶宮

2024年龍年勳章

POD 發表於 23-8-28 08:18
其實依家啲Ocamp性質同我哋讀書口嘅年代已經完全唔同, 變晒質!

唉... 雖然我冇讀大學, 但每年的迎新營都鬧出唔少醜聞... 唔係一句玩下啫就推得一乾二淨.
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

子爵府

大力大力 發表於 23-8-28 06:08
香港教育爛了30年、中央政府及香港政府丶要用十年以上才能撥亂反正~

「杜勒斯十條」 這是美國智庫蘭德公 ...

嘩,非常之陰毒基佬運動會應該都係嗰啲手段

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

我仔都冇參加o camp, 初頭怕佢唔合群,不過諗諗下o camp 未必係好野就由佢

男爵府

Rita 發表於 23-8-28 08:26
唉... 雖然我冇讀大學, 但每年的迎新營都鬧出唔少醜聞... 唔係一句玩下啫就推得一乾二淨.
...

依家啲真係好離譜, 咁大個人仲係大學生, 真醜!

伯爵府

回覆樓主:

我見fb啲人留言反而話返個學生
好恐怖

侯爵府

回覆樓主:

香港大部份都是三觀不正 自私自利的人,我都預左將來可能被醫死架喇! 所以唔好再講什麼香港醫療好高質,設備幾好都冇人,人唔得啦!

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

都唔明有咩需要搞OCamp,正經學習、參加學會已經可以!年年都有三級、吸毒、性騷擾新聞,冇報出黎既肯定仲多!

男爵府

回覆樓主:

警方應該介入啦

侯爵府

邱悠月 發表於 23-8-28 00:31
我見fb啲人留言反而話返個學生
好恐怖

加害受害人依家好多人不分是非
希望公義存在,犯法者受刑罰,早日停止歪風

首頁
12345...16

尾頁