夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 人馬座既朋友入黎傾下啦!

小忌濂 寫道:
[quote]
yannstan 寫道:
[quote]
elf 寫道:
我11月25日架, 你地呢?

12月20日, 我老公都係人馬佬 (佢5號), 但一啲人馬性格都冇, 鬼咁正經, 都唔好玩既.[/quote]

咁啱嘅我都係12月20日喎 [/quote]
哈哈 , 咁啱既, 喺呢日出世既人馬女係咪好鍾意小忌廉既呢?? 我都係好鍾意小忌廉o架, 細個直情當佢係偶象!!!

大宅

elf 寫道:
大家傾下傾下,我覺得我o係呢度搵到自己,好似睇到自己既性格咁呀

好似照鏡咁囉, 我見到你, 你又見到我 !!!

子爵府

仲有. 我好主觀架!! 呢樣野由我細個媽咪話我, 到而家男友都係咁話我架!! 見到一樣野鍾意, 就唔會睇第二樣, 就算睇左都係會覺得第一樣係最好最靚.... 但往往買左樣野之後, 就後悔!! :-( :-(

侯爵府

mirandalaw 寫道:
仲有. 我好主觀架!! 呢樣野由我細個媽咪話我, 到而家男友都係咁話我架!! 見到一樣野鍾意, 就唔會睇第二樣, 就算睇左都係會覺得第一樣係最好最靚.... 但往往買左樣野之後, 就後悔!! :-( :-(

係呀, 好主觀 , 不過如果有後悔感覺既時候, 我又會發揮「樂觀」既精神說服自己囉.....好複雜既人馬座!!

子爵府

elf 寫道:
[quote]

係呀, 好主觀 , 不過如果有後悔感覺既時候, 我又會發揮「樂觀」既精神說服自己囉.....好複雜既人馬座!! [/quote]

都係架.. 發覺得有後悔的話, 我自己就會諗好多野黎, 講嬴自己買個樣野係最好o既.... 咁就會開心返dd囉!!!

侯爵府

[quote]
elf 寫道:
大家傾下傾下,我覺得我o係呢度搵到自己,好似睇到自己既性格咁呀

好似照鏡咁囉, 我見到你, 你又見到我 !!![/quote]

贊成呀, 原來人馬座既我地, 真係有咁多相似既地方架!

珍珠宮

環保接龍勳章

elf 寫道:
[quote]
我岩岩同你相反,不過我都"好鍾意去旅行, 有愛心同埋心地善良"架...

我係12月4號出世架~

我都係好鍾意去旅行、有愛心同心地善良,不過我比較靜,第一次見o既人我好少會出聲架~~ 我都係貪新鮮o既人,有新野出一定會買o黎試下~~ 同埋我雖然會諗唔開心野,但好快會無事同埋唔記得~ 我個人唔係太計較~
人生本是苦

侯爵府

我係12月4號出世架~

我都係好鍾意去旅行、有愛心同心地善良,不過我比較靜,第一次見o既人我好少會出聲架~~ 我都係貪新鮮o既人,有新野出一定會買o黎試下~~ 同埋我雖然會諗唔開心野,但好快會無事同埋唔記得~ 我個人唔係太計較~

我都係靜架, 同埋好慢熱

複式洋房

elf 寫道:
[quote]
我係12月4號出世架~

我都係靜架, 同埋好慢熱[/quote]我係12月1號,都係好慢熱

侯爵府

我係12月1號,都係好慢熱

我發現左樣野喎, 多數o係人馬座頭(11月尾-12月頭)既人都係比較慢熱, 會唔會有d近天蠍座, cool少少....但後少少人馬座人多數都會比較active

大家有冇同感? :-P

子爵府

呢個問題答你唔到喎!!!

因我又唔係好覺自己真係好active, 起碼我唔會同d第一次見的人係咁講野!!

反而我o個個25/11的同事, 佢第一日返工, 佢無啦啦行過黎同我傾d無聊野 (娛樂野, shopping野)... 仲要都好多野講下架喎!!! 不過, 我見佢咁多野講, d野我又o岩傾, 所以我地好快已經好熟咁啦

侯爵府

呢個問題答你唔到喎!!!

因我又唔係好覺自己真係好active, 起碼我唔會同d第一次見的人係咁講野!!

反而我o個個25/11的同事, 佢第一日返工, 佢無啦啦行過黎同我傾d無聊野 (娛樂野, shopping野)... 仲要都好多野講下架喎!!! 不過, 我見佢咁多野講, d野我又o岩傾, 所以我地好快已經好熟咁啦

hehe...人馬座可能真係比較複雜 & 極端呀!!

複式洋房

Dear all,

我都黎報到,我同bb都係人馬座,我12/12,bb15/12,唔知bb將來性格會不會似我,不過我比較被動,懶,無主見,所以我想bb比較似Daddy會好d,Daddy是巨蟹座.

子爵府

係呀!!, 我成日都覺得個腦咁多野諗, 會好容易痴線架!!

我男友成日都會話我, "少少野就諗到好誇張, 都未發生的事, 你自己諗左就當係真, 搵氣黎激!! 你遲早痴線呀!!"

:-|

侯爵府

係呀!!, 我成日都覺得個腦咁多野諗, 會好容易痴線架!!

我男友成日都會話我, "少少野就諗到好誇張, 都未發生的事, 你自己諗左就當係真, 搵氣黎激!! 你遲早痴線呀!!"
:-|

哈,我bf 同你 bf 講既野都係大同小異,佢成日都話我"連身邊既人既野你都顧慮埋,唔怪之得你咁煩啦,開心d啦唔該你"

大宅

hihi~
你地好呀~~ 人馬仔女梗係好啦~ 梗要身邊有一件就very good 啦~人馬開朗又活潑人又好~ 嘻嘻~ 又好玩, 我就係人馬mama 了~ 你地好呀~ 我都好開心自己係咁開朗~
歡迎光臨參觀 ¤朗朗小部屋®¤ hihi~朗朗boy來了~ 8月26日出世 ~ 同我玩啦 ~ 我好man架!嘻嘻!

珍珠宮

環保接龍勳章

我搭搭下車都會諗野架,乜都諗一餐,有時又會諗下如果件事咁樣發展結果會係點樣.........
人生本是苦

複式洋房

嘻嘻~我都是人馬座的媽媽~~
[img align=left]http://img2.uploadimages.net/677674034.gif[/img]bo豬豬的相簿[img align=left]http://img2.uploadimages.net/940886t_143389d217a579.gif[/img]

侯爵府

KarenC 寫道:
我搭搭下車都會諗野架,乜都諗一餐,有時又會諗下如果件事咁樣發展結果會係點樣.........

hehe....呢樣都係我經常性會做既野, 一句講哂, 真係乜都諗一餐...

大宅

係呀 咁唔知妳鍾唔鍾意我哩個小忌濂呢
[quote]
小忌濂 寫道:
[quote]
[quote]
elf 寫道:
我11月25日架, 你地呢?

12月20日, 我老公都係人馬佬 (佢5號), 但一啲人馬性格都冇, 鬼咁正經, 都唔好玩既.[/quote]

咁啱嘅我都係12月20日喎 [/quote]
哈哈 , 咁啱既, 喺呢日出世既人馬女係咪好鍾意小忌廉既呢?? 我都係好鍾意小忌廉o架, 細個直情當佢係偶象!!![/quote]

首頁

尾頁

跳至