心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

Re: 一齊來---芙心自問!!

都灰煲一次先,跟住先炒,不過禾唔豬可唔可以煲雷食,(因為禾唔多食,係3隻化吉食)所以禾都唔豬得唔得,咁先問下lee地lor~~
WINNIEYIP 寫道:
梗你快d話禾豬你平薯典炒熟d意粉丫[img align=left]http://my.so-net.net.tw/sara1019/A1/71/A71-089.gif[/img]禾真械想豬架

子爵府

奸是唔晒錢啦^i^是雲尼比你試食架!!! [quote]
phoebelamlam 寫道:
點介呀
洗唔洗錢先,要就唔洗啦,禾有呀
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

禾又要閃啦,晏小小又雷啦,因為佢地要用電腦啦
lee地晏啲唔巧閃曬呀 :-( :-( :-(

珍珠宮

2024年龍年勳章

錫晒你~~

meialo 寫道:
[quote]
Jessy 寫道:
美勞, 你下次記得幫禾打埋呀, 千其咪掉低禾呀
[/quote]

希望每天開心渡過 ;-)

侯爵府

意粉緊係可以煲雷食啦, 你未鄭過茶餐廳有「沙嗲牛肉湯意粉」吃咩???
都灰煲一次先,跟住先炒,不過禾唔豬可唔可以煲雷食,(因為禾唔多食,係3隻化吉食)所以禾都唔豬得唔得,咁先問下lee地lor~~

子爵府

保重身體呀!!!! [quote]
elf 寫道:
械囉, 跳到眠時都天到bo bo聲...[quote]
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

多多都無問題,放得到呀
[quote]
meialo 寫道:
奸是唔晒錢啦^i^是雲尼比你試食架!!!

侯爵府

戰量旦你雷啦!! 計得雷先巧, 唔巧去左眠呀!!!
禾又要閃啦,晏小小又雷啦,因為佢地要用電腦啦
lee地晏啲唔巧閃曬呀 :-( :-( :-(

珊瑚宮

咁禾唔知屋企得唔得馬
[quote]
elf 寫道:
意粉緊係可以煲雷食啦, 你未鄭過茶餐廳有「沙嗲牛肉湯意粉」吃咩???

珊瑚宮

巧,無問題,最多一粒鐘就雷,旦禾
[quote]
elf 寫道:
戰量旦你雷啦!! 計得雷先巧, 唔巧去左眠呀!!!

侯爵府

你針日又學到一樣野啦, 日日學一樣野, 巧快可以助超咳比比架啦!!!
咁禾唔知屋企得唔得馬
[quote]
elf 寫道:

珍珠宮

2024年龍年勳章

禾頂唔浦啦, 周公急call禾呀, 我眠一陣先喇
希望每天開心渡過 ;-)

侯爵府

巧巧, 旦陣再見!!
Jessy 寫道:
禾頂唔浦啦, 周公急call禾呀, 我眠一陣先喇

子爵府

禾想問下你呢^i^你是咪墨野會都入架^u^如果是禾就幫你報mind呀(黑x會除外)
Jessy 寫道:
錫晒你~~

[quote]
meialo 寫道:
[quote]
Jessy 寫道:
美勞, 你下次記得幫禾打埋呀, 千其咪掉低禾呀
[/quote][/quote]

男爵府

巧悶天~
世事如棋,局局新,穫穫甘!

公爵府

你唔洗去教琴咩
tabobb 寫道:
巧悶天~

侯爵府

meialo,

你唔是爽食夾棍呀???? help人地日黑x會, 然後再help你c6拉淫升職...你巧c奸呀!!!!
meialo 寫道:
禾想問下你呢^i^你是咪墨野會都入架^u^如果是禾就幫你報mind呀(黑x會除外)

侯爵府

禾要閃去助一陣野先.......針日有排助啦...:-(

旦陣再雷..巧快!!

公爵府

乜美勞魯共械差淫雷架~~濕李哂天[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/12/13/175448.gif[/img]

太奸喇 [quote]
elf 寫道:
meialo,

你唔是爽食夾棍呀???? help人地日黑x會, 然後再help你c6拉淫升職...你巧c奸呀!!!![quote]

男爵府

WINNIEYIP 寫道:
你唔洗去教琴咩 [quote]
tabobb 寫道:
巧悶天~
[/quote]

就夠鐘啦~
巾日難友又唔得閒~巧悶呀~~
世事如棋,局局新,穫穫甘!

首頁

尾頁

跳至