夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果系我都唔知點面對個女好啦,講俾個女聽個老豆斷背咩 ,肯定唔能同拒一齊啦,離婚

珍珠宮

真係無辦法接受,只可以盡搞好D手續分開。不過可能要先安排好現實的問題先,樣樣都係錢。

可能最麻煩係唔知點同個女解釋。。。只可以話父母之間有問題要分開。。。

希望你0既問題可以快D解決,重過新生活。

複式洋房

分開都唔使同個女交代老豆係gay既...講真..你老公唔同你分開..好大機會係因為個女..咁又何必令到個女憎老豆呢?!
分唔分開...定係住在同一屋簷下..係你決定..最緊要你接受到日見夜見都唔出聲..gay..如果我老公係..我唔會驚同嘔心..只係會好唔開心俾佢呃左...你真係要好好唸清楚之後既打算...錢解決到既問題唔使擔心...最怕係你個心..唔好咁唔開心la~

複式洋房

唉... 你兩個咁樣係互相折磨, 你可以忍幾耐? 再忍都忍唔到一世啦, 堅強d, 面對現實, 講清楚,然後過番d正常既生活啦...

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

第三者係男人,真係無得鬥!奉勸都係離婚,一個唔愛自己的男人都係快d放手走人,樓主快d去驗吓血,睇吓有無事!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

首頁

尾頁

跳至