自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

朋友個仔20歲都未拍過拖,話拍拖要洗好多錢,而家自己半工讀,又一班朋友玩, 所以朋友都冇特別提起叫佢搵女朋友

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

YuYuMother 發表於 23-12-18 12:35
你會唔會諗多咗

我仔都係19歲,佢話無錢學咩人拍拖? 我絕對同意。呢啲嘢唔使急,遇到就會拍㗎啦 ...

同意
我仔都話拍拖追女仔梗係出黎做野搵到錢先
唔通問老豆老母攞錢去拍拖咩
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

珍珠宮

緣份未到啫!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

睇埋佢平時玩乜,figure買邊類,多數買少女sexy figure應該唔會係

公爵府

2024年龍年勳章

男仔19歲仲係打波打機嘅青少年心境,識女仔要花時間花錢,梗係無興趣啦!

公爵府

maggie789 發表於 23-12-18 12:19
仔19歲,每次傾開有冇啱嘅女仔都逃避問題,曾經問佢係咪鍾意男仔佢話唔係!(可能嗰刻唔認)
...

可能佢係冇興趣同你講女仔嘢(怕你煩佢掛),而唔係佢對女仔冇興趣

珍珠宮

maggie789 發表於 23-12-18 12:45
我仔有同我講過佢朋友個女友,成日要佢朋友覆wap,去邊又要講,返左家未又要報到,唔覆又嬲咁,佢話諗起都煩 ...

都係,啲女仔好煩
我女反而成日被朋友同學問幾時去拍拖,佢哋已換畫好幾次。我女話自己好忙,他頂得順自己只係時間上的榜末先有得傾。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

面對19歲仔,我會關心佢事業/學業多些囉
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

男爵府

仔19歲,每次傾開有冇啱嘅女仔都逃避問題,曾經問佢係咪鍾意男仔佢話唔係!(可能嗰刻唔認)
...
鍾意男都冇問題、如果係我、我會接受

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

...

我仔同齡,晤係基,佢話無諗過拍拖,可能見盡太多朋友有好多公主女朋友,要揍,要送禮物,佢覺得好煩。

侯爵府

2024年龍年勳章

19歲仍細個,未遇到啱啫

翡翠宮

maggie789 發表於 23-12-18 12:45
我仔有同我講過佢朋友個女友,成日要佢朋友覆wap,去邊又要講,返左家未又要報到,唔覆又嬲咁,佢話諗起都煩 ...

當年同老婆拍拖都係追魂call,但有人緊張我又覺得好開心! 覺得煩係未遇到心儀對象啫!

男爵府

而家好多後生仔女性取向正常, 只係享受自由自在對拍拖冇興趣,
如果樓主已經傳達左比個仔知你接受同性戀就唔好再講同唔好再問,
佢有對象係適當時候就會話你知, 煩只會令佢反感

我有個男性朋友皮膚白性格又溫文, 廿到尾一直冇拍拖,
佢阿媽一開始問佢有冇識女仔, 之後問佢係咪鍾意男仔,
再之後直頭當左佢係gay, 一有機會同個佢講話唔介意佢搞gay,
但個仔係鍾意女仔, 只係冇遇到啱既對象, 阿媽咁樣令佢好反感,
久而久之佢越來越唔想同佢阿媽講野

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

上校車 發表於 23-12-18 12:44
咁你朋友係right time and Mrs. right

係呀 ~ 緣份就係咁 ~

瑪瑙宮

jt040 發表於 23-12-18 13:15
佢先19你就逼佢搵女朋友,講真拍拖真係好煩,佢自己開心咪得囉

應該係抱孫心切.

公爵府

...

又唔一定係咩嘅
純粹唔想諗哩樣野
緣份未到啫
又或者佢覺得啲女仔都唔會喜歡自己
所以佢閂左自己個心
原因可以有好多….但唔一定唔喜歡女
就係佢真係喜歡男…又可以點
由佢自己發展,唔行差踏錯就得

大宅

回覆樓主:

畢左業
返左工一年半載先諗都唔遲啦
家用都未比就搵第二個女人?
對得住你第一個女人? (媽)

伯爵府

呢個年紀就算識如來神掌都吾會話你知啦,仲有鍾意唔同溝,不過好多家長都唔識分同埋冇意識去分。溝,其實喺由玩票性質而起。未必鍾意,試咗先算,不過鍾意呢個比較尊重嘅字眼式微,所以佢話溝冇興趣,可能佢識諗呢

水晶宮

2024年龍年勳章

...

19歲啫,到佢遇到心儀女仔又另一個講法
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

大機會係基.
一係就唔夠膽追, 或者追唔到自然唔同屋企人講.

其他人係用大人, 特別係女人想法
十幾歲男仔先至唔會考慮有無錢, 有無事業, 女方適唔適合,

如果唔係基, 男學生得兩種人, 夠膽追女仔, 同唔夠膽兩種.

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊