跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 亨氏嬰兒米粉傳有基因改造

咁唔洗啦,你記得3/26拎俾我米得囉。
鴨仔蛋 寫道:
LongYin~

WOO...係喎,好險,4月4日呀~~~
洗唔洗我去換定先...
OR你果樹屯門都有20間藥房換....@@""?

子爵府

朗言爸~
麻煩你拎埋罐s26 俾我呀..fan 橋

LongYin 寫道:
咁唔洗啦,你記得3/26拎俾我米得囉。[quote]
鴨仔蛋 寫道:
LongYin~

WOO...係喎,好險,4月4日呀~~~
洗唔洗我去換定先...
OR你果樹屯門都有20間藥房換....@@""?
[/quote]
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

隔離母乳餵哺有媽咪介紹Earth's Best Organic Rice Cereal. 我剛在百佳買左,自已試過taste not bad..幾香米味,係No Genetically Engineered Ingredients,
Organic,No Added Salt or Sugar. 會再試真d再報告。

http://www.earthsbest.com/products/product/291.php

禁止訪問

睛靈勳章

男爵府

好媽媽勳章

中午時找不到有Healthy Times ,我在百x都見到這隻Earth's Best Organic Rice Cereal.等一會工放就買這隻,買不到明天阿B冇米糊吃,阿B會喊和阿婆會

珍珠宮

聽聞大d都有or city super. city super仲話有好多呢隻brand 的baby food

btw, 百佳做緊discount$31.x
applecarey 寫道:
peaceaa1122

係咪間間百佳都有架?

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

LongYin 寫道:
鴨蛋,
我有免費既,不過唔知佢幾時送黎,
4月8日前收到既,就果日拎去你屋企俾你丫。[quote]
鴨仔蛋 寫道:
LongYin~

係~蛋蛋EAT美素力~
[/quote]

why you have 免費既美素力??
Matthew 也EAT美素力, 我都想知... 孤寒媽咪

洋房

hi kitna:
我都驚d rice可能已經是基因米
另外,hi peaceaa1122:
唔好意思呀,嗰次在遇到妳,仲話比妳聽享氏好味d,等妳買咗,sorry呀!
:cry: :cry: :cry:

大宅

Earth's Best... I think you can also buy from MotherCare

henrykwok 寫道:
中午時找不到有Healthy Times ,我在百x都見到這隻Earth's Best Organic Rice Cereal.等一會工放就買這隻,買不到明天阿B冇米糊吃,阿B會喊和阿婆會

珍珠宮

vivien210,
so 啦,你都唔知架,我都有試過你個方法,真係幾滑。反而剛新買果隻Earth's Best就算好熱水都冇咁滑,不過好香米味同食完口感都幾好。呢排我自己都試食好多糊仔

大宅

我今日都撲左去大百佳buy~Earth's Best
蛋蛋都eat得ok,細半碗~~~ :mrgreen:

唔好再有新聞話要轉呀下~~~ haha...

男爵府

不過亨氏糊仔味道香d,好味d...
我轉嘉寶是因為迪迪食亨氏就胃痛,
咁咪轉嘉寶(忘記是那位媽咪教我嘉寶幼細D易消化)
vivien210 寫道:
hi kitna:
我都驚d rice可能已經是基因米
另外,hi peaceaa1122:
唔好意思呀,嗰次在遇到妳,仲話比妳聽享氏好味d,等妳買咗,sorry呀!
:cry: :cry: :cry:

大宅

我都有去百佳睇過,不過澳門無,咁我就買左"家寶"米糊,係呢個網到我check過係無問題,你地都可參考下.
http://keith.aeroplux.com/keith/genetic/genetic1.htm

首頁

尾頁

跳至