自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都有影過... 港大, 科大, 九龍公園... 我重記得當年有次影相被攝影師抽水囉.. 諗起就想打爆佢呀...
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

公爵府

回覆:兒時有影過"沙龍"相嗎?

打算將來再俾女笑下。大家開心娘爆咪娘爆攞。童年回憶嘛

男爵府

indoor only

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:CARMEN_LKM 的帖子

隔左甘耐先睇番一定會接受唔到架啦,睇完未放番係床底算吧!

大宅

引用:Quote:原帖由+fishes+於+13-05-16+發表有,+

原帖由 pigpig 於 13-05-16 發表
仲要簽左名
我都有簽名

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+13-05-16+發表仲要

原帖由 CARMEN_LKM 於 13-05-16 發表
我都有簽名
係咪用銀色既筆?

My Two Princess

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有影過
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

育兒性格勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有!

水晶宮

好媽媽勳章

初中嗰啲, 我見人地蒙到唔見咗個鼻, 但好想影喎, 後尾畢咗業同亞媽去黃金, 有個亞叔話唔洗錢幫我影咗, 不過影時超過20人圍觀。。。好魚

子爵府

回覆 CARMEN_LKM 的帖子

有, D相而家仲成日比屋企人取笑.mouth:

我都想燒毀

大宅

引用:Quote:原帖由+CARMEN_LKM+於+13-05-16+發表

原帖由 pigpig 於 13-05-16 發表
係咪用銀色既筆?
乜色都有!中英簽晒呀!樣衰到爆!

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

有呀, 又真係好娘, 但係一定會留記住, 因為太好笑.
.........................................

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+pigpig+於+13-05-16+發表係咪

原帖由 CARMEN_LKM 於 13-05-16 發表
乜色都有!中英簽晒呀!樣衰到爆!
Wakaka

My Two Princess

侯爵府

好媽媽勳章

禾整咗做聖誕咭送俾人,諗起都真係幾白痴

伯爵府

我試過同中學同學夾份影過一輯studio, 嗰時仲會哂多好多同其他同學交換,所以keep了好多,半年前結婚整成長片段時摷返哂出來!我俾啲朋友睇,佢地即話如果我"供"佢地出來,佢地就咗我 其實我個人覺得都幾可愛、同少少娘之嘛!

男爵府

畀面勳章

有呀,之前執野唔覺意俾c6睇到,笑到佢肚痛,而家耐唔耐就攞出黎取笑我

侯爵府

醒目開學勳章

影過九龍公園,仲會曬大 阿嫲屋企仲用相架鑲起了張,過時過節上去,佢會指俾我女睇,問認唔認得邊個

大宅

引用:我試過同中學同學夾份影過一輯studio,+嗰時

原帖由 Gopher_Lo 於 13-05-16 發表
我試過同中學同學夾份影過一輯studio, 嗰時仲會哂多好多同其他同學交換,所以keep了好多,半年前結婚整成長 ...
我結婚時都有播出黎,D姐妹就係中學同學!我之前冇通知佢地佢地見到之後笑到碌地

大宅

引用:有呀,之前執野唔覺意俾c6睇到,笑到佢肚痛

原帖由 雋寶貝 於 13-05-16 發表
有呀,之前執野唔覺意俾c6睇到,笑到佢肚痛,而家耐唔耐就攞出黎取笑我

...
有扮你D po屎嗎?

大宅

引用:影過九龍公園,仲會曬大+阿嫲屋企仲用相架

原帖由 春卷 於 13-05-16 發表
影過九龍公園,仲會曬大 阿嫲屋企仲用相架鑲起了張,過時過節上去,佢會指俾我女睇,問認唔認得邊 ...
我都有晒12R放係男朋友床頭,仲要係大頭!當時佢仲要係瞓廳,係人入屋都會見到!

首頁
12345...7

尾頁

跳至