跳至

首頁
12345...57

尾頁

侯爵府

Re: 人馬座朋友入黎啦--第2集

如果c 難友械樹禾就灰暖d(佢唯一既用途)...尋晚禾紅佢講, 佢仲care care笑禾抵死, 又化「叫左你凍就過來訓」..禾先茅佢咁巧氣, 禾去到仲洗眠既!!!!!!!
meialo 寫道:
禾都呀!!!成晚都眠唔到呀!!! :-( :-( [quote]
elf 寫道:
尋晚禾眠左巧耐都是凍冰冰, 9典眠到1點幾對腳都是 ....唔豬械咪mary雷所以虛得滯?!
[/quote]

子爵府

好彩你醒目籮^u^唔是你今日會變熊貓架!!!
elf 寫道:
如果c 難友械樹禾就灰暖d(佢唯一既用途)...尋晚禾紅佢講, 佢仲care care笑禾抵死, 又化「叫左你凍就過來訓」..禾先茅佢咁巧氣, 禾去到仲洗眠既!!!!!!![quote]
meialo 寫道:
禾都呀!!!成晚都眠唔到呀!!! :-( :-( [quote]
elf 寫道:
尋晚禾眠左巧耐都是凍冰冰, 9典眠到1點幾對腳都是 ....唔豬械咪mary雷所以虛得滯?!
[/quote][/quote]
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

侯爵府

禾日日都是panda啦, 呢排真械巧c攰, 禾都要紅c 難友招供, 平時禾典攰, 佢打雷禾都灰應酬下佢, 但是呢排禾真是連講電化既力氣都茅咩, 佢尋晚打雷, 禾都紅佢講, 禾化禾巧攰, 如果佢茅咩野講但又唔爽收線既化, 佢正械播下歌仔禾天巧啦....

子爵府

elf
唔得喇^u^禾要去眠一陣先啦^u^屋企張床是樹help奸禾上去眠呀!!!

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

禾雷啦,
美勞lee就閃
:-( :-(

侯爵府

巧啦, 快d去眠啦!!

遲d鄭啦!

侯爵府

lee地兩個是唔是夾埋架? 次次都一個雷, 一個閃既!

子爵府

禾陳晚無眠到呀^u^依家真是好想眠呀!!!
phoebelamlam 寫道:
禾雷啦,
美勞lee就閃
:-( :-(

珊瑚宮

去啦,去啦
針晚來過啦
[quote]
meialo 寫道:
禾陳晚無眠到呀^u^依家真是好想眠呀!!![quote]

侯爵府

飛比,

梳利呀, 禾尋晚返左屋企之後巧唔c服, 反都茅實就去左眠 所以茅雷, 但是禾應承左lee灰雷反, 真是梳利啦! :-|

珊瑚宮

唔怕啦,噚晚細細龍都唔c服呀
elf 寫道:
飛比,

梳利呀, 禾尋晚返左屋企之後巧唔c服, 反都茅實就去左眠 所以茅雷, 但是禾應承左lee灰雷反, 真是梳利啦! :-|

侯爵府

mary攪到禾巧辛苦, 禾巧暈呀, 禾怕灰械街暈低, 岩岩行去廁所都滿天星豆....而家忍緊杯好立克, 希望一陣巧d...

旦禾打個電化俾難友, 睇下佢雷9雷到節禾先, 禾之前試過幾次行行下要扶住燈柱....又一次撻電梯, 到頂但暈到差d 扑c...

珊瑚宮

啲難淫幾巧,唔洗個個月咁辛苦 :-( :-(
禾昵個星期都巧惡,
女都怕咗禾

侯爵府

phoebelamlam 寫道:
啲難淫幾巧,唔洗個個月咁辛苦 :-( :-(
禾昵個星期都巧惡,
女都怕咗禾

禾又茅咩情緒變化, 但身t真是...

甘次又撞岩天氣凍, 又遲左咁多, 呢排又頻撲.....扯哂白旗...

珊瑚宮

噚晚禾反反下bk,間屋巧c臭,原來細細龍瀨c,巧在有pin pin,唔係禾就死啦,跟住起咗身仲去咗幾次呀,針日就一次都無啦

珊瑚宮

禾一到就巧恔,樣樣都化一餐
elf 寫道:

禾又茅咩情緒變化, 但身t真是...

甘次又撞岩天氣凍, 又遲左咁多, 呢排又頻撲.....扯哂白旗...

侯爵府

是唔是冷親肚仔呀?

而家d天氣巧c 麻煩, 大人細路都病病病...... 最近行過間間clinic, 全部都有人...e生朋友真械發撻$$$$$$$

侯爵府

所以c 難友永遠都唔豬禾幾時雷mary...因為禾永遠都是"湖一樣咁平靜".....除非禾個病樣俾佢睇到就另計...

珊瑚宮

唔知呀,可能飲咗涼茶啦,
不過未試過飲完會咁lor~~~~
但家姐都係實佢啲野,家姐就無野喎
elf 寫道:
是唔是冷親肚仔呀?

而家d天氣巧c 麻煩, 大人細路都病病病...... 最近行過間間clinic, 全部都有人...e生朋友真械發撻$$$$$$$

珊瑚宮

禾老公係禾未到已經豬啦,因為禾早幾日都已經發din啦
elf 寫道:
所以c 難友永遠都唔豬禾幾時雷mary...因為禾永遠都是"湖一樣咁平靜".....除非禾個病樣俾佢睇到就另計...

首頁
12345...57

尾頁

跳至