夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

蜜棗 發表於 13-1-21 18:04
其實你試試好言相對,苦口婆心咁回應賤人,咁仲有冇回覆過佢啲咩?真係好鬼煩?慘過貞子纏身。點解會有啲咁嘅 ...
佢好似唔係好明我既意思, 可能真係層次唔同, 佢最後問我點樣解決件事??? 我無再覆佢, 慳番啖氣好過!

大宅

michellecht 發表於 13-1-21 19:42
你講得啱,個女人有本事咪攞去law!不過如果我係你的話,我盡量避免再對個女人或你c6表態(至少不能重覆)。 ...
我都係咁諗, 依家個賤人急我唔急, 我同C6講晒啦, 佢都知我底線!

大宅

PCCW2319 發表於 13-1-21 21:50
我覺得個女人好後悔幾個月前sms比你, 向你示威. 佢以為你知道左佢同你老公D野, 你地一定破裂. 佢就可以坐 ...
我都覺得係, 佢以為我知道咗件事會發顛同C6離婚, 點知....
不過我C6誓神擘願話一開始同個賤人講唔會跟我離婚, 所以她想點, 盲都心知肚明!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

叫佢慢慢等啦

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

Kambee 發表於 13-1-21 15:48
個賤人sms同我講會一生一世等下去, 因為佢知道我C6仲係好愛佢, 佢絕對唔會放手, 直到我C6同我離婚or等我死! ...
叫佢慢慢等....痴Q線!!!!!!!:;pppp:
你朝朝訓醒一覺咪問佢等到未囉...

男爵府

其實佢已經癲左了

珍珠宮

回覆:個賤人同我講會一生一世等下去, 直到我C6同我離婚or等我死!

如果係我,我會同佢講:個男人就係度了!有本事你就黎搶!不過俾你搶到就證明佢唔係一個好男人了!風水輪流轉呀!自己諗諗啦〜

大宅

回覆:個賤人同我講會一生一世等下去, 直到我C6同我離婚or等我死!

依個世界真係咩人都有!唉

水晶宮

Kambee 發表於 13-1-22 16:23
佢好似唔係好明我既意思, 可能真係層次唔同, 佢最後問我點樣解決件事??? 我無再覆佢, 慳番啖氣好 ...

佢真係好搞笑. 唔通要你比分手費?

真係唔需要比反應佢. 如果唔係佢仲以為有機會, 不停whatsapp 同你講數添.
天空之城, 快樂之地

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:蜜棗+發表於+13-1-21+18:04+其實你試

原帖由 Kambee 於 13-01-22 發表
佢好似唔係好明我既意思, 可能真係層次唔同, 佢最後問我點樣解決件事??? 我無再覆佢, 慳番啖氣好 ...
一早解決咗,仲問佢消失未就係最好解決方法!

爆愛車縫作

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咪慢慢等,請隨便

珍珠宮

引用:佢已走火入魔,既然佢賭得呢鋪就要輸得起,

原帖由 蜜棗 於 13-01-21 發表
佢已走火入魔,既然佢賭得呢鋪就要輸得起,用埋哂啲一哭二鬧三上吊嘅方法,唔服輸跌落地下死都要拿返扎沙, ...
X2

男爵府

大廚勳章

引用:+本帖最後由+Kambee+於+13-1-21+15:50+編輯

原帖由 Kambee 於 13-01-21 發表

個賤人sms同我講會一生一世等下去, 因為佢知道我C6仲係好愛佢 ...
叫她等得唔耐煩,可以每個月過啲錢比你c6,再叫你c6比你買野舒緩下心情

禁止訪問

複式洋房

回覆:Kambee 的帖子

大宅

點解而家啲人咁恐怖

複式洋房

回覆:mimiNbaby 的帖子

我個C6個件就是禁.话佢自己係过来人,曾經仓海,绝对唔會影响我個家庭,但是叫佢唔好再見個C6佢又唔肯,仲话麻鹰唔管管鸡仔,激死我!如果唔係为左D小朋友(我唔比小朋友知道)我需要同佢斗長命!坚强生活下去!!

大宅

陪月勳章

點解你老公會痴落個咁嘅人度㗎..

伯爵府

回覆:Kambee 的帖子

叫她吔c啦,等你c6—生一世?轉頭有佬吼馬上轉軚啦

男爵府

引用:Quote:蜜棗+發表於+13-1-21+18:04+其實你試

原帖由 Kambee 於 13-01-22 發表
如果佢再問你點解決?
你答,有心!有心!激死佢

首頁

尾頁

跳至