自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章

yiqiyihui 發表於 24-1-28 00:52
奇怪,點解陳德森唔敢認話當年識佢同識穿咗佢?

呢d㩒撈,指證無著數,惹仇口。
而且一個多口的人,令老闆不敢信任,影響工作前途。反正事不關己,何必拿屎上身

男爵府

2024年龍年勳章

幸福花海 發表於 24-1-28 07:32
其實佢又唔係圈中人,點解咁多人有興趣知佢既嘢呢?講真,如果一個正正常常,清清白白既後生女又點會鐘意個 ...

我都同意,佢雖然做提款基/綠帽基,但佢跑左幾十年江湖,點會唔知條女埋身係為錢丫,至於其他野,事前佢唔會一d都唔知,唔多唔少一定知d,咁既然個女嘅坦白,阿伯肯科水同幫佢兜,咁咪一買一賣囉!其實好百家姓平常事,大家食下花生唔洗咁認真。

珍珠宮

減齡達人勳章

BKFinder 發表於 24-1-28 04:20
原來李咁勁把人地未婚妻從後生男搶走並收歸自己所有

怪不得這樣自豪及愛惜她 ...

我覺得李伯唔係咩精明人,在娛圈打滾多年不代表變精的,尤其人老咗心智會愈來愈低

男人幾叻都好,衰在妖女手歷史上多不勝數。

我反而覺得李伯都矇盛盛了,個女人講話因為他而唔訂婚,李伯應該信咗。

呢度間中都有post開,話發現老爸有外遇,被女人呃,屋企人勸極都唔聽

侯爵府

2024年龍年勳章

李公公咁解釋,即係自已婚內出軌,失德藝人, 插足別人感情 ,仲要衝出來自認自己係第三者,厚顏無恥

珍珠宮

減齡達人勳章

登陸火星 發表於 24-1-28 09:14
李公公咁解釋,即係自已婚內出軌,失德藝人, 插足別人感情 ,仲要衝出來自認自己係第三者,厚顏無恥 ...

大陸係對失德藝人全面封殺的,如果話李伯係借小三來搏noise搲job的話,咁呢個假設就唔成立了。

大宅

同得阿伯-齊,出軌有咩出奇?阿伯最緊要有女人陪,唔洗負太多責任仲好

珊瑚宮

今日又有嘢爆,真的假不了 假的真不了

男爵府

基伯居然向傳媒明寸網民低質素,只留意八卦新聞,但其實佢哋兩人都係小三,作為公眾人物公然以勝利者姿態沾沾自喜,不斷講大話,毫無誠信可言,呢啲先係低劣行為,敗壞社會道德風氣、

珍珠宮

回覆樓主:

95 胡枫(修哥)发布了一篇小红书笔记,快来看吧! (emoji) gWcWLCsLTPTptly (emoji) http://xhslink.com/JYPqoA,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!

提款基話,女友成日同佢講話以後佢會乖乖地...

伯爵府

野原美冴 發表於 24-1-28 07:38
呢d㩒撈,指證無著數,惹仇口。
而且一個多口的人,令老闆不敢信任,影響工作前途。反正事不關己,何必拿 ...

學到嘢
可能我份人太直喇
一就一二就二
尤其份聲明係佢本人出
都要話失憶

男爵府

畀面勳章

唔係細路 發表於 24-1-28 04:53
下下拎律師出黎撻人,呢個阿伯都唔係咩好人。出軌理直氣壯,仲扮晒失憶
————
呢張相2019年11月比人影到 ...

其實基伯的道德底線甘低,如果佢自己說的屬實,拋棄正室去搶婚都沾沾自喜,二個米賤,物以類聚囉,祝佢地共同體到永遠自認老小三,真係聽的尷尬

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

CD_BB 發表於 24-1-28 10:33
其實基伯的道德底線甘低,如果佢自己說的屬實,拋棄正室去搶婚都沾沾自喜,二個米賤,物以類聚囉,祝佢地 ...

綠帽同小三,基哥揀了後者。

花生一大包。

珍珠宮

幸福花海 發表於 24-1-28 07:32
其實佢又唔係圈中人,點解咁多人有興趣知佢既嘢呢?講真,如果一個正正常常,清清白白既後生女又點會鐘意個 ...

本身做人小三就唔好咁高調(睇返舊聞李伯2020年有個4x歲老婆,臨生前幾個月小產左),安安份做個跟得女友就唔會有人理,但又唔甘心,要扮名媛、扮千金、大畫家,又飛機大炮,但又眼高心低偷人圖扮自己作品,p圖技巧笨拙俾人拆穿,仲要一次又一次大話先俾人咬住唔放,總括而言,自己攞嚟

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

陳德森突然失憶、空姐突然轉軚,成件事欲蓋彌彰,ATM似乎有社團背景

珍珠宮

TMC3012 發表於 24-1-27 23:16
日日都有新聞
個Message好清楚
有人揾左堆黑材料, 日日爆d
連續劇咁, 日日黎
唔比佢停

隻g 吹太大, 專業團體名校, 代表face money 社會地位......
唔會比人亂借個名黎用

侯爵府

Verveine 發表於 24-1-28 09:51
基伯居然向傳媒明寸網民低質素,只留意八卦新聞,但其實佢哋兩人都係小三,作為公眾人物公然以勝利者姿態沾 ...

最開始就係八卦新聞,但如果牽涉假學歷假文件,如證實佢用呢啲文件申請過專才計劃,就唔係八卦新聞咁簡單,到時真係新聞啊!

男爵府

shobi 發表於 24-1-28 11:31
最開始就係八卦新聞,但如果牽涉假學歷假文件,如證實佢用呢啲文件申請過專才計劃,就唔係八卦新聞咁簡單 ...

入境署正跟進事件

男爵府

yiqiyihui 發表於 24-1-28 00:52
奇怪,點解陳德森唔敢認話當年識佢同識穿咗佢?

其實唔少影圈前輩都知道千霞冒認事件,但一直無踢爆,應該係想保護某啲受騙者唔想俾人知。

子爵府

veronicahung102 發表於 24-1-28 07:38
我都同意,佢雖然做提款基/綠帽基,但佢跑左幾十年江湖,點會唔知條女埋身係為錢丫,至於其他野,事前佢 ...

認同!我吾識嗰女人,第一眼見佢幅相都覺得此人係交際花一名,基哥點會吾知呢

女人玩大左了

珍珠宮

越爆越多

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊